mno ved toto, keby som tomu jednemu neskocil pred auto tak neviem ci by zastavil a ja som so sebou nemal nic. neviem ako by som zastavoval to krvacanie. asi zacnem nosit nejaky aspon obvaz alebo daco.
Tak nejako "zo slušnosti," či nepotrebujú pomoc...
to ako vazne ? z akej slusnosti ?
zastavovat na ceste pri uraze, ak pri ranenom uz je nejaka pomoc a táto zjavne nejavi zaujem o dalsiu pomoc, je nezmysel ... to ze tam uz pri scarinkovej pritomnosti ziadne auto nezastavovalo bolo naopak mudre rozhodnutie vodicov ... neblokovat premavku a nezavadzat prichadzajucim zachranarom
Ja nosim so sebou lekarnicku, co som si na jar kupil v lidli. Zatial som ju chvalabohu nepotreboval, ale pre istotu ju so sebou mam vzdy.
Vecer pada celkom slusne rosa, preto je aj smyklavejsie.
Izotermicka fólia je výborný nápad. Ja mám na zadomove výjazdy namiesto lekárničky ktorá je vo výbave na 1d+ len Akutol mini 35ml, ale pravdupovediac odkedy to mám takto zostavené nebolo čo oprskať.
inac ten asfalt je dajaky smyklavy aj ked nemrzne.
Potvrdzujem ze ten asfalt v tej zakrute za Sinwegom je celkom klzky..bol to moj prvy bolestivejsi pad na biku (MTB). Bolo jemne naprsane. Nejak ma podsmyklo, vyhodilo z biku a skoncil som suchajuc sa na chrbte na konci s jemnuckym tukesom helmy o tu betonovu zabranu.
Siel som tadial aj peso a je to citit aj v topankach ze ten asfalt tak nedrzi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak nejako "zo slušnosti," či nepotrebujú pomoc...
to ako vazne ? z akej slusnosti ?
zastavovat na ceste pri uraze, ak pri ranenom uz je nejaka pomoc a táto zjavne nejavi zaujem o dalsiu pomoc, je nezmysel ... to ze tam uz pri scarinkovej pritomnosti ziadne auto nezastavovalo bolo naopak mudre rozhodnutie vodicov ... neblokovat premavku a nezavadzat prichadzajucim zachranarom
Vecer pada celkom slusne rosa, preto je aj smyklavejsie.
Potvrdzujem ze ten asfalt v tej zakrute za Sinwegom je celkom klzky..bol to moj prvy bolestivejsi pad na biku (MTB). Bolo jemne naprsane. Nejak ma podsmyklo, vyhodilo z biku a skoncil som suchajuc sa na chrbte na konci s jemnuckym tukesom helmy o tu betonovu zabranu.
Siel som tadial aj peso a je to citit aj v topankach ze ten asfalt tak nedrzi.
https://www.instagram.com/reel/DFy_VnVT6l7/?utm_source=ig_web_copy_link