S tymi cechmi to zas nieje ze by na nas pozerali s obdivom. Ano prezidenta sme mali oproti nim vynikajuceho, ale to je tak asi vsetko. U nich sa nekradne az tak na hovado bez zabran ako to u nas predvadzaju smeraci. Zdravotnictvo, skolstvo, armadu a kopu inych oblasti maju stale na inej urovni ako tu kde to rozobrali na kost.
Vyťahuje sa financovanie Čaputovej kampane, ale zabúda sa na peniaze ktoré dostal Šefčovič od Smeru s veľkých chválenim sa. Podľa mna je totátny grc sa po tom vydávať za NEKA. A tie MDŽ trapnosti je škoda aj spomínať.
Aj môj kolega (56 ročný), ktorý má politiku hlboko u p****e, povedal presne to isté....že aspoň bude sa na čo pozerať v telke. Tak ju volil. Nádherná vzorka jej voličov .......
Ako som už písal, každý ako sa cíti. Len by ma zaujímalo, ako konkrétne pár komentárov z Pokec.sk alebo čo to je, prípadne vyjadrenie jedného pätdesiatnika potvrdzuje, prípadne vyvracia stav rozumu - alebo definuje motiváciu skupiny voličov ako celku ...
Pozri nikto mi zatial nedal normalny argument lebo je dobra pravnička lebo spravila to lebo dokaze to.. Kazdy len to, že pri všetkých kandidatoch vyzerala najideálnejšie. Samozrejme keď o nej nevieme nič 😀
Ja by som chcel vediet toto: za Caputovou su vraj peniaze z Esetu a to je hrozne sprisahanie. Nech mi niekto vysvetli tento biznis case: co mam ja, ako sukromna, tvrdo komercna firma bez statnych zakaziek z investicie do prezidenta? Ako moze slovensky prezident, bez akehokolvek vplyvu na rozdelovanie penaznych tokov napr. z EU alebo od statu, nejak korupcne tuto investiciu vratit? Co nariadi v kancelarii prezidenta povinne nainstalovat 20 licencii NODu? Naozaj, neviem. To nikoho nenapadne, ze niekto moze mat tolko penazi ze nejaka suma zo 6-7 ciframi prenho nie nic strasne a jednoducho sa miesto kupenia noveho lamba alebo domu na Floride rozhodne podporit kandidata ktoreho nepovazuje za odpad?
Neviem čí su alebo sorošove alebo koho 😁..len tvrdim, že sa mi nepozdava aby si niekto miesto lamba podporil čaputovu, ktora nič nejako nedokazala . Ale pevne verim ze vyhra a bude to prezidentka ako sa patri 😊.
Tento typ ľudí, najlepšie chArakterizuje rozhovor Kočnera s Kuciakom, proste nedokázal uveriť, že za Kuciakom nikto nestojí a koná samostatne,
predsa musí ho niekto riadiť za nejakým účelom,
myslím, že aj preto ho dali lustrovať cez políciu,
až keď im bolo jasné, že tam proste nikto nie je - bum.
Možno by namiesto tých drístov o „typickej vzorke skládky“ a spochybňovaní motivácie okolia neškodilo jasne pomenovať tú svoju. V krajine ako Slovensko podľa mňa nie je najmenší dôvod, aby sa vyberalo z 15 kandidátov a robila sa z toho vulgárna reality show – viac by som uvítal, keby sa tá ušetrená energia venovala napríklad vysvetľovaniu reálnych právomocí, aby človek nemusel dookola počúvať litánie o nepodstatných témach, s ktorými bez zmeny ústavy a príslušných zákonov ľubovoľný prezident nepohne ani len o krok ...
to by sa potom aj voliči ináč správali
veľa z nich má úplne skreslené názory na kandidátov na základe bludov z medií....
pravomoci a povinnosti prezidenta som v celej show ani raz nepočul v žiadnom platku či medii
A potom tak budete nadávať ako na Kisku ,ten sa tiež zjavil z neba nikto o nom nic nevedel , ale nechceli fica tak vyhral on. Ano mohlo byt uz 51% a nemuselo byť zbytočne 2.kolo. 😁
Musela by dostať nadpolovičný počet hlasov všetkých oprávnených voličov...aj keď niekde na SME už pred volbami rozoberali ,že to nemá úplne jasný právny výklad.
prezident je len reprezentačná bábka... preto tam radšej uvítam človeka na ktorého sa dá pozerať, má prirodzené a kultivované vystupovanie, nie je vulgárny, odpovedá na otázky priamo, neslabikuje atd... a keď už príde na využitie jednej z jeho mála právomocí tak sa zachová čestne v súlade s týmito právomocami, v súlade s členstvom v EU a NATO a bude konať v prospech tejto republiky... ako jediná z kandidátov to pre mňa plní práve čapútová... samozrejme, že je aj možnosť, že sa všetci jej voliči v nej sklameme... to sa bežne v politike stáva... však aj taký bugár je tam sto rokov a 20 rokov sa javil ako v pohode až potom sa vyfarbil... takže keď je niekto ako kandidát politicky známy už skôr, to ešte neznamená žiadne istoty a záruky. takže také veci o neznámej pani a o tom že nič nedokázala a pod. sú úplne mimo..
Ja by som chcel vediet toto: za Caputovou su vraj peniaze z Esetu a to je hrozne sprisahanie. Nech mi niekto vysvetli tento biznis case: co mam ja, ako sukromna, tvrdo komercna firma bez statnych zakaziek z investicie do prezidenta? Ako moze slovensky prezident, bez akehokolvek vplyvu na rozdelovanie penaznych tokov napr. z EU alebo od statu, nejak korupcne tuto investiciu vratit? Co nariadi v kancelarii prezidenta povinne nainstalovat 20 licencii NODu? Naozaj, neviem. To nikoho nenapadne, ze niekto moze mat tolko penazi ze nejaka suma zo 6-7 ciframi prenho nie nic strasne a jednoducho sa miesto kupenia noveho lamba alebo domu na Floride rozhodne podporit kandidata ktoreho nepovazuje za odpad?
Skôr ide o to kto stojí ešte za Esetom. Dávnejšie sa rozoberalo že je to firma ,,údajne´´ prepojená s CIA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič prekvapivé, typická vzorka voličov liberálnej skládky
MIER ✌😁😊
predsa musí ho niekto riadiť za nejakým účelom,
myslím, že aj preto ho dali lustrovať cez políciu,
až keď im bolo jasné, že tam proste nikto nie je - bum.
veľa z nich má úplne skreslené názory na kandidátov na základe bludov z medií....
pravomoci a povinnosti prezidenta som v celej show ani raz nepočul v žiadnom platku či medii
Musiš sa este doučiť. 51% by jej nestačilo.
Skôr ide o to kto stojí ešte za Esetom. Dávnejšie sa rozoberalo že je to firma ,,údajne´´ prepojená s CIA