No vidím, že tam budem asi sám bikovat a vyzeralo to tak slubne. wiedrzensky nebyt tohto videa tak uverím,že máte poriadne ´´talianskeˇ´ manzelstvo:) Pekný parík teraz musíte byt. Práve to,že som to skakal niekedy v lete a nic hrozné tak asi blbá náhoda resp, treba sa ucit asi vtedy ked sa cítis v pohode.
no musim dobiehat zameskane mesiac pauza od "poriadneho" jazdenia,prst 3 tyzdne teraz dalsi tu skoro vkuse lialo...a rysuju sa akcosky a zima sa blizi...
Ja zasa uz treti tyzden doma so zlomenou klucnou kostou Ale chvala bohu len orteza ktora mi taha ramena dozadu.
Uz druhy krat tento rok ma dostal strk na asfaltke, ale bola to cisto moja vina, lebo som letel.
Mesiac so zlomeným malíčkom, pritom nepotrebný prst skoro . Budúci štvrtok konečne vyberajú drôty. Sezónu už asi doklepem len na cesťáku a potom hurá lyže.
Tak sa mi zda, ze vsetci maju doma integraly a kolenacky a laktovky, ale zasadne ich na vyjazdy nenosia, aj ked namiesto vozenia sa skusaju lietat. Podla mna je to na zamyslenie a prehodnotenie, ak oboch partnerov dava dokopy v priebehu par dni doktor. Ale jasne, nic ma do toho nie je, je to vase zdravie. Len tak filozofujem a drzim palce, nech sa nikomu uz nic nestane.
Niekedy stači málo a môžeš mat aj tú integrálu a chrániče. U mňa podobne, už tretí týždeň bez bajku a dochrámané prsty na pravej a ľavej ruke. Tiež aj malíček.
Integrála síce vydržala, ale šilt to neprežil a hurá je dôvod na kúpu novej .
A to by si človek myslel že aká výhra keď nedáš faceplant, ale hodíš dopredu ruky.. túdle núdle .
Tak clovek chce ist stale na hrane alebo hranu posuvat, to co robil pred rokom je uz malo a treba viac, samozrejme je to vykupene zraneniami, niekomu to za to stoji. Ale poviem ti tak ze pred par rokmi som uja vytiahol do auparku na lad na korcule a v stoji padol na laket a hned zlomenina(a to nema ziadne riedke kosti). Takze clovek sa moze dochrumat vsade, uz som videl ako dala jedna babka v lidli bodycek mrazaku lebo sa potkla o nakupny kosik.
Ano, treba sa poucit z vlastnych chyb a mat predtym respekt.
Jezus, integralu vozim do bikeparku a na preteky, normalne jazdim na lahko. Predsa len nastupat 1000-1500m metrov s integralou na hlave nieje ziadna sranda. Chranice nosim, okuliare som zabudol doma, isto by pomohli. Navyse standardne to hrotim trochu viac, tamten pad bol v relativne safe rychlosti, akurat niekedy ani to nestaci.
Ale mozno by si sa mohol prihovorit nech mtbiker naberie nejake Giro Switchblade na predajnu, lebo mat moznost ju odskusat tak uz ju mam doma a nemusim ani prispievat na toto forum
Robio: Nezovseobecnuj. Nie kazdy clovek potrebuje ist na hranu alebo za nu. Naopak - je len male percento / promile z populacie ktore ide na hranu (väcsina si vystaci s uzivanim si v bezpecnej zone).
wiedrzensky: No ja nemam vplyv na ponuku shopu, to musis napisat do tej shopovej temy ako podnet. Aj bimjeam tam teraz pisal nejaky navrh na osku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz druhy krat tento rok ma dostal strk na asfaltke, ale bola to cisto moja vina, lebo som letel.
skore uzdravenie vsetkym!
Taktiez skore uzdravenie vsetkym prajem.
Tiež skoré uzdravenie a hlavne bez následkov.
WHAT?!
Integrála síce vydržala, ale šilt to neprežil a hurá je dôvod na kúpu novej
A to by si človek myslel že aká výhra keď nedáš faceplant, ale hodíš dopredu ruky.. túdle núdle
Ano, treba sa poucit z vlastnych chyb a mat predtym respekt.
Ale mozno by si sa mohol prihovorit nech mtbiker naberie nejake Giro Switchblade na predajnu, lebo mat moznost ju odskusat tak uz ju mam doma a nemusim ani prispievat na toto forum
wiedrzensky: No ja nemam vplyv na ponuku shopu, to musis napisat do tej shopovej temy ako podnet.