MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
lebo systemd
tak som skusil, ale zobrazilo len upozornenie, ktore som uz nasiel skor:
Thanks for wanting to use Vagrant! Unfortunately, this is not the way
to install Vagrant anymore. We now make installers for the various operating
systems Vagrant supports.
Vagrant is no longer distributed as a RubyGem. Please download the latest
version for your operating system from the URL below. If you still wish
to use the RubyGem version, you can manually install version 1.0.7. Note that
the RubyGem version hasn't been updated in over a year and will no longer
receive any updates.
Prior to installing Vagrant using the installer, make sure you uninstall
all your Vagrant gems, since they sometimes conflict.
http://www.vagrantup.com
If you want to learn more about why we don't distribute using RubyGems
anymore, please read this: http://mitchellh.com/abandoning-rubygems
este skusim instalovat z portov...
Tu hlasku som ani necital, to je pravda - ale spominal som, ze je to stara verzia a jedina moznost je stiahnut balik, alebo to skompilovat. snad najdes nejaky vhodny repozitar s novsou verziou.
Tu hlasku som ani necital, to je pravda - ale spominal som, ze je to stara verzia a jedina moznost je stiahnut balik, alebo to skompilovat. snad najdes nejaky vhodny repozitar s novsou verziou.
no ma to 2 aspekty. jeden je, ze ako si sam poznamenal, funguje to, a ako pouzivatel sa nestaram. ale ako admina ma to velmi zaujima. 2 aspekt je skor filozoficky - systemd totalne ignoruje principy unixu/linuxu. a tento ma stve asi viac.
pravdupovediac som este neskusal hladat ine repozitare pre freebsd. a z principu by som to ani velmi nechcel. ale skusam teraz kompilovat zo zdrojakov, tak uvidime. ak som si dobre vsimol, tak pri instalacii z balickov instaloval ruby 2.2.2 a teraz pri instalacii zo zdrojakov som zahliadol ruby 2.1.2. tak uvidime.
snad sa podari..
v projekte, na ktorom teraz spolupracujem, som vymienal LTSP projekt za vlastnu implementaciu. a neviem si predstavit, ako by som to robil so systemd. je to proste binarny moloch, v ktorom, ako vravis, nejde ani tie logy normalne prezerat
v podstate mne jedno, ci nejaky systemd existuje,alebo nie. ale proste nie je moznost vyberu. jednoducheho vyberu. inac by sa nerobili forky roznych distribucii bez systemd.
Ten nazov je interna reprezentacia disku, je to jeho seriove cislo a touto cestou nan pristupuje, pismenko, alebo mount cesta je len alias v HRF. Windows ale sa vyzivaju v mateni ludi
110mat110 : ze to nechcelo nabootovat zo sluchadiel je ok. Horsie by bolo, ak by nabootovalo
Ja sa s Win10 neponahlam. Mam sice pristup k prewiew ale ma to vela chyb. Pockam kym vychytaju muchy.
Microsoft HoloLens demo onstage at BUILD 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down