Tiež to tak vidím, ale na ečku zatiaľ na to akosi nik neprišiel. Ja už som samozrejme pozeral na také ečko, ale nikde nič. Len samozrejme treba zohľadniť aj celkové usporiadanie toho pohonného systému. Uhol nábehu reťaze na kladku, jej výšku, použitý materiál kladky a typ ložiska, ktoré tam je použité. Ten odpor, ktorý tam je je enormný, bike je dokonca ťažké držať v primeranom flow aj v traverzových technických pasážach - okamžite ako sa prestanú generovať watty stroj okamžite stráca hybnosť. Ale hodne je aj o zvyku.
Tak ono je celkom dôležité aj ako bicykel ide. High pivot nie je nič vizuálne extra pekné, ale oproti pôvodnému systému to musí chodiť ***** nadol. Podotýkam nadol. Smerom hore je high pivot za trest, niečo ako očistec.
A to je presbe ten dovod preco sa mi to nepaci lebo ked mas pod ritou 125mm tak asi chces slapat aj nahor.
Priznám sa, že neviem ako môže jazdiť taký Druid od Forbiddenu. To má tiež len 130mm a tvrdia, že na verzii V2 to umiestnenie je optimalizované vzhľadom na efektivitu pohonu. Tú polohu kladky smerom dozadu a nižšie používajú všetky aktuálne high pivot projekty. Môže to zlepšovať efektivitu a možno aj znižovať opotrebenie kladky. Mne vydržala hliníková kladka 1200km. Teraz som ju nahrádzal antikorovou a na tej sa mi zdá, že straty pohonu sú nižšie. Ale 100% neviem potvrdiť, lebo robil som aj zmenu na menší prevodník, lebo ten bike bol fakt mŕtvy a na jazdu dolu kopcom mi už nezostávalo moc síl ?♂️
To Kulhaveho sedlo, keď som to prvýkrát videl, kukal som ako puk. Nechápem stále, však ruky a hlavne zápästie, musí byť na kašu a krk ani nehovorím, prenesené napätie, z toho zapierania do riaditok. To si neviem predstaviť, že ako sa dá sedieť na tom 🤪😳😆🤭
A prave preto sa bude dat pouzit klasicky predstavec, vymenit viecko hlavka a bowdeny viest cezen, zrejme nieco od Acrosu. Je to vidno na fotke dve strany dozadu a preto boli vidno tieto dve verzie vedenia...
Tipujem ze to vdaka tomu otvoru bude fest tazke. A snad tam bude rozumna krytka, lebo vyzera to byt riadna díra. Tiez neviem ako sa tam bude napr. upinat svetlo, to ma zatial vzdy odradzuje od tychto kokpitov.
Tlmic vyzera byt len jednoducho otoceny, nic na sposob i-line od orbey (aka lux trail, prepozicali si patent). Ale neni tolko schovany v rame tak asi netreba. Len ze s tym neprisli uz davno, vsetci..
To Kulhaveho sedlo, keď som to prvýkrát videl, kukal som ako puk. Nechápem stále, však ruky a hlavne zápästie, musí byť na kašu a krk ani nehovorím, prenesené napätie, z toho zapierania do riaditok. To si neviem predstaviť, že ako sa dá sedieť na tom 🤪😳😆🤭
To je len uhol pohladu Pre uphill OK, dlhsiu rovinu xc okruhy nemaju a z kopca stoji
Ja viem že do kopcov, len v XCO ok, maratón Epic, však tam idu aj roviny. Každopádne zaujímavý posed, stále lepšie ako opačný sklon, to už by bol gurmán 🤭🤭😋🤣
Presne tym to vzdy aj odôvodnoval.
Tak a teda este jedna hot news, The Frame frame od Bike Ahead. Tu by nam mohol pomoct matt, aku maju pridanu hodnotu, ze si dorabaju ten ich typicky povrchovy vzhlad? Alebo si kladu vacsie naroky na kvalitu pri vyrobe? Pretoze... akoby ich jedna mater mala copyrightr2-bike.com r2-bike.com copyrightr2-bike.com r2-bike.com
Je to uplne ten isty rám z tej istej fabriky s rovnakymi postupmi vyroby a rovnakou vystupnou kontrolou...teda nelisi sa absolutne nicim. "Oba" ramy su primane urcene pre 160mm kotuc, ale znesu aj 180mm.
A kedze ho uz dva roky slusne "testujeme" aj na roznych trailoch-netrailoch a stale drzi, nemusite sa toho BikeAhead vobec bat...
To fakt sa vnutrom nedaju tahat tri kable, ale je nutne pouzit bud el. radenie alebo bezdrotovu teleskopku?
Samozrejme že dajú sa ťahať aj tri bowdeny, len ako pozerám, musím mierne zmeniť popis.
Ide o to že aj nám boli prvé rámy dodané s “prechodkou” na vyvedenie iba dvoch bowdenom von z rámu a teda dalo sa to použiť iba tak ako píšeš. Odpoveďou z výroby bolo že pri takomto Ultralight ráme nerátajú s tým že tam bude chcieť majiteľ ťahať toľko “káblov” a istým spôsobom sa už v tom čase rátalo s tým, že Shimano príde s bezdrôtovým XTR ( výsledok poznáme )…
My sme však požiadali fabriku o úpravu tej “prechodky” z rámu a všetky rámy čo tu mame skladom sú na možnosť vedenie troch bowdenov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to je presbe ten dovod preco sa mi to nepaci
https://mtbs.cz/clanek/kulhavy-s-adelem-zbroji-na-cape-epic/kategorie/popis-xcm
https://mtbs.cz/clanek/bikecheck-specialized-s-works-epic-jaroslava-kulhaveho/kategorie/preview
https://mtbs.cz/clanek/kulhavy-s-adelem-zbroji-na-cape-epic/kategorie/popis-xcm
toto ale vyzera(vyzera, nie servisuje sa) vyborne, o dost lepsie nez na mojom luxe, dufam ze to budu predavat aj ako doplnok
Tlmic vyzera byt len jednoducho otoceny, nic na sposob i-line od orbey (aka lux trail, prepozicali si patent). Ale neni tolko schovany v rame tak asi netreba. Len ze s tym neprisli uz davno, vsetci..
To je len uhol pohladu
Tak a teda este jedna hot news, The Frame frame od Bike Ahead. Tu by nam mohol pomoct matt, aku maju pridanu hodnotu, ze si dorabaju ten ich typicky povrchovy vzhlad? Alebo si kladu vacsie naroky na kvalitu pri vyrobe? Pretoze... akoby ich jedna mater mala
A kedze ho uz dva roky slusne "testujeme" aj na roznych trailoch-netrailoch a stale drzi, nemusite sa toho BikeAhead vobec bat...
Samozrejme že dajú sa ťahať aj tri bowdeny, len ako pozerám, musím mierne zmeniť popis.
Ide o to že aj nám boli prvé rámy dodané s “prechodkou” na vyvedenie iba dvoch bowdenom von z rámu a teda dalo sa to použiť iba tak ako píšeš. Odpoveďou z výroby bolo že pri takomto Ultralight ráme nerátajú s tým že tam bude chcieť majiteľ ťahať toľko “káblov” a istým spôsobom sa už v tom čase rátalo s tým, že Shimano príde s bezdrôtovým XTR ( výsledok poznáme )…
My sme však požiadali fabriku o úpravu tej “prechodky” z rámu a všetky rámy čo tu mame skladom sú na možnosť vedenie troch bowdenov.
To si na tom blackberry otacal? Ak ano som tvoj fanda! A ano je to uhol pohladu a z kopca stoji?