kofol je mrte druhov mily zlaty...
kofola sa robi original kofola,potom sa robi v topvare - kofa ,steiger robi tusim kola locu,potom je nejaka sofola ... a to som urcite nevymenoval vsetky
Tak som dnes urobil experiment s klonom kofoly s nazvom Lifter. Narval som ho do kejmla 1:1 s vodou. Experiment prebiehal v pohode, na chvilku som ho prerusil a dal si na zhruba 8. kilometri pivo bo naozaj teplo bolo. Dalej som pokracoval plynule az po zhruba 15. kilometer kde som bol vyssou mocou donuteny nahle prerusit testovanie.
Zavery:
1. radsej nemiesaj Lifter s pivom
2. pri podobnych pokusoch nenos gate s trakmi, pretoze ak by som ich mal tak tu mate o jedneho posraneho bikera viac.
:twisted: v tomto teple mne velmi chuti bulmers.. (kofolu tu nepredavaju)
btw co je bulmers? nejaky druh of cider?
a mne tu taky pakistansky shop za rohom zacal predavat kofolu takze aaako doma
nemusim prevazat desat flasi v kufri haha vzdy ked idem domov na prazdniny ....
2 quidoo...hej je to cider,neviem preco ale chuti mi iba v lete
u nas sa taky cider nepredava ale ficim na strongbowe... je to taka divna chut ale z domu mam zasadu ze ziadne pivo na bajk najlepsie na tom je ze kolkokrat ma ten cider aj viac alkoholu v sebe ako pivo
Alkoho nepiem, cize jednoznacne kofola resp. coca-cola. Oproti pivu maju totiz okrem toho ze neobsahuju alkohol este dalsie velke +.
Obsahuju kofein a cukor. O ich dolezitosti pre sportovcov snad ani nemusim hovorit.
A teray ma napadlo ze taky aj taky sprite uz vlastne dost dlho nemal a nebolo by odveci trocha zmenit chut.
Hned zajtra si pojdem kupit, mnam.
sprite je gut, kofola gut, pivo ako ktore.. treba striedat.
zrovna som prisiel z cykloweeku zo slovenskehi krasu, tocia staropramen, a velke tocia za 14
sprite je gut, kofola gut, pivo ako ktore.. treba striedat.
zrovna som prisiel z cykloweeku zo slovenskehi krasu, tocia staropramen, a velke tocia za 14
tmavy saris si dam stale na sudkoch [ KE ], bazanta u starej mamy [ KE ], velvet v bernarde [ KE ]
inde podla ponuky, i ked corgon, topvar ( to jest vymyty sud ) velmo nemusim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veru veru. dobre narezane pivo vedia dnes len malokde...
nebol by som si tak isty...
kofola sa robi original kofola,potom sa robi v topvare - kofa ,steiger robi tusim kola locu,potom je nejaka sofola ... a to som urcite nevymenoval vsetky
Zavery:
1. radsej nemiesaj Lifter s pivom
2. pri podobnych pokusoch nenos gate s trakmi, pretoze ak by som ich mal tak tu mate o jedneho posraneho bikera viac.
btw co je bulmers? nejaky druh of cider?
a mne tu taky pakistansky shop za rohom zacal predavat kofolu takze aaako doma
nemusim prevazat desat flasi v kufri haha vzdy ked idem domov na prazdniny ....
u nas sa taky cider nepredava ale ficim na strongbowe... je to taka divna chut ale z domu mam zasadu ze ziadne pivo na bajk
Obsahuju kofein a cukor. O ich dolezitosti pre sportovcov snad ani nemusim hovorit.
A teray ma napadlo ze taky aj taky sprite uz vlastne dost dlho nemal a nebolo by odveci trocha zmenit chut.
Hned zajtra si pojdem kupit, mnam.
este ze v mt kupis pivo skvor za 24 ako za 14..
inde podla ponuky, i ked corgon, topvar ( to jest vymyty sud ) velmo nemusim