ts ts ts..co sa uz tu deje...Dneska bracho mi hovori, co sa odohralo u neho na brigade (robi v jednom priemyslenom parku). Dojdu 2 obcania tmavej pleti (rozumej Cigani), s dvoma bikami, nejake demy ze to boli, odpruzene (citujem jeho popis). Ze predavaju bicyGle, ze za 3ku jeden. Chalani sa zacali dojednavat, zjednavat cenu...Nakoniec predali po 600 kus. A povedzte mi niekto ze nesli z mesta a ze tie biky neboli kradnute ? Nemam pripravenu pointu, neviem co presne tym chcem povedat, hadam len upozornit, bacha na svoje stroje, lebo deju sa rozne veci.
zisti podrobnosti o tych strojoch, hod to sem. Nech sa na teba nakontaktuju povodni majitelia - a povedzme,nech za tu symbolicku cenu odkupia svoje stroje naspat od novych majitelov.
Bolo by to celkom fair, aj ked neviem ako su na tom novi majitelia s chrbtovou kostou. V takom pripade by sa to dalo riesit cez policiu.
Takze v podstate mozes pomoct obetiam kradeze, ak zistis a podas dostatok informacii.
mali rovno volat fizlov a nie zjednavat cenu...pretoze takto sa ti nateseni romski spoluobcania otocili a sup naspat do mesta kradnut dalej .... takze sa pekne zamysli a nabuduce sa tu nechval tym ako si "odhalil" kradez
Ja sa nechvalim..sorry teda ak som sa netrafil co sa tyka sekcie fora, chcel som len proste upozornit co sa tu deje. A pre mna to bola vec fakt neuveritelna, nie ze sa mi take nic nestalo, ale som o takom niecom ani nepocul doteraz...A neviem co presne ma byt na pieskovisku, zdalo sa mi, ze ked to hodim do "O hocicom", nic nepokazim..Ale ked ma uz Giro džube, sklopim usi a som ticho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zisti podrobnosti o tych strojoch, hod to sem. Nech sa na teba nakontaktuju povodni majitelia - a povedzme,nech za tu symbolicku cenu odkupia svoje stroje naspat od novych majitelov.
Bolo by to celkom fair, aj ked neviem ako su na tom novi majitelia s chrbtovou kostou. V takom pripade by sa to dalo riesit cez policiu.
Takze v podstate mozes pomoct obetiam kradeze, ak zistis a podas dostatok informacii.
musis spamovat? celkom mi staci jeden tvoj vyplod, nemusis ho duplikovat
2Laveron ano, kradne sa, vitaj v realite dnesneho sveta.
2Laveron ano, kradne sa, vitaj v realite dnesneho sveta.