Ešte trošku vydržime bude po voľbách a ideme dalej 😁. Už by sa mohlo konečne aj pocasie nastaviť nech sa da pohodlne v kratasoch kazdy den jazdiť ☀️🌞☀️
Skôr ide o to kto stojí ešte za Esetom. Dávnejšie sa rozoberalo že je to firma ,,údajne´´ prepojená s CIA
hej? No poznam len jedneho zo zakladatelov, tak 15 rokov dozadu som s nim hraval karty. ESET sidlil v ubohej unimobunke vedla zvaracaku na racianskej. Postupne sa vypracovali a trvalo im skoro 5 rokov kym realne zacali zarabat nejake rozumne peniaze. Aj napriek tomu ze chalan ma penazi ze nevie kam by ich dal je to rozumny clovek ktory namiesto vyvazania sa v bugatty ako nas clovek, investuje do slovenska a kultury.
pokial mu na to dava peniaze CIA tak to im rad podakujem
Pozri nikto mi zatial nedal normalny argument lebo je dobra pravnička lebo spravila to lebo dokaze to.. Kazdy len to, že pri všetkých kandidatoch vyzerala najideálnejšie. Samozrejme keď o nej nevieme nič 😀
kto ti má dávať argumenty? my? ty nemáš vlastný názor/rozum/vlastný vyhľadávač ?
nevieme? ty si my? hlavne, že sa smeješ..
To som vytiahol zo Štatistického úradu, je to autentické.
teraz počúvam inú diskusiu pod lampou a sú tam ľudia zo za slušné slovensko, ktorí mali turné po slovensku za účelom spätnej väzby a toho aby ľudí presvedčili ísť voliť a že väčšina im hovorila, že idú voliť čapútovú alebo harabina práve preto, že sú právnici (a ľudia všeobecne cítia krivdu zo štátu, že sa nevedia dovolať spravodlivosti)... podobne to platí asi aj u tých väzňov, že vidia v harabinovi nádej, buď na amnestiu alebo to že zmení zákon... lebo tak asi väčšina v base cíti krivdu zo zákona..
a dalo by sa paušalizovať, že väčšina delikventov nebude nejak moc inteligentná tak preto má harabin viac ako čapútová... možno keby bol kotleba tiež judr alebo sudca, tak by harabina v tejto štatistike porazil, alebo by mu minimálne sekundoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hej? No poznam len jedneho zo zakladatelov, tak 15 rokov dozadu som s nim hraval karty. ESET sidlil v ubohej unimobunke vedla zvaracaku na racianskej. Postupne sa vypracovali a trvalo im skoro 5 rokov kym realne zacali zarabat nejake rozumne peniaze. Aj napriek tomu ze chalan ma penazi ze nevie kam by ich dal je to rozumny clovek ktory namiesto vyvazania sa v bugatty ako nas clovek, investuje do slovenska a kultury.
pokial mu na to dava peniaze CIA tak to im rad podakujem
kto ti má dávať argumenty? my? ty nemáš vlastný názor/rozum/vlastný vyhľadávač ?
nevieme? ty si my? hlavne, že sa smeješ..
https://www.youtube.com/watch?v=vTHJobAprDs
Pri cistiteni Augiasovho hlieva, ktore slubuje, by mal zacat sebou
teba mame v ...
teraz počúvam inú diskusiu pod lampou a sú tam ľudia zo za slušné slovensko, ktorí mali turné po slovensku za účelom spätnej väzby a toho aby ľudí presvedčili ísť voliť a že väčšina im hovorila, že idú voliť čapútovú alebo harabina práve preto, že sú právnici (a ľudia všeobecne cítia krivdu zo štátu, že sa nevedia dovolať spravodlivosti)... podobne to platí asi aj u tých väzňov, že vidia v harabinovi nádej, buď na amnestiu alebo to že zmení zákon... lebo tak asi väčšina v base cíti krivdu zo zákona..
a dalo by sa paušalizovať, že väčšina delikventov nebude nejak moc inteligentná tak preto má harabin viac ako čapútová... možno keby bol kotleba tiež judr alebo sudca, tak by harabina v tejto štatistike porazil, alebo by mu minimálne sekundoval