Primátor 24° je skvelý, vlastne hocičo do primátora je výborné. Ja mám od nich ale najradšej 11° ležiak a kvasinky. Na primátoroch sa mi páči, že majú výraznú horkú a zároveň výraznú sladkú chuť, pričom obe chute sú úplne oddelené. Na jedno napitie sa dá vychutnať jedna chuť a hneď na to, na druhé napitie úplne iná chuť. A pri tej 24° je toto asi úplne najvýraznejšie.
Musim len suhlasit. Lepsie kvasinkove som ani nepil. Ale 24ka to je take cuckave pivo lebo to sa od smadu pit jednoducho neda. Tak pri telku a cely vecer to vklude popijat.
Svijany inak capuju na Kosariskach vedla Cementarky. Ta horka a sladka chut zaroven, to som zazil s ciernym pivom 16tkou, co capovali na BK vo Vceline, este sv. Jursky Grandler. Zaujimave to bolo.
Áno svätojurské je tiež lahôdka. Kôli tomu som chodil vždy na biely kríž. Potom tam začali čapovať choteboř. Ten je na mňa trochu moc horký, ale tiež je to pitné pivo. Také svojské.
No, je to odbocka dolavaho hore smerom na chatky, kusok (100m) pred Cementarkou .. uz to zacali posledny cas orientovat viac na verejnost, minule vylozili aj tabulu .. Svijany, Cierna Hora a este jedno pivo /zabudol som nazov/. Nazov to ma, keby som si tak spomenul .. najdes to lahko, je to jedina odbocka hore, a cez sezonu su tam stale nejake bajky okoloiducich "nahodnych" bajkerov pred chatou
ten red ale si nechaj na zimu, ak to mas kde uskladnit. je to take tazsie pivo. mne sa moc nehodi do horucych letnych dni. a smrekovy leziak som este nemal teda som zvedav na recenziu
ked na specialky, tak v Brne do Pegasa.. paradna psenka, polotmave aj tmave, rad by som popisal viac ale nez som to vsetko poskusal - bol som na srot, kto si to ma pamatat
To nalavo je trava pre macku
Ja som zase neskusal toho kocura. Uz som o nom ale pocul.
Sessler je vyborny. Ak nechodievas do trnavy, mozem ti niekedy priniest na kostovku.
Áno sessler je mňamka, keď som ešte študoval v TT boli sme u nich v pivovare aj na exkurzii a to pivo priamo z tankov, to bola iná lahôdka. A koštovačka všetkých produktov v výčape spolus gurmánskym zážitkom... Dokonca som tam mal aj oslavu po promócii
V hostinci u Zeleného stromu som chutnal Red Ale Brew Dog 5 a. m. Saint. http://www.brewdog.com/product/5am-saint
Veľmi zaujímavé pivko. Výrazná tmavá farba, bohatá pena. Vôňa sladká, cítiť po hroznovej šťave. Zo začiatku bolo pivo výrazne sladké so silnou hroznovou chuťou. Neskôr do popredia vystúpila výrazná horkosť a stratila sa sladkosť. Po hrozne sa mi grgalo ešte celou cestou domou z Mariánky. A to som ho ešte zalial Chotebořou.
Veľmi ma ale sklamalo, že na tieto špeciály mali iba jednu pípu, na ktorej menili rôzne pivá. Takže ak by som chcel ochutnať aj niečo iné, čo mali uvedené na facebooku, musel by som tam sedieť celý deň. A boh vie, či by som sa vprázdnenia toho sudu dočkal. Pretože som tam prišiel o druhej poobede a keď som si od ženskej na bare pýtal tieto pivá, nechápala čo chcem. Nakoniec zistili že tam majú tú jednu špeciálnu pípu.
Tiez som ho bol dnes ochutnat. Kedze som ho uz predtym mal(flaksove) tak som priblizne vedel co ocakavat. Mna sklamalo ze mi nacapovali pivo za vyse 3 eur do ***** stein poharu. Ale co uz, Slovensko...
