cipo11...Skrátka je vojna a dejú sa aj oveľa horšie veci, ako nejaký uletený dron.
No veď práve. Je znepokojujúce, že PVO nespozoruje kus železa veľký skoro ako F16 letiaci z vojnovej zóny. Suché konštatovanie "vedeli sme o ňom" skôr napovedá tomu, že nič nevedeli. Vizuálny kontakt mať nemohli a neverím, že nejaký orol by z radarového odrazu zistil, že to je starý ruský fotografický šrot. Podľa rýchlosti mohli možno tušiť, že to nie je raketa, ale to je asi tak všetko. Ja by som čakal, že štáty na hranici s UA držia pohotovosť najvyššieho stupňa a pár pilotov sedí v nahodených stíhačkách ako za čias studenej vojny keď akútne hrozil nejaký konflikt. Že PVO sleduje lietajúce objekty pár 100 km za hranicami a keď niečo podozrivé prilieta tak to stíhačky očakávajú, ako keď pilot dobytčáku laškuje s letuškou a zabudne preladiť frekvenciu.
Ten magor je schopný všetkého a ochrana asi neexistuje. Teraz to bol zablúdený ukrajinský dron, nabudúce to môže byť presne cielená ruská raketa. Šarpej na tlačovke bude bez mihnutia oka tvrdiť, že to boli ukrajinskí nacionalisti a Smer s náckami bude na bratislavskom námestí burcovať ich zdegenerované publikom, že Američania bombarduje Košice a musíme okamžite vystúpiť z NATO. Keď sledujem situáciu na Slovensku a na Ukrajine, tak ma už neprekvapí nič.
Šarpej kúpil dcére vilu v Londýne a nie je to žiadny hlupák. Samozrejme, že tomu neverí. Ani Putin tomu neveril, kým mu úplne nepreplo. Aj jeho deti si užívajú biedu dekadentného západu. Dokonca aj u Blahu si nie som celkom istý, či je úplný kkt, alebo iba polovičný a je za to čo pre nich robí z Kremľa slušne platený. On bol údajne voľakedy celkom normálny.
Fico je gauner, ale tiež nie je hlupák. Proste teraz mu to tak vychádza, že musí hrať idiota. Nemá chrbtovú kosť a za iných okolností by burcoval ľudí aby sa dali zaočkovať a žiadal Američanov, aby u nás postavili zákldňu.
Ale Danko je čistý nefalšovaný kkt. Z neho musia ísť do kolien aj Šarpej s Putlerom.
Ruskí hrdinovia zneškodnili agresívny fašistický panelák ohrozujúci slobodu a demokraciu v Rusku.
Keď pilot stíhačky povie, že nevidel cez mraky kam strieľa rakety, jednoduchý človek môže uveriť. Dokonca verím, že pilot dostane letový plán, súradnice cieľa a nemôže vedieť, čo sa tam nachádza. Jediné čo môže vedieť, že slúži gaunerovi. Ale ako sa bude obhajovať ten tankista? Je zrejmé, že v tom paneláku žiadni ľudia už neboli. Ale aj tak. Rusi súťažia medzi sebou, kto zničí viac civilných objektov? https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/novinar-natocil-palbu-ruskeho-tanku-na-obytny-dum-40390186
Iran fires missiles near U.S. consulate: Officials Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Rozhovor s bývalým agentom CIA v Moskve - podľa neho "nič nezvyčajné", že to tam takto "funguje" už desaťročia. Potom trochu preberali aj situáciu na Ukrajine.
necudoval by som sa keby po takychto utokoch jednoducho ukrainci prestali brat zajatcov.....
Myslím, že spôsob využívania zajatcov, ktorý sme na ukrajinskej strane párkrát videli, môže byť efektívny - umožniť spojenie s mamou a natáčať to na video. Každý jeden zajatec tak generuje na ruskej strane násobný počet odporcov vojny.
