Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
Vďaka. Na nič som samozrejme neklikol, potom som si spomenul, že mi to prišlo na mail, ktorý nemá s paypal nič spoločné. Účet som skontroloval, nič také tam nie je, navyše ho vôbec nepoužívam, aj spárovaná karta je už dávno po exp. dotm mne prišiel dnes z rovnakej adresy ako píšeš, nejaká aktualizácia pravidiel.
astro : isto podvod .. pozri si original v hlavicke odkial mail prisiel , otvor si mail ako html a pozri na aku url to pojde po odkliknuti .. celkom ma to zaujima.
Palo TT moto transakcie pochadzaju z tisicrocia pred tym v ktorom vniklo 3d secure, ktore je imho implementovane na zaklade EU regulacii. Vsimni si ze US spolocnosti treti auth faktor nepouzivaju, najznamejsie PayPal, Google Pay, Amazon, nikde neklepes ziaden dodatocny kod pokial si ty aktivne nezapnes taku volbu ...
To je jasne. Predajcovia ma netrapia, nech si robia co uznaju za vhodne.
Otazka je, preco si ich neviem vypnut v nastaveni karty v IB.
Limity/vypnutia platieb pre internet zjavne platia aj na moto, ale aj tak, ked povolim platbu na internete, neocakavam, ze niekto moct stahovat cez moto (=bez znalosti CVV, bez 3D).
Je to jeden logicky kanal, transakcie bez fyzickej pritomnosti karty. Asi by system mohol rozlisovat ci offline/moto alebo online/3d ale pravdepodobne na to nevychadza business case. Napr. CSOB je poistena a dava klientom zaruku ze ak maju zapnute 3d, moto transakciu vedia vyreklamovat so 100% uspesnostou. Presne znenie si uz nepamatam, ale vyskusal som a fungovalo. Dokonca aj tovar som nakoniec dostal ;-]
V dalekej minulosti som si zriadil paypal ucet, ale nepouzival som ho. Po rokoch necinnosti ho potrebujem oprasit. Co mam (v akom tvare, druh udajov) poslat osobe, ktora mi chce na ucet zaslat peniaze? Dakujem.
Skusim este raz: ucet je aktivny. roky nepouzivany. Potrebujem vediet, co mam poslat osobe, ktora mi zasiela peniaze. Prosim o uvedenie vzoru/tvaru spravy. Kde tuto info v mojom ucte najdem? Nic nepredavam, nic nekupujem, prosim nekomplikovat. Aj tak som z toho jelen.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
From: PayPal <[email protected]>
dotm mne prišiel dnes z rovnakej adresy ako píšeš, nejaká aktualizácia pravidiel.
kolega tam už chcel zadávať údaje ešte že mi najprv napísal..
https://www.mtbiker.sk/forum/post1691793.html#p1691793
Otazka je, preco si ich neviem vypnut v nastaveni karty v IB.
Limity/vypnutia platieb pre internet zjavne platia aj na moto, ale aj tak, ked povolim platbu na internete, neocakavam, ze niekto moct stahovat cez moto (=bez znalosti CVV, bez 3D).
..ale ak nieco predavas, Paypal odmietni - kupujuci moze platbu napadnut a ostanes bez penazi, aj bez tovaru