Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Výpredaj -15% Alpinestars Paragon Pro chrániče kolien, čierna
66,99 €
-15%
MOC 83,99 €
-10% Leatt Knee Guard ReaFlex UltraLite chrániče kolien, čierna
89,99 €
-10%
MOC 99,99 €
Akcia -23% Troy Lee Designs Stage Knee Guard chrániče kolien, čierna
od 70,99 €
-23%
MOC 102 €
Jasne ze to je Vlado. Zafacovane to as tak strasne nevyzera ale rozpravat sa mu o tom moc nechce.
isiel som skocit z obubnika na cestu ale z nejake dovodu som zabrzdil a to som nemal robit bo predne koleso pristalo na ceste a kedze obrubnik bol vysoky a rychlost takmer nulova nejako ma to prevrhlo cez predne koleso a pristal som na asfalte ani netusim ako
samozrejme na zaciatku ale pokracoval som dalej a asolvoval som celu trasu co sme mali naplanovanu (33km), ale zjazdy som musel opatrne bo kazdy naraz do riaditok som citil v ruke
dufam ze to rychlo prejde bo sa zivim klikanim mysou
kua ale som sa rozpisal, ospravedlnte preklepy, ale kedze som pravak tak pisem pravou a je to trosja challenge :O
a zabudol som na nove heslo
Idem si ako stale (kazdy den) po tej istej trase. Poslanci na meste to volaju cylkotrasa
Idem si ako stale (kazdy den) po tej istej trase. Poslanci na meste to volaju cylkotrasa
pekna prihoda aj som sa zasmial ale vtedy ti asi nebolo vsetko jedno
si sa rozpisal. cisty roman
odporucam pri tom nepapat
Vladko uz veselo jazdí!
klobuk dole!
a potom samozrejme bezne pady na sutroch, alebo po neuvazenom pouziti prednej LX-y
pekna tlama