mozno je to minimalne na zamyslenie ak to neprichadza iba zo "squad" particky ale aj od r za menom / theresy may / EU predstavitelov. a dokonca aj od trumpa sameho ked sa vyjadroval k tomu sudcovi...
urcite aj justin trudeau nieco povedal. urcite aj starosta londyna. 100%. urcite aj EU honorabilita. urcite aj #NeverTrump enklava v ramci republikanskej strany ma jasno. What's new?
minister na jachte pred zmenou meny, mafia vo vlade, mafia na vychode kde nic neni, ct-cka na kazdom kroku, vyholene plane po "lykozrutovi", minister na party s detmi z cisteho dna, nacisti v parlamente podavajuci si ruky s vladou, nakupy vojenskej techniky + zabetonovanie ruskej techniky v armade, bratrickovanie sa ruskom, bieloruskom, cinou, vietnamom, medzinarodna pomoc pri medzinarodnom unose,.....
a podla teba sme v zumpe len kvoli tomu ze kovacik mal troska rozpravat bodorovcom o veciach ktore vedeli najskorej uz od policie? (zartujem len, neutocim na teba ) ach, asi sa rozplacem
problém je hlavne ten,že Kováčik je "špeciálny prokurátor" ak Tóth neklame,toto bude pre neho velký prúser-pod koberec sa nedá zametať donekonečna,ak toto praskne,bude to začiatok konca istých skupín ...
ako to dopadne,bude záležať hlavne od toho,ako dopadnú nasledujúce volby,už o 7 mesiacov a pár dní sa uvidí ... už na jeseň sa pravdepodobne vládna koalícia začne hádať,zhadzovať špinu jeden na druhého
ked mam byt uprimny politikom neverim uz pekne dlho a nech zvolia na Slovensku koho kolvek nic sa zasadne nezmeni. zmeny budu len na oko, no v hlbke sa bude stale len kradnut a zametat spinu jeden po druhom
ja politiku sledujem len okrajovo, ale teda ake prasaciny sa tu okato robia sa mozno ani za Meciara nerobili politika bude vzdy spinava hra a nezmnito to nikto, lebo vzdy bude koalicia a opozicia a z tych stran tam budu vzdy ludia ktory budu robit to co sa nema
ja politiku sledujem len okrajovo, ale teda ake prasaciny sa tu okato robia sa mozno ani za Meciara nerobili politika bude vzdy spinava hra a nezmnito to nikto, lebo vzdy bude koalicia a opozicia a z tych stran tam budu vzdy ludia ktory budu robit to co sa nema
A cele je to sposobene ludmi ako ty, ktori sa tvaria ze aj tak sa nic a nikdy nezmeni a vsetci su rovnaki atd. Nie politici, ale volici, ktori takto zmyslaju su ten problem preco to u nas takto funguje (alebo skor nefunguje).
ale ved ja chodim volit a neboj nevolim Smer no ani Kotlebu a bol som aj na prezidentskych aj EU volbach, tak nepis ked o mne nic nevies
tak potom beriem spat, nemyslel som to osobne, len ma niekedy vie vytocit taky u nas dost rozsireny fatalizmus a obvinovanie vsetkych politikov. Ono vzdy to je tak, ze ti politici su len obrazom volicov, u nas to plati dokonale.
hovorim zaujimam sa len okrajovo a nemienim sa s niekym natahovat. ale proste ked sa voli vzdy idem a snazim sa volit rozumom a nie na zaklade predvolebneho gulasa vo vseobecnosti to tu nemame az take zle, ale je tu co zlepsovat samozrejme a verim ze raz sa to podari. musi ale padnut Smer
problém celej slovenskej (a nielen slovenskej) "väčšinovej stranovej" politiky a kandidátiek je, že nie je koho voliť... kandidátov si "volí" strana...
akože z čoho si má človek vybrať... ficovci? kotlebovci? hlinovci? matovičovci? sulíkovci? maďarovci? čaputovci? harabinovci?
všetko je to akurát tak "odpad"... a tie by sa mali vyhadzovať... pardón "recyklovať"
takže sa vlastne pýtam, aké že to máme možnosti "VOĽBY" ???
ako tak nám to trošíčka začína fungovať v komunálnej politike, ale aj tam sa razia rôzne trendy a tiež to nie je celkom to pravé orechové...
problém celej slovenskej (a nielen slovenskej) "väčšinovej stranovej" politiky a kandidátiek je, že nie je koho voliť... kandidátov si "volí" strana...
akože z čoho si má človek vybrať... ficovci? kotlebovci? hlinovci? matovičovci? sulíkovci? maďarovci? čaputovci? harabinovci?
všetko je to akurát tak "odpad"... a tie by sa mali vyhadzovať... pardón "recyklovať"
ako tak nám to trošíčka začína fungovať v komunálnej politike, ale aj tam sa razia rôzne trendy a tiež to nie je celkom to pravé orechové...
Volit je vzdy koho, akurat poniektori su prilis fajnovi a cakaju ze pride pan dokonaly. A maju predstavu ze ten pan dokonaly sa bude roky prebijat cez tie kopy hovien co nanho budu kydat, lebo sice je dokonaly ale vsetci politici su predsa zli tak aj on musi byt. Ale on to vydrzi a za relativne podpriemerny plat bude takto bojovat az kym nas nespasi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/709142/svedok-toth-prokurator-kovacik-vynasal-oligarchovi-boedoerovi/
a podla teba sme v zumpe len kvoli tomu ze kovacik mal troska rozpravat bodorovcom o veciach ktore vedeli najskorej uz od policie?
A cele je to sposobene ludmi ako ty, ktori sa tvaria ze aj tak sa nic a nikdy nezmeni a vsetci su rovnaki atd. Nie politici, ale volici, ktori takto zmyslaju su ten problem preco to u nas takto funguje (alebo skor nefunguje).
mozes si zalozit vlastnu stranu, alebo vstupit do hociakej existujucej, dokonca za viacere strany kandidovali ludia, ktori ani clenmi strany neboli...
strany maju rozne stanovy, je logicke ze kandidatov si vyberaju a schvaluju same, vsak o tom politicke strany predsa su? co je na to nepochopitelne?
Volit je vzdy koho, akurat poniektori su prilis fajnovi a cakaju ze pride pan dokonaly. A maju predstavu ze ten pan dokonaly sa bude roky prebijat cez tie kopy hovien co nanho budu kydat, lebo sice je dokonaly ale vsetci politici su predsa zli tak aj on musi byt. Ale on to vydrzi a za relativne podpriemerny plat bude takto bojovat az kym nas nespasi...