Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
napis do eshopu cislo platby a nech ju zrusia. toto sa mi stalo ked som mal maly limit na karte, platba neprebehla, zostala v stave pending a nepresla ani ked sa limity zvysili, bolo treba ju urobit este raz
skus zaplatit este raz ak to ten eshop umoznuje, ak to znova neprejde tak je problem niekde inde. mozno ta tvoja banka chrani tak ako nas chranila SLSP:-D
otazka na uzivatelov paypal:
Predavajuci zo zahranicia (EU) poslal tovar, ktory nezodpoveda tomu co predaval-vymena jednej casti za menej kvalitnu cast. Pisala som mu, bohuzial nekomunikuje. Vyplnila som paypal formular a ziadam vratenie ciastky za vymenenu suciastku. Mali ste taky pripad?
z ebay to nie je problem, hlavne ked predavajuci nekomunikuje. pockaj na vyjadrenie paypalu, bude to chvilu trvat oni sa budu najprv snazit kontaktovat predavajuceho
Chcem sa opýtať ako je to s príjmom peňazí na Paypal účet. Zatiaľ som iba platil a bolo to vždy v poriadku. Teraz mi z ČR poslal zákazník peniaze, prišlo mi z Paypal oznámenie, ale nikde na účte sa neobjavila platba. Vie prosím niekto poradiť ako ďalej?
Chcem sa opýtať ako je to s príjmom peňazí na Paypal účet. Zatiaľ som iba platil a bolo to vždy v poriadku. Teraz mi z ČR poslal zákazník peniaze, prišlo mi z Paypal oznámenie, ale nikde na účte sa neobjavila platba. Vie prosím niekto poradiť ako ďalej?
Kedže ide o peniaze z CR paypal to posudzuje ako ,,International customer´´jednoducho musiš len príjem penazi potvrďit prihlas sa na svoj paypal účet choď do transakcii a tam hladaj transakciu pri ktorej bude Accept/Deny položka stisni accept a peniaze budeš mat hneď na učte teda ak ich poslal...
tu mas vyjadrenie paypal:
Don't see the money in your account?
You'll need to manually claim this payment because:
You're an international customer.
Log in to your PayPal account and look for a transaction with an Accept/Deny button next to it. Click Accept to receive the payment.
When that's done, the money will show up in your PayPal account and you'll be able to see the complete payment details. (It sometimes takes a few minutes.)
Ďakujem za odpoveď. Pozrel som to ale nič také som nenašiel, kde by sa dalo kliknúť na accept, všade sú iba moje platby. Budem musieť zistiť či naozaj niečo poslal na môj účet .
ak ti PayPal poslal informacny email tak peniaze poslal ..ak si prezeras prehlad svojich transakcii vidis tam tie peniaze co ti údajne mal poslat ak ich tam vidiš tak napravo od nich by malo byt tlačitko Accept/Deny ...
takto niejako by to malo vyzerat: copyrightcms.paypal.com cms.paypal.com
Pozeral som výpis a ja vidím toto keď dám zobraziť All activity:copyrightwww.pavelalbert.sk www.pavelalbert.sk
Nevidím že by som mal nejaké príchodzie peniaze. Posielal to okolo 20. 12. 2011
Chlapík mi poslal jeho výpis a tá platba tam je. Môže byť ešte problém aj v tom, že v tej dobe keď posielal platbu tak som nemal verifikovaný e-mail, ale už je to v poriadku, tak netuším, čo s tým.
hmmm tak potom neviem v com može byt chyba ak ti aj na email prišla správa z paypal že si platbu obdržal tak neviem prečo tam niesu to sa mi ešte nestalo..skus napisat email do Paypal... a uvidiš čo povedia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Predavajuci zo zahranicia (EU) poslal tovar, ktory nezodpoveda tomu co predaval-vymena jednej casti za menej kvalitnu cast. Pisala som mu, bohuzial nekomunikuje. Vyplnila som paypal formular a ziadam vratenie ciastky za vymenenu suciastku. Mali ste taky pripad?
Kedže ide o peniaze z CR paypal to posudzuje ako ,,International customer´´jednoducho musiš len príjem penazi potvrďit prihlas sa na svoj paypal účet choď do transakcii a tam hladaj transakciu pri ktorej bude Accept/Deny položka stisni accept a peniaze budeš mat hneď na učte teda ak ich poslal...
tu mas vyjadrenie paypal:
Don't see the money in your account?
You'll need to manually claim this payment because:
You're an international customer.
Log in to your PayPal account and look for a transaction with an Accept/Deny button next to it. Click Accept to receive the payment.
When that's done, the money will show up in your PayPal account and you'll be able to see the complete payment details. (It sometimes takes a few minutes.)
takto niejako by to malo vyzerat:
Nevidím že by som mal nejaké príchodzie peniaze. Posielal to okolo 20. 12. 2011
Chlapík mi poslal jeho výpis a tá platba tam je. Môže byť ešte problém aj v tom, že v tej dobe keď posielal platbu tak som nemal verifikovaný e-mail, ale už je to v poriadku, tak netuším, čo s tým.