Ano, zvazoval som, ale:
- SRK som teraz kupil hlboko pod cenu A1 (3/4 ceny najlacnejsej ponuky v SR)
- A1 je este o 1 mm hrubsi a 10 mm dlhsi ako SRK, co uz na slaninku, zeleninku a podobne ficuroviny je dost (a to ma SRK 5mm) a uz tak som zvazoval ci tych 15 cm nie je uz vela.
- SRK ma odolnejsiu ocel voci vylamovaniu ostria
- hovori sa, ze A1 je kopia SRK
Takze tak.
zaujimave video... no ale aj tak, tam sa zastavil cas... vsetko rucne robene .
To vrtanie dier do tych mlyncekych prepazok...sice automatizovane, ale okolo toho tolko cinnosti a to tam
jedna zenska vsetko obhospodarovala...
No veci sa menia, SRK malo mikrovôlu v mieste ukotvenia do rukoväte (trochu nešťastné ukotvenie čepele v rúčke len na 1 mieste...), čo som vyhodnotil, že nebude asi robiť časom dobrotu. A tak som ho vymenil za fulltang švédsky Casström No.14 z ocele A8 Mod. Krásne spracovaný nôž.
Ano snazim sa vacsinou s kazdej krajiny nejaky noz od kovaca doniest, bud tyzden si vyzdvyhujem damaskovu ocel od karla horskeho z ciech ? jedine kde som zatial nic nenasiel je cina ...
paradoxné, tam je ocele dobludu he he aj fajkovy damašek sa nájde.
Ja sa chystam na khukri z burzy, pan tvrdil, ze original tibet, ale 2 mesiace som potom nebol... Urcite to bude mat hodnotu
Tam je skorej problem najst nejakeho kovaca. Vo velkych mestach vsetko fici na alipay alebo wechat, s jazykom nie je problem. Len obdedinu dalej ti uz len ruky pomozu. A niekomu ukazovaz zovretu past a vykonavat s nou pohy by s vychodoeuropskym prizvukom je take ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Cold Steel SRK 3V. Praskova ocel CPM 3V.
- SRK som teraz kupil hlboko pod cenu A1 (3/4 ceny najlacnejsej ponuky v SR)
- A1 je este o 1 mm hrubsi a 10 mm dlhsi ako SRK, co uz na slaninku, zeleninku a podobne ficuroviny je dost (a to ma SRK 5mm) a uz tak som zvazoval ci tych 15 cm nie je uz vela.
- SRK ma odolnejsiu ocel voci vylamovaniu ostria
- hovori sa, ze A1 je kopia SRK
Takze tak.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
zaujimave video... no ale aj tak, tam sa zastavil cas... vsetko rucne robene .
To vrtanie dier do tych mlyncekych prepazok...sice automatizovane, ale okolo toho tolko cinnosti a to tam
jedna zenska vsetko obhospodarovala...
P.S.: ja mlynček z tej doby mám
Ja sa chystam na khukri z burzy, pan tvrdil, ze original tibet, ale 2 mesiace som potom nebol... Urcite to bude mat hodnotu
https://filiphorvath.sk/vystavy/