Z produkcie pivovaru v Hirte, ich piva mi vsetky chutia, dokonca aj nealko pivo (ma taku nakyslastu Ipa chut) a Malzmandl je fajn nealko aj na bicyklovanie, citrokola uz mne osobne menej chutí.
Talianska 11 Paralleli asi najmenej chutna (niezeby sa nedala vypit, ale nabuduce nekupim)
Fialove veelmi chutne, kupoval som kvoli koriandru (ktory som necitil) a doppio malto, nevidiac IPA, ale chutilo.
esit: tak nie IPA, ale Strong Ale, no chutilo;)
Ichnusa nefiltrovany sard(ín)sky 'indián' tiez môže byť.
Pre Branislava Cvika a Ľubomíra Vanča bolo veľmi náročné už oživenie banskobystrickej výroby piva Urpiner spred skoro 20 rokov. Po zadlženom bývalom privatizérovi Pavlovi Čupkovi z HZDS ju z konkurzu preberali vo veľmi zlom technickom stave aj so zlou povesťou.
Ľuďom vtedy bystrické pivo nechutilo. No dvojica bývalých obchodníkov s kancelárskou technikou, hodinkami aj hudobnými nástrojmi sa napokon s Urpinerom vypracovala medzi najoceňovanejšie domáce pivá a ich Banskobystrický pivovar spolu s vyhnianskym Steigerom sú poslednými väčšími pivovarmi, ktoré konkurujú v krajine dvom nadnárodným pivovarom Heineken a Asahi.
tak dnes vecer to bolo skor na varene vino, ked tu sa zjavil v pivarni na nastenke zichovec pumpkin https://pivovarzichovec.cz/produkt/pumpkin-time-13/ nasladle, vyrazna chut skorice fajne zapasovalo do aktualnej chute - som zvedavy ake bude rano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Talianska 11 Paralleli asi najmenej chutna (niezeby sa nedala vypit, ale nabuduce nekupim)
Fialove veelmi chutne, kupoval som kvoli koriandru (ktory som necitil) a doppio malto, nevidiac IPA, ale chutilo.
esit: tak nie IPA, ale Strong Ale, no chutilo;)
Ichnusa nefiltrovany sard(ín)sky 'indián' tiez môže byť.
darček osobne dovezený z miestneho pivovaru
na tmavé pivo veľmi svieže, žiadna ťažká chuť ani príliš sladké, farba extrémne tmavá
Píšu, ze karamelove a čokoládové, ja som spočiatku cítil až ľahko nakyslastú ovocnú chuť.
Veľmi dobré (lepšie ako známka 2)
Redhead IPA 13°, Prešovský pivovar
Ľuďom vtedy bystrické pivo nechutilo. No dvojica bývalých obchodníkov s kancelárskou technikou, hodinkami aj hudobnými nástrojmi sa napokon s Urpinerom vypracovala medzi najoceňovanejšie domáce pivá a ich Banskobystrický pivovar spolu s vyhnianskym Steigerom sú poslednými väčšími pivovarmi, ktoré konkurujú v krajine dvom nadnárodným pivovarom Heineken a Asahi.
???
https://e.dennikn.sk/4857769/pivovar-prebrali-so-zlou-povestou-po-meciarovom-privatizerovi-teraz-ako-jedni-z-mala-konkuruju-nadnarodnym-firmam/?cst=dccb33482a41d49096f5c81ee878717ece9994c668b8399ddb0d73c858ffb54d
https://www.twinberg.cz/pivo/like-a-svickova/
https://www.inspireclion.com/product/the-very-first-picture-of-me-t-shirt/
na oslavu (nového fora...),Tegernseer u mňa premiéra, velmi dobra klasika
pšeničný Primátor tiež dobre padol, chutil
Na Parickovej v Pecto si mozes dat aj capovaneho Primatora Weizen :) aspon v piatok mali