Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
-10% Leatt Knee Guard ReaFlex UltraLite chrániče kolien, čierna
89,99 €
-10%
MOC 99,99 €
Akcia -23% Troy Lee Designs Stage Knee Guard chrániče kolien, čierna
od 70,99 €
-23%
MOC 102 €
Výpredaj -15% Alpinestars Paragon Pro chrániče kolien, čierna
66,99 €
-15%
MOC 83,99 €
radsej sa poriadne preliec aby si nemal potom ziadne nasledky
-prajem skore uzdravenie
pred par rokmi som mal este iny bike a tie stare mtb brzdy, raz som tak siel v horach z takeho pekneho kopceka, nastastie po trave, pekne rozbehnuty, z jednej strany les, z druhej chatky a naraz kus pred sebou vidim ze sa zjazdik konci a je tam len les bez akejkolvek cesticky, tak som zacal pribrzdat naraz mi jedna gumka podbehla pod rafik, sak mam este jednu, tak som zacal tou a tak isto, dalsia mi podbehla, bez brzd pekne rozpaleny ma napadlo ze lepsie ako v palit do lesa a trafit daky strom, tak som sebou svihol do travy, nastastie len par odrenin, roztrhane kratasy a rukavice.....
druhy ten bol lepsi, v horach bola spravena mala zjazdovka so skokmi pre bike, chodieval som tam zajazdit, raz som tak ale pekne rozbehnuty dost zle vybral zakrutu za ktorou je mensi dvojskok, vyskocil som, ale dopadol som zadnym kolesom na druhy hrb ale na sikmy bok, co ma tak pekne vystrelilo do vzduchu, aj s bikom som spravil krasne salto, ale inak pohoda....len bika mal nejake skrabance a zlomene sedadlo:-(
aspon bola prdel:-))
[Technicka poznamka by RooT: hory = Chvojnicka pahorkatina]
Dufam, ze bez komplikacii.
To je dôvod, prečo nám lesníci odstraňujú prekážky.
a mal este mensie skrabance 2 mesiace bol v nemocnici dobre ne?
a ja som zrobil salto dopredu(nastastie som sa vyhol a bicykel nespadol na mna)nebolo to az tak drasticke (moja tvár presnejsie prava strana bola 2x vacsia od pádu)
uz takych 6 rokov dozadu na cestaku som sa naposlednu chvilu rozhodol odbocit do 90 stupnovej zakruty ale prach sa rozhodol ze ho treba pozametat ... no co poviem dotrhane gate ponozka aj tenisky ;-] ani neviem ako som domov dosiel este asi 10 km ... potom som asi mesiac ledva chodil
Prevzate z getbike.sk: Tomu sa hovorí smola...Takto skončill bike Martina Maršalu cestou do Brna na Sport Life. Asi tak v 150tke mu uletel na diaľnici z auta /cca 10 km pred Brnom/ a aby to nebolo málo, prešli mu po nom ešte 3 autá. Ked sme ten bajk pozreli, nenašli sme na nom jedinú súčiastku, ktorá sa bude dať ešte použit..
Skôr by som povedal že tomu sa hovorí štastie že to odniesol iba bike.
vid dneska.. idem si krasne asi 30 lesom, zrazu drb ho do asi 15cm vycnievajuceho hrubeho korena a uz som letel
viete ze pravdepodobnost padu sa zvysuje s dobou jeho nevyskytnutia...takze prilby, brnenie a hor sa do listia