Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
Chalani, tak ako to je s tym PayPal? Uz sa to tu niekto pytal a nebolo to uplne zodpovedane - ked zaplatim za tovar aku mam istotu ze mi ho dotycny posle resp. ako funguje cely ten system. On si moze tie moje prachy vybrat z uctu hned alebo az po urcitej dobe??? Napr. po 2 tyzdnoch, co je asi maximalna doba do ktorej by mal byt tovar doruceny... T.j. ak by mi dovtedy tovar nedosiel, napisal by som na ebay a oni tie prachy zmrazili. Je to tak alebo ani nie?
No ja si myslim to iste ako katko, pokial kupujes od "overeneho" predavajuceho, tak sa nemas coho bat. V poslednej dobe za asi 3 mesiace som nakupil na e-bayi asi 10-15x a nebol ani jeden problem. Vsetko prislo ako malo a relativne rychlo. Niektore veci z USA dokonca objednane vo stvrtok a u nas uz to bolo v utorok. Ale samozrejme niektore veci chodia ku nam dlhsie, na nieco som cakal aj 3 tyzdne. Takze nejaka maximalna doba asi nie je.
existuje aj nejaka ochrana kupujucich/predavajucich, ale ked kupujes od nejakeho powersellera s 15.000 hodnoteniami a feedbackom 99.5%, tak sa urcite nemas coho bat
Hlavne velky pozor na podvodne stranky je to doslova vsade stale mi nieco chody ako napriklad toto samozrejme podvodna stranka jak dostat udaje a vybrat dengy.
Priklad:
Dear PayPal client
Closing Accounts and Limiting Account Access
This is your official notification that your account has been Limited. We recently reviewed your credit card and it seems that you are using the same credit card for 2 accounts. As you can read in our User Agreement ( section 5.11 ) opening multiple accounts is strictly forbidden. You are now requested to provide information relevant to your account. PayPal will investigate the matter promptly and if the investigation is in your favor, we will restore your account.
How can I restore my account access?
Click here and complete the steps to remove limitations.
Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.
Please do not reply to this e-mail. Mail sent to this address cannot be answered. For assistance, log in to your Pravex Bank account and choose the "Help" link in the footer of any page.
Pri zalozeny paypal uctu hned za cerstva mi dosiel mail na prihlasenie a zadanie udajov.skoro som naletel.
Hlavne velky pozor na podvodne stranky je to doslova vsade stale mi nieco chody ako napriklad toto samozrejme podvodna stranka jak dostat udaje a vybrat dengy.
Priklad:
Dear PayPal client
Completing all of the checklist it............
............
a ako si prisiel na to, ze je to podvod? ako sa to da zistit?
Prave dnes mi nabehlo na ucet cez paypal spat mojich 530 libier. Pred cca mesiacom som na ebayi zaplatil chlapikovi, no ten neposlal. Cisty podvod. A pustil by som perie, kebyze platim mimo paypal. Takto cez resolution center a trochu komunikacie su peniazky spat v keseni. A predavajucemu som dal taky negativ feedback ze jaj!
Vivat Paypal!!!
ty máš paypal dlhšie ako ja? pochybujem, že tvoje prvé obchody v júni 2006 si platil paypalom môj zlatý a inak nechápem čo to má s tým spoločné ja by som nikdy také voloviny ako ty nerobil, ak si to nepochopil...
Staci ti aj obycajna Visa Electron. Nemusi byt vobec embosovana. Staci ak budes mat na zadnej strane kod pre elektronicke transakcie - na pasiku pre podpis by malo byt cislo karty + dalsie trojcislie pre pouzitie na online platenie. Mne to fungovalo bez problemov.
...vcera som sa pokusal zaregistrovat na PayPaly svoju Visu shit Electron s CVV zo SLSP . Pri registracii som vybral z comba, ze sa jedna o VISU(classic) kedze ina VISA tam na vyber nebola. System ma poslal s mojou kartou do <>. Ma zmysel chodit do SLSP a prosikat o nejaky zazracny hack mojej VISI shit karty alebo ma rovno skocit do M-banky a vytvorit si ucet s VISOU (Classic) ?
Mno kamos ma tiez visu electron ale z Tatrabanky a tu mu PayPal spapal.
Ok, takže surfoval som si po ebay-i a padli mi do oka hodinky za 0,01 USD, bidol som a čakám. Potom som našiel iné, už nositeľné :] tak som bidol, akurat ma niekto zakazdym prebidol. Ok, pozriem podobné (iná farba) od toho istého predajcu, bidnem a tiež ma IHNEĎ "automaticky" niekto prebidol. Nevadí, chcel som nájsť iné, jednocentové - ale s ukončením biddovania trochu skôr. Všetky také však už mali naúčtované poštovné v cene hodiniek. Môže predajca zmeniť cenu poštovného len tak, alebo v čom je háčik?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja si myslim to iste ako katko, pokial kupujes od "overeneho" predavajuceho, tak sa nemas coho bat. V poslednej dobe za asi 3 mesiace som nakupil na e-bayi asi 10-15x a nebol ani jeden problem. Vsetko prislo ako malo a relativne rychlo. Niektore veci z USA dokonca objednane vo stvrtok a u nas uz to bolo v utorok. Ale samozrejme niektore veci chodia ku nam dlhsie, na nieco som cakal aj 3 tyzdne. Takze nejaka maximalna doba asi nie je.
dalo by sa to tak nazvat
dalo by sa to tak nazvat
VELMI VELMI zjednodusene povedane. Virtualny ucet neposkytuje ani z daleko tolko a take vyhody ako PayPal.
Priklad:
Dear PayPal client
Closing Accounts and Limiting Account Access
This is your official notification that your account has been Limited. We recently reviewed your credit card and it seems that you are using the same credit card for 2 accounts. As you can read in our User Agreement ( section 5.11 ) opening multiple accounts is strictly forbidden. You are now requested to provide information relevant to your account. PayPal will investigate the matter promptly and if the investigation is in your favor, we will restore your account.
How can I restore my account access?
Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.
Thank you for using PayPal !
The PayPal Team
Copyright © 2009 PayPal Inc. All rights reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners
Please do not reply to this e-mail. Mail sent to this address cannot be answered. For assistance, log in to your Pravex Bank account and choose the "Help" link in the footer of any page.
Pri zalozeny paypal uctu hned za cerstva mi dosiel mail na prihlasenie a zadanie udajov.skoro som naletel.
Priklad:
Dear PayPal client
Completing all of the checklist it............
............
a ako si prisiel na to, ze je to podvod? ako sa to da zistit?
Vivat Paypal!!!
Vivat Paypal!!!
A ake mal predavajuci hodnotenie a pocet transakcii, ked sa ti to zdalo spolahlive?
Pokial viem tak mam paypal dlhsie ako ty
A ta obalka sa mi raz extremne vyplatila aj ked som s tym mal natahovacky.
...vcera som sa pokusal zaregistrovat na PayPaly svoju Visu shit Electron s CVV zo SLSP . Pri registracii som vybral z comba, ze sa jedna o VISU(classic) kedze ina VISA tam na vyber nebola. System ma poslal s mojou kartou do <>. Ma zmysel chodit do SLSP a prosikat o nejaky zazracny hack mojej VISI shit karty alebo ma rovno skocit do M-banky a vytvorit si ucet s VISOU (Classic) ?
Mno kamos ma tiez visu electron ale z Tatrabanky a tu mu PayPal spapal.