kedze je uz predstaveny(2018) tak asi len tazko
kazdopadne masivne nabral na vahe, standard za 2500 mal predtym cca 12.7 papierovych teraz +2kg, jasne +kolesa/plaste ale aj tak...
No už je aj vo vysnívaných , takže zjavne budú na ten bike dosť rozdielne názory, inšpirovali sa zjavne u YT, čo tu už viacerí podotkli, na 1 pohľad som myslel, že to je nový Jeffsy . Ale dúfam, že ten sa nezmení, alebo ak, tak len minimálne
Jasné, ako som písal vnímanie toho čo sa človeku dosť páči je individuálne. Našťastie, inak by bol svet pekne nudný
Niektoré vychýtavky sa mi veľmi páčia. Napr. vedenie hadíc, umiestnenie tlmiča a ešte pár ďalších detailov, ale tá sedlová a horná rámová trubka to úplne zabili. Keby to poriešili trochu inak, tak by sa mi páčil veľmi.
A dať preč 29" je aj podľa mňa chyba. Vyberať bike 120-140 mm tak idem jednoznačne do 29" kolies.
MageZ mne to je jasné, len píšem, ako to vidí Canyon, podľa toho čo vypustil na trh. Osobne si myslím, že môj Spectral z 2015 spĺňa pojem "moderný 29 trailbike" a očakával som teda niečo v podobnom duchu.
Mne sa to tiež páči, všetky tie vychytávky čo tam dali a aj uchytenie tlmiča a mohutný vzhlad, ja by som to nevyužil ale ten bike vyzerá že niečo vydrží...
no niektoré veci docela schvalujem na prvý pohlad celkom ujde, konečne skovali pekne bowdeny,, a daju sa jednoducho servisovať prípadne vymienať hadice bez debilneho prestrkovania rámu a dalej zablendovaný spodný čap , náradovna vychytávka ... no zas to niekam posunuli nemože to byť furt rovnaké.. tlmič priamo na zadne vzpery, ako Lapier, spešl YT...gajbajk atd....
AdMichjj, mna tiez prekvapilo preco tu 29inu dali prec tak skoro a teraz cely novy Spectral bez 29iny. Pre novacikov a lazoplazo hobikov je Neuron fajn a predaje asi nema zle. Teraz im podla mna ta agresivnejsia 29ina bude ale chybat...
tiez neviem preco ostali pri 30.9 sedlovke a to osadenie totalne tuctove...karbon je celkom pekny (aj ked neviem ci tam pojde napchat dlhsia (>160mm) teleskopka),a le ten hlinikac, to je des
S tym tlmicom je vtipne, ako sa stale cas od casu pokusaju o utek od tohto najlepsieho riesenia a nakoniec sa tam predsa len vratia .. btw, co znamena agresivna (geometria,bajk) ? To je taka, co mi zozerie tycinku a vypije flasu iontaku ? Alebo ma to vyhodi pri skoku zo sedla ?
29er Spectral (ten na 130mm?) je inak very nice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne masivne nabral na vahe, standard za 2500 mal predtym cca 12.7 papierovych teraz +2kg, jasne +kolesa/plaste ale aj tak...
Neuron je v roku 2018 vykopavka na polne cesty a zvaznice. Geo roky za zenitom.
http://enduro-mtb.com/en/first-ride-review-canyon-spectral-2018/
No už je aj vo vysnívaných
Niektoré vychýtavky sa mi veľmi páčia. Napr. vedenie hadíc, umiestnenie tlmiča a ešte pár ďalších detailov, ale tá sedlová a horná rámová trubka to úplne zabili. Keby to poriešili trochu inak, tak by sa mi páčil veľmi.
A dať preč 29" je aj podľa mňa chyba. Vyberať bike 120-140 mm tak idem jednoznačne do 29" kolies.
tiez neviem preco ostali pri 30.9 sedlovke a to osadenie totalne tuctove...karbon je celkom pekny (aj ked neviem ci tam pojde napchat dlhsia (>160mm) teleskopka),a le ten hlinikac, to je des
29er Spectral (ten na 130mm?) je inak very nice.