schôdza sa mohla otvoriť aj dnes,ale Kollár tretí pokus nedal-a v piatok dal volno,takže bude otvorená v utorok na budúci týždeň-teda ak sa Olano zo SAS dohodne-SAS im určite nezahlasuje za Matovičove "atómovky" ktoré sa mu v noci prisnijú a hneď ráno ich v parlamente pretláča za každú cenu
Kriste to je zas citanie.
Sas jasne povedala, ze chcu vidiet, kto bude podporovat terajsiu koaliciu. Preto sa neprezentovali a jasne vidiet, ze nikto.
Zaroven povedali, ze budu hlasovat za vstup finska a svedska do nato a otvoria (asi buduci tyzden) koli tomu schodzu. Zase sa tu netvarme, ze pretoze dva dni nebola otvorena riadna schodza sa cosi zle stane. Naopak, keby zajtra parlament padol do dunaja, SR bude spokojne a s usmevom fungovat dalej.
Milujem ked ludia, co sa dusuju ako nechodia ci nepojdu volit plamenne komentuju veci, o ktorych zjavne moc nevedia. Dokazom toho je, ze si ani nevedia vybrat zo 183 stran a tisicov politikov. Ale sulik je neschopny
Problémom je, že OĽANO nie je štandardná strana, ale len zhluk nejakých ľudí, ktorí sa tam dostali buď ako kamaráti, diletanti, za službičku, konzervatívny katolíci a pár normálnych ľudí. Takto nefungujú stranícke demokratizačné procesy ako je to u normálnych nepopulistických strán v Európe. Tam by samozrejme Matovič bol len bodkou za minulosťou, lebo s preferenciami sa takto nezahráva. By mu poďakovali ako napr. vo VB Borisovi Johnsonovi a dovidenia. Ale u nás nefunguje to sedliacke odtiaľ - potiaľ...
To ruské nastavenie Slovákov ma veľmi hnevá...a tak to aj u nás vyzerá, morálka a slušnosť je na Slovensku stále vo veľkej menšine. Mám obavy,že sa to vôbec niekedy zmení...
Ale ja nechápem prečo, keby nás oslobodili USA v 2 svetovej a neprivlasnili by si nás Rusi, boli by sme min. na úrovni Rakúska..Rusi nám sem nič dobré nepriniesli a ešte aj v 68 sa vyznamenali...
Fuj, grc. Je mi zle zo Slovákov. 40 rokov tu komunisti pod taktovkou Rusa degradovali tento štát, za 40 rokov nás na míle predbehla západná Európa a výsledkom je, že Slováci chcú víťazstvo Ruska, kde je životná úroveň okrem výnimiek na veľmi nízkej úrovni. Naopak zlý západ, kde je priemerný plat na takej úrovni, že ľudia si môžu žiť násobne kvalitnejší a zdravší život. To je neskutočne otrasné...
Ale ja nechápem prečo, keby nás oslobodili USA v 2 svetovej a neprivlasnili by si nás Rusi, boli by sme min. na úrovni Rakúska..Rusi nám sem nič dobré nepriniesli a ešte aj v 68 sa vyznamenali...
Pretoze neschopni ludia sa za sociku nemali o moc horsie ako ti sikovni. Dnes je medzi sikovnym a neschopnym rozdiel kludne 3000€ mesacne - a toto oni nedokazu stravit - preto ten "stary dobry" socializmus a "stare dobre" Rusko
Hlava by mi to brala keby je to vojna medzi ruskom a trebars severnou koreou. Ale kde sa berie tolko hluposti ze sú tu ludia proti Ukrajine. Tá si uz 100x odsrala, ze ma rusa za suseda, a stale jej to tá sprostá slovač závidi alebo čo, fakt nechapem a je mi smutno.
Co má neotvorenie schôdze s Matovičovimi návrhmi? Nie chcem, aby keď už bol Matovič taký problém, že odišli z vlády (zasa), aby makali a riešili problémy ktorých je pekne veľa... Jednoducho ukázali, že nie sú o nič lepší a tiež iba politikárčia...
Hm,a ako by si šiel vysvetliť Mgr.Matelkovi,že nemôže beztrestne každému hrdinsky nas*ať na hlavu.
Dostal sa vlastným pričinením do stavu že keď čosi chce presadiť,je nútený sa pchať iným do análu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sas jasne povedala, ze chcu vidiet, kto bude podporovat terajsiu koaliciu. Preto sa neprezentovali a jasne vidiet, ze nikto.
Zaroven povedali, ze budu hlasovat za vstup finska a svedska do nato a otvoria (asi buduci tyzden) koli tomu schodzu. Zase sa tu netvarme, ze pretoze dva dni nebola otvorena riadna schodza sa cosi zle stane. Naopak, keby zajtra parlament padol do dunaja, SR bude spokojne a s usmevom fungovat dalej.
Milujem ked ludia, co sa dusuju ako nechodia ci nepojdu volit plamenne komentuju veci, o ktorych zjavne moc nevedia. Dokazom toho je, ze si ani nevedia vybrat zo 183 stran a tisicov politikov. Ale sulik je neschopny
Ani do Vtipkára netreba chodit.
https://dennikn.sk/3008629/na-slovensku-prevazuje-zelanie-aby-vojnu-vyhralo-rusko/?cst=9bc685e699d7da0b33b92bf2c5e9898b9d2181e1
Pretoze neschopni ludia sa za sociku nemali o moc horsie ako ti sikovni. Dnes je medzi sikovnym a neschopnym rozdiel kludne 3000€ mesacne - a toto oni nedokazu stravit - preto ten "stary dobry" socializmus a "stare dobre" Rusko
https://mobile.twitter.com/andrewofpolesia/status/1570074482823380993
Kedy bol robený ten prieskum ?
Hm,a ako by si šiel vysvetliť Mgr.Matelkovi,že nemôže beztrestne každému hrdinsky nas*ať na hlavu.
Dostal sa vlastným pričinením do stavu že keď čosi chce presadiť,je nútený sa pchať iným do análu...