MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Viem že MSI má väčšiu obrazovku, a to je práve to čo by som chcel. Uvažoval som teda aj nad takou variantou, že by som k tomu Lenovu časom dokúpil externý monitor. A taktiež v prípade MSI by som časom asi dokúpil nejaké SSDčko.
Radšej by som Lenovo, akurát také s 17,3" obrazovkou vychádza výrazne drahšie.
Zatiaľ čo som skúšal urobiť :
- reštartovanie viac nasobne =bez zmeny
- odmontovanie zadneho krytu a vyfukanie ventilatora a všetkých častí vzduchom= bez zmeny
- skenovanie ntb na malware= nenašlo nič
Nejake dalšie rady?
Tento problém nastal aktualizáciou v pondelok.
Skúšal som vrátiť nb nastavenia o dva dni dozadu a všetko išlo ako malo ale následne si windows stiahol opäť najnovšie aktualizácie a teraz sa už neviem tohoto problému zbaviť a ani návrat už nejde nemám tie dni uložené. Skúšal som defragmentáciu aj sfc /scannow či niečo nie je poškodené aj prekontroloval celý nb antivirom aj som skúšal vymazať clipboard či nie je náhodou plný nič nič. Uvolniť pamäť či náhodou tam niečo ale nič.K preinštalovaniu windows 7 by som sa nerád dostal. Nejaké tipy ? Teraz to ešte riešim tak že ak mám niečo väčšie tak do zabalím do rar a odošlem na nb ale to je z dlhodobého hľadiska blé a zdĺhavé. Mám aj screenshot aktualizácii v ten deň ak by niekto potreboval (25 kusov stiahlo)
Nepomohlo nemám tam iné dátumy iba dnešný. Aj keď dám vyhľadať ovplyvnené programy nič nenájde. Aj keby som to vrátil späť tak moc by som si nepomohol musel by som zastaviť aktualizácie a to by po čase začalo všetko blikať ako časovaná bomba
Ten dialog ti da moznost prehliadnut si vygenerovanu chybovu spravu, o tu sa podel
Mozno to bude nejake dll-ko ktore bude odstranitelne bez vaznejsich nasledkov
Pripadne skus nieco ako Total commander
Problem s obrazomOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down