Ale inak áno, aj táto trpezlivosť má iste svoje hranice...
ved spravit video a potom... Ja by som mrtve tela ruskych vojakov porozkladal po cestach nech ruske tanky pekne prejdu po vlastnych vojakoch. Na znizenie moralky by to mohlo fungovat. Je to svinstvo, ja viem. Ale ak to zachrani dalsie zivoty, preco nie?
Ak rusakov trafi rpg v boji tak nech sa skvaria v konzerve aj pol dna, ale zabijanie vojnovych zajatcov je imho tiez vojnovy zlocin odhliadnuc od toho ze na nieco take by sa asi zapadni spojenci nepozerali s nadsenim
vyzerá to tak,že o zranených Ruských vojakov je "dobre" postarané:
12. marca 2022 22:25
Podľa ukrajinských spravodajských služieb zastrelili čečenské jednotky kadyrovcov 12 zranených ruských vojakov. Stať sa tak malo v Borodianke neďaleko Kyjeva.
Informovala o tom agentúra Unian. Už predtým priniesla správu, že tajné služby tvrdia, že velenie ruskej armády obnovilo prax „popravčích čiat“, ktoré nasledujú hlavné sily a likvidujú tých, ktorí chcú dezertovať.
skorpion Ano, a druha strana by to s pochopenim a respektom automaticky zobrala ako "zachranovanie dalsich zivotov" a vsetci by si podali ruky a isli domov 😊.
Presne takto bezni ludia dospeju k pachaniu tych najhorsich veci... A samozrejme vo vojne je to casto skombinovane s prirodzenou "stadovitostou" a nasledovanim rozkazov realnych psychopatov s autoritou.
Hostia nedeľných politických diskusií:
V politike na TA3: Milan Krajniak (Sme rodina), Peter Pellegrini (Hlas)
O 5 minút 12 v RTVS: Eduard Heger (OĽaNO); potom Juraj Krúpa (OĽaNO), Matúš Šutaj Eštok (Hlas)
Na telo na Markíze: Juraj Šeliga (Za ľudí), Erik Tomáš (Hlas)
Pred nejakym casom som prestal nazerat do tejto temy. Nenadchynal ma charakter debaty. Teraz sa nestacim divit. Mlciaca vacsina sa prebudza? Uz bolo na case! Alebo len ja mam ten pocit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No veď práve. Je znepokojujúce, že PVO nespozoruje kus železa veľký skoro ako F16 letiaci z vojnovej zóny. Suché konštatovanie "vedeli sme o ňom" skôr napovedá tomu, že nič nevedeli. Vizuálny kontakt mať nemohli a neverím, že nejaký orol by z radarového odrazu zistil, že to je starý ruský fotografický šrot. Podľa rýchlosti mohli možno tušiť, že to nie je raketa, ale to je asi tak všetko. Ja by som čakal, že štáty na hranici s UA držia pohotovosť najvyššieho stupňa a pár pilotov sedí v nahodených stíhačkách ako za čias studenej vojny keď akútne hrozil nejaký konflikt. Že PVO sleduje lietajúce objekty pár 100 km za hranicami a keď niečo podozrivé prilieta tak to stíhačky očakávajú, ako keď pilot dobytčáku laškuje s letuškou a zabudne preladiť frekvenciu.
Ten magor je schopný všetkého a ochrana asi neexistuje. Teraz to bol zablúdený ukrajinský dron, nabudúce to môže byť presne cielená ruská raketa. Šarpej na tlačovke bude bez mihnutia oka tvrdiť, že to boli ukrajinskí nacionalisti a Smer s náckami bude na bratislavskom námestí burcovať ich zdegenerované publikom, že Američania bombarduje Košice a musíme okamžite vystúpiť z NATO. Keď sledujem situáciu na Slovensku a na Ukrajine, tak ma už neprekvapí nič.
https://www.topky.sk/cl/10/2260543/OTVORENY-LIST-Andreja-Danka-sefovi-ruskej-diplomacie--Dakujem-ti-za-obetu--ktoru-pre-mier-prinasas
ale on je fakt taký blbec
btw. ani sám Lavrov, neverí tomu čo trepe, ale je to jeho povolanie.
