Tak som to uz dnes nevydrzal a pod ho pojazdit aj trochu dalej.ako inak, blata bolo na rozdavanie tak si aj moj bike uchmatol.teraz som to pekne vydrhol vsetko.len ma stve ze retaz ma asi taky zvuk ako keby ste ju namocili do lepidla a potom povalali v piesku.normalne som ju vycistil.dal som ju dole z biku do flasky z technickym benzinom, potom som to este vystriekal s vodou,namazal a ma to ten "krasny"zvuk.je nejaka moznost ze ten olej pekne zatecie vsade a zajtra to uz pojde ok?a este.ako casto treba cistit naboje?az ked uz nejdu hladko?
Myslím že tu reťaz nestačilo len namočiť, treba zobrať štetec alebo zubnú kefku a trošku ju v tom benzíne vyprať, ale podľa mňa je na reťaz nafta lepsia, sám ju používam a reťaz je hneď aj premazaná
Myslím že tu reťaz nestačilo len namočiť, treba zobrať štetec alebo zubnú kefku a trošku ju v tom benzíne vyprať, ale podľa mňa je na reťaz nafta lepsia, sám ju používam a reťaz je hneď aj premazaná
Preco zubna kefka? Staci vanicka na cistenie retaze ( taka plastova nadobka- najprv mi to pripadalo ako nejaka hracka pre decko do 8 rokov) Sice som to este neskusal, ale ked budem dam vediet
ja pouzivam praci prasok a ocisti sa to pekne, treba trochu pohrkat s tym a je to
...problem bol s tym technickym benzinom...sice krasne cisti, ale este krajsie odmastuje takze si z tej retaze ( hlavne spojek ) vytiahol vsetky tie "ingrediencie" ktorymi sa udrzoval jej zdravy chod ...asi ti teraz nezostava nic ine ako ju namocit do WD-cka a potom riadne vyutierat...nabuduce pouzi na cistenie radsej naftu...ta tiez pekne cisti, ale aspon nevysusuje...
no neviem... pred tým som retaz dosť často čistil v nafte. teraz ju len sporadicky poutieram poriadne namažem znova poutieram a je... a rozdiel - žiadny
S úspechom používam Cyklostar, reťaz ani nemusím zhadzovať a okrem reťaze vyčistím aj kazetu. Na cesťáku zvyčajne stačí práčka - taká, čo vyzerá ako hračka pre decko a nie tatramatka. Možno je dobrá aj nafta, ale mne sa nechce pri každom čistení rozoberať reťaz a okrem toho mi tak strašne ***** že aj auto mám benzínové...
No ja čistenie reťaze neznášam, je to až moc špinavá robota, keď sa zmieša prach z mazaním je to humus a zle sa to umýva z rúk ale bohužial je to jedna z vecí ktorá sa musí robiť.
Čo sa týka toho pracieho prášku tak to sa mi až tak celkom nepozdáva, je to predsa len prášok a keď sa dostane náhodou do vnútra článkou tak to má podobný efekt ako prach
Nad kúpov práčky som už uvažoval, ale na to aká je to prkotina, skoro celá z plastu, tak sa mi zdá že je 700,- Sk trošku moc a ani moc neviem ako sa s tým pracuje
Preco zubna kefka? Staci vanicka na cistenie retaze ( taka plastova nadobka- najprv mi to pripadalo ako nejaka hracka pre decko do 8 rokov) Sice som to este neskusal, ale ked budem dam vediet
Vanicka je super,vec,mam to odskusane,na svojom tatosovi,ale asi by som uprednostnil tu zubnu kefku,lebo sa s tym mozes viac pohrat a pomozes si s nou aj na prevodnikoch.
Kefka je aj lacnejsie riesenie ako dat 300Sk za vanicku.To si uz kazdy uvazi podla seba.
hmmm ja cistim ties kefkou ale ked chcem dopriat svojim rukam pohodu tak zbehnem ku kamaratovi ten ma pracku...pracka je lepsia ale ja si ju urcite za tie prachy nekupim...
hmmm ja cistim ties kefkou ale ked chcem dopriat svojim rukam pohodu tak zbehnem ku kamaratovi ten ma pracku...pracka je lepsia ale ja si ju urcite za tie prachy nekupim...
Bohuzialv dnesnej dobe je vsetko o prachoch,tak radsej neham pracovat ruky a mam peniaze na daco ine,samozrejme potrebne na bike.Neda sa vsetko,hlavne ked nie je zaruceny dostatocny prijem.
Presne si to vystihol, všetko je o prachoch a tu u nás som videl práčku až za 700,- čo je podľa mňa neprijatelná cena za takú jednoduchú umelohmotnú prkotinu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja pouzivam praci prasok a ocisti sa to pekne, treba trochu pohrkat s tym a je to
Čo sa týka toho pracieho prášku tak to sa mi až tak celkom nepozdáva, je to predsa len prášok a keď sa dostane náhodou do vnútra článkou tak to má podobný efekt ako prach
Nad kúpov práčky som už uvažoval, ale na to aká je to prkotina, skoro celá z plastu, tak sa mi zdá že je 700,- Sk trošku moc a ani moc neviem ako sa s tým pracuje
To som skúšal, ale keď som si potom čistil zuby tak to nebolo bohviečo.
Vanicka je super,vec,mam to odskusane,na svojom tatosovi,ale asi by som uprednostnil tu zubnu kefku,lebo sa s tym mozes viac pohrat a pomozes si s nou aj na prevodnikoch.
Kefka je aj lacnejsie riesenie ako dat 300Sk za vanicku.To si uz kazdy uvazi podla seba.
Bohuzialv dnesnej dobe je vsetko o prachoch,tak radsej neham pracovat ruky a mam peniaze na daco ine,samozrejme potrebne na bike.Neda sa vsetko,hlavne ked nie je zaruceny dostatocny prijem.