myslím,že sa to dalo čakať.To je tak keď matelkot pozváža do nrsr kadekoho z ulice.Dnes zas plačkal,že zelená guma nič nerobí a navrhoval jeho odvolanie.čistý alibista aj s jeho sro.
To, ze Fica nedali teraz do basy neni az taky problem. Ale uvedomme si, ze za 2 roky su volby. Ako chce toto cudo (myslim teraz vladnu koaliciu na cele s debilom z Trnavy) porazit smer?
Teda OĽANO nie je moja obľúbená strana, ale prosím nadávajte im, ale SME rodina. Z OĽANO nehlasovali ZA dve pomýlené stvorenia, zo SME rodina nehlasoval ZA vôbec nikto.
Vredom nie je OĽANO, ale SME rodina (skratka: SME-R).
A mimochodom, ako som už písal vyššie, podľa mňa je aj dobre, že ho parlament nevydal. Keby ho vydal a oni by ho z kolúznej väzby po pár dňoch pustili (lebo už nie je dôvod na kolúznu väzbu), tak by u Slováčikov získal viac bodov ako teraz.
Po videu par stran naspat si dovolim povedat, ze je zorientovana a vie, co ma robit (na zabezpecenie vlastnych vyhod,ked jej to pri minulej volbe nevyslo).
A pritom tatko fajn, korektny slusak, co si pamatam.
To video je uplne perfektny dokaz pre sud. Dostal sudny zakaz vyjadrovat sa o prezidentke, ze je americky agent, a on priznava, ze po tom co mu to zakazali, vyzyva inych, aby to robili. Myslim, ze nic viac si Caputovej pravnici nemohli priat.
gratulujem psychopatovi z Trnavy,že do parlamentu dotiahol tie podivné indivíduá,ktoré teraz z neho urobili úplného *****
je to debil,stále kope do každého okrem "drahej nevesty"
Fico dnes vyexuje dve flaše koňaku,dúfam že mu ***** tie 3 bajpasy
Blaha bude dnes odbavený priamo na Súmračnej vo Ficovej riti-jáj,ale som naštvaný
S tym nasilim som myslel skor 'hromadne', spolocenske, nie voci jednotlivcovi, tu som s enniom vyssie, ze by som sa musel nechat zviazať, aby som nechtiac nevykonal neuvazeny cin
Mas pravdu, navyse zle spravy (ak mu ich davkuju) naladu/stav iste nezlepsia, ak nehra 'po mne potopa'. K stavu pred: len ze je to take 'z jedneho zdroja' (ci dvoch),general svr,asponze ti nypost pridali 2 vyjadrenia expertov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vredom nie je OĽANO, ale SME rodina (skratka: SME-R).
A mimochodom, ako som už písal vyššie, podľa mňa je aj dobre, že ho parlament nevydal. Keby ho vydal a oni by ho z kolúznej väzby po pár dňoch pustili (lebo už nie je dôvod na kolúznu väzbu), tak by u Slováčikov získal viac bodov ako teraz.
A pritom tatko fajn, korektny slusak, co si pamatam.
bombtrack
To video je uplne perfektny dokaz pre sud. Dostal sudny zakaz vyjadrovat sa o prezidentke, ze je americky agent, a on priznava, ze po tom co mu to zakazali, vyzyva inych, aby to robili. Myslim, ze nic viac si Caputovej pravnici nemohli priat.
(kratko vo vecernych spravach Markizy ci STV, nemam dovod ho cielene vyhladavat-a suhlasim, ze fyzicke nasilie je pokracovatelom slovneho)
je to debil,stále kope do každého okrem "drahej nevesty"
Fico dnes vyexuje dve flaše koňaku,dúfam že mu ***** tie 3 bajpasy
Blaha bude dnes odbavený priamo na Súmračnej vo Ficovej riti-jáj,ale som naštvaný
(kratko vo vecernych spravach Markizy ci STV, nemam dovod ho cielene vyhladavat-a suhlasim, ze fyzicke nasilie je pokracovatelom slovneho)
Ale zas nemôžeš poprieť, že takáto papuľa si jednu poriadnú nepýta !!!! Takú, akej sa hovorí - facka na celú hlavu.
https://nypost.com/2022/04/22/vladimir-putin-video-heightens-theories-russian-leader-is-sick/
Nevyzerá zdravo už dlho, a nemyslím tým hlavu. Aby sa to tu dnes nehmýrilo len negatívnymi správami.