MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
nemesishard: +1
to si nevies zratat,kolko ti to vsetko cca papa...a podla si si aj kupoval GPU,ze?.... tych 550W to musi bohate stacit,takze prestan trepat bludy
Canopus : Ty trtko, ja som sa bol zabavat na chate a nie jak ty, ze tu sedis cele dni a poucas cele forum. Teraz davam dokopy videa a fotky, takze sa nejdem serkat z PC. Potom sa na to urcite pozrem ( najskor zajtra ). Diky ti za rady ale bol silvester a pisal som, ze idem na chatu.
ja si PC preinštalujem za 15-30 minút
nemesishard: ty poponik vole
jedine ak zo zaloh, nanovo asi tazko
aj ked v praci mame aj kusky na ktorych je okrem xp uz len jedna aplikacia, tam by to mozno slo, ale aj to sproste xp trva viac
Restore z backupu už nie je inštalácia - raz ju bolo treba tak či tak spraviť.
Inac ano, nejdem sa hnevat. Vsetko dobre do noveho roku chlapi
Na tvoju kartu ti stačí aj 400W zdroj z prehladom,reálna spotreba v hrách je do 300W
Na tvoju kartu ti stačí aj 400W zdroj z prehladom,reálna spotreba v hrách je do 300W
a na jeho kartu nestaci vobec 400W PSU,uz len vyrobca uvadza min 500W....takze nechapem odkial mas tu hodnotu 400W a realna spotreba v hrach je 300W,ano ale iba ked tam mas ATOMa,,ano ked idluje 3W stacia,ale realne papa cca 131W ta karta urcite,.v kompe nemas okrem karty nahodou este nieco?....
pri takychto kartach by som siel min do 650w zdroja....
Skus otestovat grafiku vo FurMarku.
A nebude to aj procesorom? neprehrieva sa? mas na nom stock chladic? otestuj v OCCT, netaktoval si niekedy procesor?
Ako si na tom s vetraním v case? Lebo tá grafika potrebuje aj "prievan"
Btw. ty mas Triple channel na doske s dual channel?
V bedni je prievan. Vpredu jeden ventialtor a druhy vzadu otocene tak aby bol prievan v bedni. Povenujem sa este tu spominanym testom.
Tie ramky mam nadivoko, to si uvedomujem. S tym nikdy nebol problem ale kludne moze byt, ze jeden modul sa kazi. Zatial to veru vypada na zdroj. Vyrobca sice udava, ze staci aj 500W ale oni nevedia co ma kto v pc. Ak pocitali s dakym setrnym procakon a iba jednym hdd tak to uz mne potom nemoze stacit.
Pokial mas teploty ok, ako prve treba vyskusat http://hcidesign.com/memtest/, zadat mu skoro max. fyzickej pamate /pripadne ak mas viac corov, tak prisluny pocet/ a nechat ho prejst aspon 1x. Bezne sa stava, ze memtest nezisti nic, ale vo Windows to zacne padat jak hnile jabko prave pri pusteni hry, kedy zacne pozierat pamat na vyssich adresach. Teoreticky to moze suvisiet s kartou, ale mohlo sa stat, ze si pohol pamatovym modulom pri vymienani, stava sa, ze po dlhsom case pri takom niecom sa mierne narusi kontakt pamatoveho modulu. Potom staci vybrat a znovu nasunut.
Dalej .. na akej chybe to badne do BSOD ?
v prvom rade nespravil tu prvu pomoc cim vyluci jeho 2D clocking jeho karty+ULPSko...
v druhom rade,ked pouzival predtym mems,tak nema preco robit problem samozrejme ani teraz
v tretom rade stress testy sa pouzivaju vzdy pri upgrade kompu: podla mna ho nevie UROBIT.inac by sem chlapec uz dvno postol logs
atd atd
LTO dobre radi,mozno je to aj vetvou jeho zdroja..i ked TDP jeho karty je 131W a nie 175W...a ako cekujem jeho vetvu
Max Load (A) 36 30 18 18 18 18 0,8 3
s prstom v nose musi utiahnut tu grafu,jedine ze by mal tu jednu vetvu naprd
marinada a co tak pouzit vyrobok zvany USB? paneboze
ak mas VNC,TW.. tak ti tie testy spravim a aj ti ten navod spravim do 10 minut....
1.stiahnes http://www.afterdawn.com/software/system_tools/misc_system_tools/memtest86plus_exe.cfm
2.rozbalis na USB kluciku a ano ked sa ta opyta ten blbec ci aj formatting,tak povol
3.restartnes, stlacaj DEL,neboj,nic nevymazes
4.vojdes d modrej obrazovky,neplas sa,ziadne BSOD,to sa vola BIOS
5.tam si vyhladas FIRST BOOT DEVICE ostatne nepovolis a toto jedno vyberies USB-ZIP
6.SAVEni,cize uloz
7.restart a mem test zacina
otazka: asi tak 1 minutu