tak ty si dal salto, ja skor sipku do steny klopky
no pomaly som nesla veru, aj som mala vyrazeny dych
EDIT: ty si davaj pozor, bo v poslednej dobe ti nejak nejde, aby si sa nezachlostil volakde
Co uz s nami. Darmo tu budu podaktori pisat odporucania, aby sme spomalili. Doma si to aj mozem povedat. Ale ked sa clovek raz roztatari v terene tak mu uz neni rady.
tak mozes si davat pozor kolko len chces. hrotil som to minuly rok, ked sa mi stale zdalo ze idem pomali a mohol by som sa aj zlepsit. necapol som ani raz. hlavne na dubnickom maratone to bol asi zazrak ze som sa nikde nevytrepal. v zime na snehu, lade a na nevhodnych plastoch. a teraz takto. by ma zaujimalo ci je nato nejaky vzorec ako to vypocitat kamarat si kedysi davno zlomil nohu v poslednej zatacke pred vchodom na mokrom asfalte. zle mu ju dali dokopy - operacia az po niekolkych tyzdnoch a odvtedy snou mal problemy. a nedopadol takto ako jediny. takze ja momentalne len dufam ze sa mi to zrastie ako ma.
A dneska to bol taky pekny den... Az taky pekny, ze domov som sa po vlastnych nevratil. Isiel som dole kamenistym zjazdom ako taky kkt, rozhodilo ma, pri snahe vyhnut sa metrovej skale vedla cesty ma zaseklo a plnou rychlostou prehodilo chrbatom rovno na nu. Vysledok 2 prasknute rebra, a taky mesiac-dva bez biku Tristvrte hodinu som tam cakal na zenu a lapal po dychu, pokial premna prisla... A to si hovorim, idem sa len tak na hodku-dve po okoli pomotat, po 4 a pol hodine si doma v bolestiach zacinam viac vazit zivot a rodinu, nestoji to vazne zato
skore uzdravenie ...
prajem ti, aby to bolo naozaj iba 2 mesiace bez bajku - ja som si na jesen rebra iba narazil a po mesiaci som to este stale dost citil
Neblazni...zaciatkom roka - zlomene rebro a priecne vybezky na 4 stavcoch, prepichnute pluca + drenaz a po mesiaci na trenazery....Zas netreba to od zaciatku nejako hrotit ale ostavat tak dlho bez biku je myslim zbytocne
tak aspon si siel ako sam pises ako kkt. tak vies preco sa to stalo. ja som siel opatrne aj tak som sa dolamal. ty vies ze mas spomalit, ja neviem co mam robit. zebat sa mozes kedykolvek, kdekolvek. tiez som mal plany na tento rok ktore uz nedam. (24h mtb napr.)
Jaiub bude to dlho boliet, povedal by som ze do konca roka ale je to individualne.,,,, kazdopadne skore uzdravenie hlavne.. ale vies ako sa vravi.. bolest je dobra, aspon vies ze zijes.... ja idem za par tyzdnov na operaciu,, idu mi vyberat titan z ruky.. a potom hned do tyzdna na bike......
ja som sa dva roky dozadu ziebal tak ze som urobil salto aj s bajkom bo mi nevypla jedna tretra a chrbtom som dopadol na maly hrbol...po hodine som uz od bolesti skoro nemohol dychat. ja som mal prasknutu spojovaciu chrupavku rebier...dva tyzdne som sa poriadne nevyspal. odvtedy uz sa v zjazdoch hooodne kontrolujem aby som nedopadol zas takto. bral som to ako zdvihnuty prst
ja som mal batoh ale padol som uz trochu na bok nie celkom na chrbat. kazdopadne ked iebne 90 kilovy chlap zo slata v cca 30km rychlosti mozes mat co chces ublizis si
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no pomaly som nesla veru, aj som mala vyrazeny dych
EDIT: ty si davaj pozor, bo v poslednej dobe ti nejak nejde, aby si sa nezachlostil volakde
ale najprv musim poriesit urvatu brzdovu packu
prajem ti, aby to bolo naozaj iba 2 mesiace bez bajku - ja som si na jesen rebra iba narazil a po mesiaci som to este stale dost citil