Fico je gauner, ale tiež nie je hlupák. Proste teraz mu to tak vychádza, že musí hrať idiota. Nemá chrbtovú kosť a za iných okolností by burcoval ľudí aby sa dali zaočkovať a žiadal Američanov, aby u nás postavili zákldňu.
Ale Danko je čistý nefalšovaný kkt. Z neho musia ísť do kolien aj Šarpej s Putlerom.
Keď pilot stíhačky povie, že nevidel cez mraky kam strieľa rakety, jednoduchý človek môže uveriť. Dokonca verím, že pilot dostane letový plán, súradnice cieľa a nemôže vedieť, čo sa tam nachádza. Jediné čo môže vedieť, že slúži gaunerovi. Ale ako sa bude obhajovať ten tankista? Je zrejmé, že v tom paneláku žiadni ľudia už neboli. Ale aj tak. Rusi súťažia medzi sebou, kto zničí viac civilných objektov?
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/novinar-natocil-palbu-ruskeho-tanku-na-obytny-dum-40390186
https://twitter.com/mrsorokaa/status/1502786074447429637?s=20&t=Pbh-iGVLK8gu-qAJyP35aw
https://twitter.com/GennyRotten/status/1502787145378971650?s=20&t=7OE2zlpEVbK4Die2ruFf3g
https://twitter.com/mrsorokaa/status/1502786074447429637?s=20&t=Pbh-iGVLK8gu-qAJyP35aw
https://twitter.com/GennyRotten/status/1502787145378971650?s=20&t=7OE2zlpEVbK4Die2ruFf3g
https://apnews.com/article/syria-middle-east-damascus-iraq-iran-7a4ea6281fe6191a4e4b640c58c7fd49
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Rozhovor s bývalým agentom CIA v Moskve - podľa neho "nič nezvyčajné", že to tam takto "funguje" už desaťročia. Potom trochu preberali aj situáciu na Ukrajine.
Myslím, že spôsob využívania zajatcov, ktorý sme na ukrajinskej strane párkrát videli, môže byť efektívny - umožniť spojenie s mamou a natáčať to na video. Každý jeden zajatec tak generuje na ruskej strane násobný počet odporcov vojny.
Ale inak áno, aj táto trpezlivosť má iste svoje hranice...
12. marca 2022 22:25
Podľa ukrajinských spravodajských služieb zastrelili čečenské jednotky kadyrovcov 12 zranených ruských vojakov. Stať sa tak malo v Borodianke neďaleko Kyjeva.
Informovala o tom agentúra Unian. Už predtým priniesla správu, že tajné služby tvrdia, že velenie ruskej armády obnovilo prax „popravčích čiat“, ktoré nasledujú hlavné sily a likvidujú tých, ktorí chcú dezertovať.
Presne takto bezni ludia dospeju k pachaniu tych najhorsich veci... A samozrejme vo vojne je to casto skombinovane s prirodzenou "stadovitostou" a nasledovanim rozkazov realnych psychopatov s autoritou.
https://www.topky.sk/cl/10/2260543/OTVORENY-LIST-Andreja-Danka-sefovi-ruskej-diplomacie--Dakujem-ti-za-obetu--ktoru-pre-mier-prinasas
Dal to na Biľaka...
Edit:
Dnes niečo na pregrcnutie
Hostia nedeľných politických diskusií:
V politike na TA3: Milan Krajniak (Sme rodina), Peter Pellegrini (Hlas)
O 5 minút 12 v RTVS: Eduard Heger (OĽaNO); potom Juraj Krúpa (OĽaNO), Matúš Šutaj Eštok (Hlas)
Na telo na Markíze: Juraj Šeliga (Za ľudí), Erik Tomáš (Hlas)