Pracoval som pre firmu ktorá robila bezpečnostný systém pre fukusimu a mali sme detailne popísané čo a kedy zlyhávalo a prečo nastalo to čo nastalo.
Ale v skratke vlna poškodila niektoré systémy a elektrické vedenie, to spôsobilo padnutie týčí a zastavenie výroby elektriny. Nabehli dieselové generátory ktoré regulovali bezpečnostný systém 48h - do vtedy sa nič nestalo, systém fungoval na 100%.
Problém nastal po 48h, keby sa bezpečnostný systém vypol, vtedy mal bazén teoreticky dostatočne ochladiť palivo aj bez čerpadiel. Potom zasiahol sekundárny mechanický systém, ktorý otvoril primárny okruh a ďalej to už pozná každý.
Týmto som chcel povedať jedno, to že v chernobyle bazén pasívne uchladí palivo je možné, ale rozhodne to má veľmi ďaleko od 100% istoty a je extrémne nebezpečné ju nechať bez prúdu
tak kto sa tam ma ist postavit? Vsak ked mas take genialne riesenia, tak to rozvin torcha...
Ja neviem nevieš čítať? OSN má vlastné jednotky pôsobiace pod vlajkou OSN. Sú to jednotky z rôznych štátov ale pod hlavičkou a gesciou OSN. Takže rovnako ako na Cypre kde sa nič nedeje a majú ťažký veget by mohli ísť brániť civilov na Ukrajinu.
"Spickovy diplomat a neskutocny profik" v akcii pocas poslednej tlacovky. Odporucam vypnut zvuk a sledovat len jeho ruky. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Aj na tomto konflikte je vidiet aka zbytocna institucia je OSN. Prijimat deklaracie a vyhlasenia a odsudzujuce noty to je velmi "potrebne"! Preco tam pod hlavickou OSN nenapochoduju modre prilby a nechrania obyvatelstvo? A ak by Rusi na nich utocili mali by pravo sa braniť. Uplne na hlavu postavena organizacia, ked staci ze jeden z jej stalych clenov bude nieco vetovat a nic sa nepresadi. Vedenie OSN by malo byt nezavisle a rozhodovať podľa situacie bez pozehnania hociktoreho statu.
Myslím, že modré prilby sa nasadzujú až po skončení konfliktu/vojny.
"Spickovy diplomat a neskutocny profik" v akcii pocas poslednej tlacovky. Odporucam vypnut zvuk a sledovat len jeho ruky.
Tak to vieš, keď už tretí raz opakuje lož, ktorej nikto, vrátane jeho samého, neverí, nezostáva mu nič iné, ako zauzľovať a rozuzľovať kábel od slúchadiel tlmočníckeho portu.
Gravitas: Russia claims US running bio-labs in Ukraine Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Analýza WION k údajným biolabákom na Ukrajine. V skratke:
1. USA zaútočili na Irak, ktorý mal vyrábať chemické a biologické zbrane. Žiadne sa nenašli.
2. Rusko "odhalilo" biolabáky na území Ukrajiny financované USA. Vraj to potvrdzujú "nájdené dokumenty" (asi tá mapka, čo tu nedávno bola, kým zasa nezmizla). Biomateriál sa podľa Rusov nenašiel, lebo ho vopred zničili. Tu sa ponúka otázka: povedzme, že okej, ale prečo by potom nezničili aj tie dokumenty?
3. Čína volá po transparentnosti v tejto oblasti, ale len mimo Wuhanu...
darmo sa stretavaju ministri zahr. veci ked tie Ruske poziadavky su nezmyselne. Kuleba povedal, ze neplanuju pristupit na ich poziadavky a nikto normalny by to nespravil. Tym by podkopali svoju legitimitu a integritu UA.
ja navrhujem suboj Vladimírov v ringu. za UA nominovany Vladimir Kličko za RU Vladimir Putin. aj listok by som si kupil.
Gravitas: Russia claims US running bio-labs in Ukraine Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
1. USA zaútočili na Irak, ktorý mal vyrábať chemické a biologické zbrane. Žiadne sa nenašli.
2. Rusko "odhalilo" biolabáky na území Ukrajiny financované USA. Vraj to potvrdzujú "nájdené dokumenty" (asi tá mapka, čo tu nedávno bola, kým zasa nezmizla). Biomateriál sa podľa Rusov nenašiel, lebo ho vopred zničili. Tu sa ponúka otázka: povedzme, že okej, ale prečo by potom nezničili aj tie dokumenty?