Ako pises, na fbooku reklamovali ze budu capovat este Punk IPA a Vandsdorf (neaku IPU). Nic z toho sa nekonalo.
tak dnes som si trosku predlzil vyjazd a doniesol domov zo zbyňova dva kusky primatora -weizenbier,a polotmavy 13,tak som zvedavy ...ked ste odporucali
Tak pridávam recenziu Stupavaru - smrekový svetlý ležiak 12°
Nádherná jemne tmavá farba horského medu. Trochu kalné od kvasiniek. Vôňa výrazne chmeľová, na pozadí cítiť jemný karamel a samozrejme smrekové výhonky. Chuť je veľmi podobná. Mieša sa v ňom veľa rôznych chutí. Chlapci majú radi horké pivá a taký je aj tento kúsok. Prevláda horká chuť chmeľu, ale pekne sa mieša s jemnými kvasinkami a veľmi jemným karamelom. Všetky chute sú pekne zaoblené. Smrekové ihličie trochu zaniká, ale napriek tomu sa dá ľahko rozoznať. Bol to vraj prvý pokus uvariť takéto pivo. Nabudúce pridajú toho smreku trochu viac, čo som aj ja odporučil. Potom to bude dokonalé. Sklamala ma ale jedna vec. Pivo akosi nepenilo. Neviem, či som niečo pokazil ja, lebo si nespomínam, že by tá vzorka, čo som koštoval v Stupave nepenila tiež. Uvidíme pri ostatných fľašiach.
Dobrou správou je, že v blízkej dobe sa chystajú spustiť oficiálny pivovar.
Doteraz co som mal ich piva vsetky boli nizsej penivosti, uz som im to aj hovoril. Mne osobne to vobec nevadi kedze nemam rad penu ale ini by to mohli povazovat ako za take minus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
otvorené majú v sobotu aj v nedelu od 13.00
Imperial Red Ale 20°
Ja som zase neskusal toho kocura. Uz som o nom ale pocul.
Sessler je vyborny. Ak nechodievas do trnavy, mozem ti niekedy priniest na kostovku.
Áno sessler je mňamka, keď som ešte študoval v TT boli sme u nich v pivovare aj na exkurzii
V hostinci u Zeleného stromu som chutnal Red Ale Brew Dog 5 a. m. Saint.
http://www.brewdog.com/product/5am-saint
Veľmi zaujímavé pivko. Výrazná tmavá farba, bohatá pena. Vôňa sladká, cítiť po hroznovej šťave. Zo začiatku bolo pivo výrazne sladké so silnou hroznovou chuťou. Neskôr do popredia vystúpila výrazná horkosť a stratila sa sladkosť. Po hrozne sa mi grgalo ešte celou cestou domou z Mariánky. A to som ho ešte zalial Chotebořou.
Veľmi ma ale sklamalo, že na tieto špeciály mali iba jednu pípu, na ktorej menili rôzne pivá. Takže ak by som chcel ochutnať aj niečo iné, čo mali uvedené na facebooku, musel by som tam sedieť celý deň. A boh vie, či by som sa vprázdnenia toho sudu dočkal. Pretože som tam prišiel o druhej poobede a keď som si od ženskej na bare pýtal tieto pivá, nechápala čo chcem. Nakoniec zistili že tam majú tú jednu špeciálnu pípu.
Ako pises, na fbooku reklamovali ze budu capovat este Punk IPA a Vandsdorf (neaku IPU). Nic z toho sa nekonalo.
Nádherná jemne tmavá farba horského medu.
Dobrou správou je, že v blízkej dobe sa chystajú spustiť oficiálny pivovar.
Doteraz co som mal ich piva vsetky boli nizsej penivosti, uz som im to aj hovoril. Mne osobne to vobec nevadi kedze nemam rad penu ale ini by to mohli povazovat ako za take minus.