Suhlasim, ze je to podvod. ALE nie je to tema dna a priorita pre spolocnost. Je to take zahlmlievanie reality a dolezite nam unila. Casom sa s tymito “podvodmi” vysporiadaju jednotlive organizacie.
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý je trestne stíhaný v kauze Očistec, bude kandidovať za Smer. Priznal to v relácii TA3 Téma dňa. Na otázku, či má ambíciu byť opäť šéfom polície, Gašpar reagoval, že je to predčasné. Svoj prípad prirovnával k Václavovi Havlovi.
To je v podstate taká istá kravina ako si naši proruský náckovia púšťajú Kryla
Ten ban bol mysleny ako zart, aby som mohol napisat, ze budes mat po vtakoch, co sa mi na odlahcenie diskusie tematicky hodilo.
Co sa tyka toho tvojho predchadzajuceho prispevku - minusku som nedal, ale jeho uroven ma v negativnom smere prekvapila. Taky dezole blabol na vyvolanie negativnych emocii, ani humor, ani ironia.
A ked sa tak zamyslam nad tym, aku klero uderku nam v tichosti do parlamentu prepasoval Matovic, tak som v klude - PS ich tazko prekona a navyse nejaky pokrok by nam skor pomohol, ako ublizil. Ten problem s ferovostou v sporte sa uz zacal riesit.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
1. "dezole blabol" by to bol, ak to bol hoax, čo nie je, Ani v najmenšom.
2. vo mne to emócie ABSOLÚTNE vzbudzuje, majúc elementárnu empatiu so ženami v tej súťaži, a aj principiálne, že vôbec takáto absurdita uzrie svetlo sveta a že niekto musí zakúšať takúto bezostyšnú klauniádu (a to nie len v cyklistike, všakže), hoci to celé znie ako Monthy Python skeč. U teba zjavne naopak, a preradíš výhybku na scestné moralizovanie voči mne. To už asi bude o hodnotovom nastavení teba a mňa, a o princípoch. Naviac to pertraktujem na - wait for it- športovom fóre, a i tak ma tu ideš peskovať, čo je úplná čerešnička na torte.
3. že sa takýmito "dezole blabolmi" vôbec musí reálne zaoberať na staré kolená niekto ako Navrátilová a prieť sa tu o tom s nejakými indoktrinovanými hlupcami, a že to vôbec existuje ako fenomén, je len vizitka indiferentných alebo naopak prehnane iniciatívnych d*bnutých lepšoludí, vrátane PRIMÁRNE ľudí s ideologickým softvérom *totožným* ako má podhubie aj pohlavári PS.
mne príde nebezpečné domnievať sa, že keďže sme tu mali matoviča a jeho úderky, že niekto iní ich prekonať nevie ... Zrejme budeme viacerí voliť PS aj keď by sme ich nechceli, ale dosť sa bojím toho čo "progresívneho" predvedú v školstve a celkovo sociálnej sfére.
nimm_zwei
Rozlisuj medzi informacnym obsahom a formou/stylom akym si ho podal.
Ja som namietal dezole styl a IMHO aj minusky mas za tu formu podania a nie preto, ze tu vsetci tuzime vidiet "muzske" tela na stupni vitazov v zenskych kategoriach.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Chlap čo býval úplne na chvoste v plaveckom športe, ako trans v ženskej kategórii s náskokom vyhral... Je to fér voči ženám čo tvrdo trénovali celý život?? Že nejaká klobása im medailu uchmatne?
Táto gender rakovina raz úplne zničí celú spoločnosť.
Palo TT presne... nimm_zwei vynucha na internete nejaky clanok o ktorom predpoklada ze vacsinu ludi poburi, preto ho spolu s nejakym priblblym komentarom siri dalej. Hlavne ze si kopol do liberalov.
Ked Zaborska riesi maternice cudzich zien, je ticho.
...a k transrodovym sportovcom, ano, je to nefer aby sutazili spolu, a je aj nefer, aby transrodovi nemohli sportovat. Tento problem musia ale rozlusknut odbornici a nie nejake internetove fora.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1939080.html#p1939080
https://www.mtbiker.sk/forum/post1939103.html#p1939103
2. To prežijem.
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý je trestne stíhaný v kauze Očistec, bude kandidovať za Smer. Priznal to v relácii TA3 Téma dňa. Na otázku, či má ambíciu byť opäť šéfom polície, Gašpar reagoval, že je to predčasné. Svoj prípad prirovnával k Václavovi Havlovi.
To je v podstate taká istá kravina ako si naši proruský náckovia púšťajú Kryla
2. To prežijem.
Ten ban bol mysleny ako zart, aby som mohol napisat, ze budes mat po vtakoch, co sa mi na odlahcenie diskusie tematicky hodilo.
Co sa tyka toho tvojho predchadzajuceho prispevku - minusku som nedal, ale jeho uroven ma v negativnom smere prekvapila. Taky dezole blabol na vyvolanie negativnych emocii, ani humor, ani ironia.
A ked sa tak zamyslam nad tym, aku klero uderku nam v tichosti do parlamentu prepasoval Matovic, tak som v klude - PS ich tazko prekona a navyse nejaky pokrok by nam skor pomohol, ako ublizil. Ten problem s ferovostou v sporte sa uz zacal riesit.
2. vo mne to emócie ABSOLÚTNE vzbudzuje, majúc elementárnu empatiu so ženami v tej súťaži, a aj principiálne, že vôbec takáto absurdita uzrie svetlo sveta a že niekto musí zakúšať takúto bezostyšnú klauniádu (a to nie len v cyklistike, všakže), hoci to celé znie ako Monthy Python skeč. U teba zjavne naopak, a preradíš výhybku na scestné moralizovanie voči mne. To už asi bude o hodnotovom nastavení teba a mňa, a o princípoch. Naviac to pertraktujem na - wait for it- športovom fóre, a i tak ma tu ideš peskovať, čo je úplná čerešnička na torte.
3. že sa takýmito "dezole blabolmi" vôbec musí reálne zaoberať na staré kolená niekto ako Navrátilová a prieť sa tu o tom s nejakými indoktrinovanými hlupcami, a že to vôbec existuje ako fenomén, je len vizitka indiferentných alebo naopak prehnane iniciatívnych d*bnutých lepšoludí, vrátane PRIMÁRNE ľudí s ideologickým softvérom *totožným* ako má podhubie aj pohlavári PS.
Hej ten to kladuje rad radom... alebo sa nechá kladovat 😆
Rozlisuj medzi informacnym obsahom a formou/stylom akym si ho podal.
Ja som namietal dezole styl a IMHO aj minusky mas za tu formu podania a nie preto, ze tu vsetci tuzime vidiet "muzske" tela na stupni vitazov v zenskych kategoriach.
Táto gender rakovina raz úplne zničí celú spoločnosť.
Ked Zaborska riesi maternice cudzich zien, je ticho.
...a k transrodovym sportovcom, ano, je to nefer aby sutazili spolu, a je aj nefer, aby transrodovi nemohli sportovat. Tento problem musia ale rozlusknut odbornici a nie nejake internetove fora.
IMHO nespravia. Transmuzi nie su problem a transzeny budu moct startovat v muzskych kategoriach.