V ZA na Svijany 13° chodím v lete do Majera na Rosinskú cestu. V Kotve je chutný Páter 11° k biliardu a v Star na Matici slovenskej je výborný Staropramen Granát, Staropramen nefiltrovaný, Ostravar a troška nezvyklý Hoegaarden. Z času na čas sa dá vypiť.
A jeden pivarsky :
Plzenak, Brnak a Presovcan sa stretli v pivarni. A zacali objednavat : Brnak vravi - ja si dam Budvar, Presovcan vravi - ja si dam Saris, Plzenak vravi - ja si dam Kofolu. A oni na to - Ty si nedas pivo ? No ked ste si vy nedali tak ani ja.
V ramci degustovania piv v Kosiciach som vyskusal aj toto http://www.primator.cz/cs/kl_6.html a poviem vam, zapisalo ... no bolo hnusne, mal som pocit, ze pijem vino ... absolutnym vitazom sa stalo pivo Svijany kvasnicove
Tak ano, ale toto sa nepije od smadu, ale ako aperitiv. Cela flaska ta kludne posle pod stol. Mne chuti. Zaujimave na nom je, ze ma uplne oddelenu vyraznu sladku a vyraznu horku chut. Mimochodom primator ma vela dobrych piv. Moj favorit je 11° leziak.
Mam obavy, ze zanedlho bude ta tema zbytocna, pretoze znova zacnu pogromy na bikerov. Ved viete strykov a bratrancov s piatimi poldecakmi prenasledovat nebudu a statistiky nepustia.
Tak ano, ale toto sa nepije od smadu, ale ako aperitiv. Cela flaska ta kludne posle pod stol. Mne chuti. Zaujimave na nom je, ze ma uplne oddelenu vyraznu sladku a vyraznu horku chut. Mimochodom primator ma vela dobrych piv. Moj favorit je 11° leziak.
Tu 24-ku som ochutnal len zo zvadavosti, predsa len pivo s obsahom 10,5% alkoholu je ina supa. No mal som aj toho 11° leziaka, a to som si vychutnal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len mi to pripada, ze starobrno sa rozhodlo ovladnut cely trh v brne lebo pocet hospod kde tu chcanku capuju sa nekontrolovatelne rozrasta
Plzenak, Brnak a Presovcan sa stretli v pivarni. A zacali objednavat : Brnak vravi - ja si dam Budvar, Presovcan vravi - ja si dam Saris, Plzenak vravi - ja si dam Kofolu. A oni na to - Ty si nedas pivo ? No ked ste si vy nedali tak ani ja.
Svijany maju v La Putike na Klobucnickej
no veď nik nepíše, že ho pije počas tréningu
Keď zastaneš vychutnáš si ho viac
Tu 24-ku som ochutnal len zo zvadavosti, predsa len pivo s obsahom 10,5% alkoholu je ina supa. No mal som aj toho 11° leziaka, a to som si vychutnal
vdaka za tip pojdem to preverit. Lebo poznal som este na safku a na kamennom ale tie podniky su uz zrusene.
Ohladne ten holby asik nikto co?
Ja ale mam vyjadrenie od jedneho docenta, ze pivo je navyvazenejsi iontovy napoj.
Tu je nejaky clanok
http://mtbs.cz/clanek/pivo-a-cyklistika-mtbs/kategorie/trenink-a-fitness
V Košiciach napr. Bowling Pub na KVP alebo Pivný klub na Komenského.