Marinda práve spomenul U Kocúra (na pešej zóne v MT smerom od Tatrabanky do centra - oproti prvej budove Matice Slovenskej), tiež v pešej kúsok vyššie smerom od TB do centra po pravej strane je T-klub (mávajú narazený nejaký špeciál, či už IPU alebo iné), tiež je dobre priamo v pivovare Martins - smerom od Tulipu do Priekopy (ľahké nájsť). A naposledy som koštoval Wywar na Smíchove (pod Bystričkou). Na Bystričke je to s pivom oničom, keď ideme z biku tak chodíme do hokejky (na zimnom "štadióne" na Bystričke), no tam je Starobrno - no je to doma a dá sa sedieť vonku. volodaj by mohol vedieť poradiť viac
V podstate odporučím tie isté, t.j. Tečko, Kocúr, Martins, lebo sú to miesta kde chodím najčastejšie. Pridám ešte Hotel Victoria na Stráňach, kúsok pod Martinkami. Varia svoje pivá, ktoré sú tiež veľmi chutné. A ešte v meste otvorili novú piváreň, kde by mali mať remeslné pivká, je asi o 1-2 pasáže od Tečka smerom k divadlu. Ešte som tam ale nebol, tak neviem aká je ponuka a ako čapujú.
oh ten vyzera paradne!
my vcera v Damian-e capovana Ikk-ona nealko - no, uz som asi uplne presvedceny, ze nealko co by sa aspon ponasalo na pivo sa nevyraba (velmi rad sa presvedcim o opaku)
U nas v NMnV este maju asi 1/2 z toho akcioveho sortimentu. Ale za mna z tych belgicanov je to iba sklamanie (este som sa nedostal ku Gulden Draag) - kupil som asi 6 druhov a zdaleka sa nechytaju na klasiku Chimay atd.
Co sa tyka anglanov, ktorych ponukaju tak obdobne ako belgicania.
Za mna radsej zajst do pivoteky a tam si vybrat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlapi poradte kam ist v okoli Bystricky a v Martine na pivo?
Chystam sa tam na dovolenku, tak nech som pripraveny.
volodaj by mohol vedieť poradiť viac
To je ten Kocúr.
V podstate odporučím tie isté, t.j. Tečko, Kocúr, Martins, lebo sú to miesta kde chodím najčastejšie. Pridám ešte Hotel Victoria na Stráňach, kúsok pod Martinkami. Varia svoje pivá, ktoré sú tiež veľmi chutné. A ešte v meste otvorili novú piváreň, kde by mali mať remeslné pivká, je asi o 1-2 pasáže od Tečka smerom k divadlu. Ešte som tam ale nebol, tak neviem aká je ponuka a ako čapujú.
my vcera v Damian-e capovana Ikk-ona nealko - no, uz som asi uplne presvedceny, ze nealko co by sa aspon ponasalo na pivo sa nevyraba (velmi rad sa presvedcim o opaku)
Co sa tyka anglanov, ktorych ponukaju tak obdobne ako belgicania.
Za mna radsej zajst do pivoteky a tam si vybrat.