Ja sa spytam vazne: kolko max sprav mozem mat v dorucenych/odoslanych? Stalo sa mi to, ze nie je mozne poslat prilohu, lebo vraj mam vela sprav s prilohami. Zvlastne, nemam tam uz ani jednu a stale to nefunguje.
Ja sa spytam vazne: kolko max sprav mozem mat v dorucenych/odoslanych? Stalo sa mi to, ze nie je mozne poslat prilohu, lebo vraj mam vela sprav s prilohami. Zvlastne, nemam tam uz ani jednu a stale to nefunguje.
asi je to obmedzene kapacitne - napr 5 alebo kolko MB...treba premazat nepotrebne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: asi to ale nie je spam...uz sa v tom nevyznam
teráz máte cas povedat hocikomu hocico bez toho aby bola druha strana urazena ci nasrana
nemám ta rád marecej! furt by si len o pive básnil ale aby si ma na niake pozval to nie! ...
asi je to obmedzene kapacitne - napr 5 alebo kolko MB...treba premazat nepotrebne
Chyba tu slintajuci smajlik.
ze sa nehanbis! takto tu chute robit! hlavne potom co som vcera pil obzvlast dobre a doma doslo!
čochvíľa už aj u nás v cyklistickej krčmičke. granát ma konkurenciu
edit: a ako tak kukam na tvoj vek...co mi ty co mas vraviet, ze som dieta
ale otázne je dokedy
"šukání je pro decka, cyklisti si vypijou"