Akúže tam treba analýzu? Keby tam tie labáky boli, zverejnili by to ešte pred útokom. Tak ako aj tú info o špinavej bombe na UA. Tu sa len Putin prerátal a myslel že postačí výhovorka na genocídu a všedcia mu budú z vďačnosti tlieskať. No nevydalo, tak rýchlo vymysleli bombu a labáky. Samozrejme jeden labák by nestačil, tak ich vymysleli rovno 15. Lebo ťažko by sa vyhováralo na jeden labák, keď chceš zbombardovať 3/4 Ukrajiny.
Inak aby sme si jasne zadefinovali a nezabudli na ktorej strane je Čína…
“ As the West unites against the invasion of Ukraine, Russia-allied China appears to join in on the Kremlin’s disinformation campaign. CNN’s @David_Culver has the latest.”
darmo sa stretavaju ministri zahr. veci ked tie Ruske poziadavky su nezmyselne. Kuleba povedal, ze neplanuju pristupit na ich poziadavky a nikto normalny by to nespravil. Tym by podkopali svoju legitimitu a integritu UA.
ja navrhujem suboj Vladimírov v ringu. za UA nominovany Vladimir Kličko za RU Vladimir Putin. aj listok by som si kupil.
ani nesranduj, manželka už je v lekárni na prášky z tých ľudí.... vyrábajú jódové tablety ako na bežiacom páse -_- tí ľudia si nenechajú vysvetliť že ak tu začnú fakt lietať atomovky tak im už jódové tabletky budú na 2 veci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale v skratke vlna poškodila niektoré systémy a elektrické vedenie, to spôsobilo padnutie týčí a zastavenie výroby elektriny. Nabehli dieselové generátory ktoré regulovali bezpečnostný systém 48h - do vtedy sa nič nestalo, systém fungoval na 100%.
Problém nastal po 48h, keby sa bezpečnostný systém vypol, vtedy mal bazén teoreticky dostatočne ochladiť palivo aj bez čerpadiel. Potom zasiahol sekundárny mechanický systém, ktorý otvoril primárny okruh a ďalej to už pozná každý.
Týmto som chcel povedať jedno, to že v chernobyle bazén pasívne uchladí palivo je možné, ale rozhodne to má veľmi ďaleko od 100% istoty a je extrémne nebezpečné ju nechať bez prúdu
https://www.sujb.cz/aktualne/detail/i-kdyby-bylo-poskozeno-chlazeni-vyhoreleho-jaderneho-paliva-v-cernobylu-ceskou-republiku-by-to-neohrozilo
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ani-bez-chlazeni-v-cernobylu-unik-radioaktivity-nehrozi-rekla-drabova-40389837
Ja neviem nevieš čítať? OSN má vlastné jednotky pôsobiace pod vlajkou OSN. Sú to jednotky z rôznych štátov ale pod hlavičkou a gesciou OSN. Takže rovnako ako na Cypre kde sa nič nedeje a majú ťažký veget by mohli ísť brániť civilov na Ukrajinu.
Ale ale pani, aka ze ekonomická vojna? To je len špeciálna ekonomická operácia.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Myslím, že modré prilby sa nasadzujú až po skončení konfliktu/vojny.
Tak to vieš, keď už tretí raz opakuje lož, ktorej nikto, vrátane jeho samého, neverí, nezostáva mu nič iné, ako zauzľovať a rozuzľovať kábel od slúchadiel tlmočníckeho portu.
Akúže tam treba analýzu? Keby tam tie labáky boli, zverejnili by to ešte pred útokom. Tak ako aj tú info o špinavej bombe na UA. Tu sa len Putin prerátal a myslel že postačí výhovorka na genocídu a všedcia mu budú z vďačnosti tlieskať. No nevydalo, tak rýchlo vymysleli bombu a labáky. Samozrejme jeden labák by nestačil, tak ich vymysleli rovno 15. Lebo ťažko by sa vyhováralo na jeden labák, keď chceš zbombardovať 3/4 Ukrajiny.
otazne dokedy
https://www.newsweek.com/vladimir-putins-black-belt-revoked-international-taekwondo-organization-1683304
“ As the West unites against the invasion of Ukraine, Russia-allied China appears to join in on the Kremlin’s disinformation campaign. CNN’s @David_Culver has the latest.”
Video… https://twitter.com/cnn/status/1501757802871672841?s=21
🔓 : https://dennikn.sk/2761465/masove-hroby-ludia-variaci-na-ohni-a-znicena-porodnica-vitajte-v-mariupole-v-roku-2022/?cst=33f41fc776813e8b6cd13caa33212c0d7788cfce
https://korzar.sme.sk/c/22857345/ako-sa-da-vyhnut-povolaniu-do-vojny-slovaci-uz-zistuju-otazky-a-odpovede.html?ref=njct