Je to o to smutnejsie, ze drviva vacsina Kanadanov ani nevedela, ze sa hraju nejake majstrovstva sveta v hokeji, oni to maju kazdy rok akurat tak na salame, pre nich je dolezitejsia sutaz NHL
Je to o to smutnejsie, ze drviva vacsina Kanadanov ani nevedela, ze sa hraju nejake majstrovstva sveta v hokeji, oni to maju kazdy rok akurat tak na salame, pre nich je dolezitejsia sutaz NHL
Toto je nezmysel. Kanadania, ktorych hokej zaujima, samozrejme pocinanie svojho timu na MS sleduju a vykony timu a jednotlivych hracov sa rozoberaju v hlavnych sportovych relaciach. Akurat, co mi kanadania, ktorych poznam vraveli, tak nesleduju az tak zakladnu skupinu kvoli tomu, ze je to pre nich v zly cas a turnaj pre nich prakticky zacina az vo stvrtfinale - tento pristup si tusim dlhodobo osvojili aj ich hraci.
Mne sa herny prejav nasich vacsinou celkom pozdava, mame kazdorocne najmladsi tim na MS (aj OH) a ziadne hviezdy. Akurat je skoda, ze sa vacsinou vratia z MS skor, ako pohladnice, ktore napisu rodinam . Lotysi nehrali imho nic extra, pokojne sme mohli medaile brat aj my. Mozno stacilo trochu viac discipliny.
To máš tak . Pre jednotkara (C) je dobrá známka iba 1. 3- ka je slabota. Pre 3-kára (Svk) je bežne dobrá 3-ka. Jednotke ani moc neveria.. to sú očakávania od seba . Lotyši uverili, že majú na to. Kanada si ide po zlato . Ceši idu na štěstičko.
…a potom že z toho SZLH idu take “vlažne” vyjadrenia ohladom hráčov KHL a ich možnej reprezentácie. Taký Craig musel po tejto info zostarnúť o dalších päť rokov…akoby ich už nemal dosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sportingnews.com/us/amp/nhl/news/stanley-cup-final-2023-start-dates-times-tv-channel/z5su5tfurjqwi0dfjfwrhds2
https://www.nhl.com/news/stanley-cup-final-schedule-scenarios/c-344594372
Vecer este nemci a bude vymalovane 😁
A este taky postreh od Jardu ,stary kec ale aktualny : https://www.instagram.com/reel/CsrJT1uKUNO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
Tento kanadsky vyber si neziskal moje sympatie, ale skratka maju to v sebe, to sa musi uznat.
Toto je nezmysel. Kanadania, ktorych hokej zaujima, samozrejme pocinanie svojho timu na MS sleduju a vykony timu a jednotlivych hracov sa rozoberaju v hlavnych sportovych relaciach. Akurat, co mi kanadania, ktorych poznam vraveli, tak nesleduju az tak zakladnu skupinu kvoli tomu, ze je to pre nich v zly cas a turnaj pre nich prakticky zacina az vo stvrtfinale - tento pristup si tusim dlhodobo osvojili aj ich hraci.
tento rok to bude niekto nový
https://twitter.com/OndraKuchar/status/1663902115587059715
…a potom že z toho SZLH idu take “vlažne” vyjadrenia ohladom hráčov KHL a ich možnej reprezentácie. Taký Craig musel po tejto info zostarnúť o dalších päť rokov…akoby ich už nemal dosť.