Myslim ze ho udajne mali v nejakom obchode s korejskymi potravinami v BA, ale dlho som nemal cestu tak sa mi to nepodarilo preverit. Vraj dost spopularizoval spodne kvasene piva v statoch, aspon co sa remeselnych pivovarov tyka, tak si ho chcem odskrtnut
Uz ste niekto testovali piva z pivovaru Berhet? Mal som capovany Apache (12,5° APA) a flaskovy Kaliber (15° IPA) a pre mna prijemne prekvapenie. Obe piva totalna amerika, vonave, prijemna horkost, vyvazena chut, pekne etikety ako bonus. Podla ratebeeru maju v portfoliu 9 vrchne kvasenych piv. Zatial mozem len odporucit, na dalsie som zvedavy.
Citru mam velmi rad. Teraz som z nej varil Ale a dodala pivu paradnu ovocnu aromu. Ked mi pivo kvasilo a siel som ho skontrolovat, tak po nadvihnuti dekla na kvasnom sude sa na mna vynorila aroma ako keby som otvoril multivitaminovy dzus .
otazka pre ziliny znalych, kde kupim flaskovy urpiner 14 ? pripadne kaprala ? ostatne uz mam "ochutnane" dik
Plechovkovu verziu maju standardne v Bille (ja kupujem v Mirage), neboj sa toho, plechovka nieje o nic horsia ako flasa inak vcera som prvy krat zahliadol v Tescu darcekove balenia Urpiner, myslim ze aj tam bola flasa, ale tym som si nie isty. Kapral v tom baleni urcite je.
dik ...potreboval som konkretne presne v ktorom tescu ,obchode ? velkom ? na solinkach je len 16,11tmave ,10,12 -to mam najblizsie a nemusim ist cez "zapchate mesto" ,preto chcem mat "istotu" a potom sa "obetujem"...pre pivo šecko
Na chut plechovka mozno nema vplyv ale napr. v nasom malomeste nie je separovany zber na kovy. Takze co sa recyklacie / enviro tyka tak je to ist horsia forma obalu.
co som kukal ,neviem ci uplne aktualny ,"online" zoznam piv tak nie ,preto sa pytam na osobnu skusenost ,mirazka? to by som musel parkovat asi ako debil -cez ciaru ,alebo by tam ten "navrhar" mal zaparkovavat auta a v mirage kde presne ? bo nechodim nejak po obchodakoch -sedlak v meste ...
14tka myslis extra chmelenu?neviem,ci su tie krabice teraz take iste,ale v tych,co byvali v minulosti byvala 12,16,cierne a kapral.14tka urcite nie,ale mozno ju po novom doplnili,co by bolo super,lebo mne fakt chutila
nemyslím nakupovať v Miražke ale parkovať, však tam na spodných poschodiach je miesta habadej a nikoho tam netrápi ako parkuješ...ale tak zabudol som, že Tesco už v meste nie je
jaaj no juri asi myslel billu v mirage ,tam je billa ? ach jaj
no plechovka ma jednu vyhodu oproti flaske ,ked nahodou pitie trva dlhsie ,tak pomalsie oteplieva ,ale ,sice separovany zber mame a robime ...no nemam aj tak istotu ,ze to nekonci na jednej hromade na smetisku...vsak loovensko ...
takze na ochutnanie by nevadila ale na pravidelne kupovanie po tuctoch, by som radsej flasku ,kvoli odpadom ,podla stranky robia http://www.urpiner.eu/sk/flasove-napoje/urpiner-extra-chmelen-14-1
jj, aj v Lidl bol v akcii 6pack tento x-tra chmeleny ale zobral som iba 1 balenie, ze "vsak si potom dokupim". trt makovy - uz som ho tam ani raz nenasiel. slaka. tusim bol za smiesnych 60 centov :[
ad. triedenie odpadu a potom zosypavanie na jednu hromadu - zial toto sa deje u nas v praci - ale aj tak ako debil separujem papier pricom viem, ze to upratovacky zmiesaju. ale svedomie mam ciste a snazim sa ich tlacit k tomu aby to separovali aj ony a dalsi kolegovia.
no a skoda, ze u nas najst tento x-tra chemeleny vo flasi = sanca nula. pritom bezkonkurencne najlepsie velkoobjemove pivo na trhu u nas (nielen podla mna ako)
to balenie som videl v Tesco supermarkete v Novej Dubnici, vcera, ale myslim ze taketo akcie riesia plosne, takze ho zozenies v ktoromkolvek Tesco obchode na slovensku. Billa je v Mirage, Auparku a na hlinach.
Ad ta 14tka, chutovo to bolo velmi prijemne, ale mne to vonalo po weede navyse radsej volim nieco lahsie pitelne, takze pijem klasicku dvanastku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jo, v seoul plaza som ich videl
http://www.seoulplaza.sk/en/index/contact
Uz ste niekto testovali piva z pivovaru Berhet? Mal som capovany Apache (12,5° APA) a flaskovy Kaliber (15° IPA) a pre mna prijemne prekvapenie. Obe piva totalna amerika, vonave, prijemna horkost, vyvazena chut, pekne etikety ako bonus. Podla ratebeeru maju v portfoliu 9 vrchne kvasenych piv. Zatial mozem len odporucit, na dalsie som zvedavy.
Plechovkovu verziu maju standardne v Bille (ja kupujem v Mirage), neboj sa toho, plechovka nieje o nic horsia ako flasa
no plechovka ma jednu vyhodu oproti flaske ,ked nahodou pitie trva dlhsie ,tak pomalsie oteplieva ,ale ,sice separovany zber mame a robime ...no nemam aj tak istotu ,ze to nekonci na jednej hromade na smetisku...vsak loovensko
takze na ochutnanie by nevadila ale na pravidelne kupovanie po tuctoch, by som radsej flasku ,kvoli odpadom ,podla stranky robia http://www.urpiner.eu/sk/flasove-napoje/urpiner-extra-chmelen-14-1
ad. triedenie odpadu a potom zosypavanie na jednu hromadu - zial toto sa deje u nas v praci - ale aj tak ako debil separujem papier pricom viem, ze to upratovacky zmiesaju. ale svedomie mam ciste a snazim sa ich tlacit k tomu aby to separovali aj ony a dalsi kolegovia.
no a skoda, ze u nas najst tento x-tra chemeleny vo flasi = sanca nula. pritom bezkonkurencne najlepsie velkoobjemove pivo na trhu u nas (nielen podla mna ako)
Ad ta 14tka, chutovo to bolo velmi prijemne, ale mne to vonalo po weede