MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
dalsi dosledok je, ze sa vseko odklada, nove cipy od amd, intelu, a teraz som cital, ze aj nvidia odklada radu Super az na Q3
Tiez som vcera neuspesne zakladal, kod mi tiez nedosiel ani na x pokusov, mam Radost (operatora, pocity boli skor opacne). Ty si na nieco prisiel?
vykaslal som sa na to zatial. ale registroval som sa na whatsapp a SMS kod mi prisiel bez problemov. tak predpokladam, ze problem je na strane googlu.
len teraz nemam prihlaseny chrome v praci, co ma serie koli zalohe.
skusil by som telefon niekoho ineho, ak by to slo, nasledne ho z novozalozeneho uctu vymazal. ale nemam na to nervy teraz.
v uz zalozenom ucte mam to tel. cislo ako neoverene. skusil som ho overit, ale samozrejme rovnaky problem. koli tomu drzim jeden stary e-mail ktory mam na pripadne overenie prihlasenia.
poslal mi spravu spravca nasej web stranky a emailov, ze:
od 01.01.2026 zavádza Websupport, ktorého služby využívame na prevádzku Vášho webu, spoplatnenie používania neaktuálnych verzií PHP (serverový softvér) na svojich serveroch. Doplnková cena je 5 Eur bez DPH / mesiac, teda 60 Eur bez DPH / rok.
Pre informáciu, aktuálna najnovšia verzia PHP je 8.5.0. Najnižšia verzia PHP, kde nepožadujú navýšenie poplatkov je 8.2.X. Váš web beží na prehistorickej verzii PHP 5.3.29. V tomto prípade je okrem problému zvýšených poplatkov pomerne aktuálna aj otázka, dokedy bude Websupport túto zastralú verizu PHP podporovať a prevádzkovať. Na túto otázku odpoveď nepoznám.
Aby sme sa vyhli vyšším poplatkom, alebo prípadnej nemožnosti Váš web vôbec prevádkovať, bolo by potrebné prepnúť Váš web na vyššiu verziu PHP, čo však bez aktualizácie aplikácie nie je možné, pretože to nefunguje. Bolo by preto super, keby ste našli zdroje na aktualizáciu Vášho webu.
Vzhľadom na množstvo práce, ktorú to predstavuje by som Vám túto operáciu chcel ponúknuť za pomerne symbolickú sumu 500 Eur bez DPH.
kedze mame (vyssiu verziu PHP) 5.3.29 než websupport spoplatnuje, tak by som to asi zatial nechal tak.. osud firmy je nejasny... mam zaplatit 500€ a za 4-5 mesiacov ist do "kopru" ? je tych 500 evri za tie zmeny adekvatna suma ?
Na konci to pises nejak opacne; preto, ze mas nizsiu verziu PHP 5.3.29 ako najnizsiu neplatenu 8.2.z, budu chciet 5e mesacne. Ked nevies, ako dlho chces ten web prevadzkovat, priplat teda 5e mesacne navyse a dufam, ze to este par chvil podrzia. On to Websupport tiez nezrusi zo dna na den.
Zaujimave, ze cesky websupport za to iste uctuje 90czk, tj. 3.7e.
Ak je to uplne jednoducha stranka, kde firma strucne prezentuje portfolio par obrazkami a zdiela svoj kontakt, nie je to malo a lacnejsie by vyslo spravit to nanovo nejakym ai toolom. Ak ten web aj "nieco robi", suma to moze byt zodpovedajuca.
ano..tie verzie PHP som poplietol ja - ani neviem ako. 😊
pýrim sa studom
stranka obchodnej firmy. sortiment v kategoriach, potom konkretna položka s textom/opis, obrazok a link na katalog
nie je e-shop, nemame ziadnu osobitnu appku - aspon o tom neviem.