S tými eu fondami aby to nedopadlo horšie ako v madarsku. Už teraz sa čaká na kontrole priemerne pol roka, preto sa všetky zákazky od augusta rovno rušili.Po vzniku tejto vlády nám to budú kontrolovať alebo jednoducho zamietat. max pustia nejaké operačné programy pre kultúruvedú a zateplenie.
Bude to zle.... veľmi zle.
jaro niektore veci sa aspon trosku podarili ( useky NDS, suvisle opravy PSK, cyklochodniky PSK + eurovelo. ale ak narazas na kosice a SC KSK ano, to bolo z kaluze do blata a " bude hur " doslova a do pismena budeme cierna diera na mape europy a garantujem ti, ze to cerpanie fondov ak nejake programove vyhlasenia budu si EU sakra postrazi
Treba uznať, spravili to dokonale a ešte aj voľby im vyšli skoro tip top. Ešte trochu viac medveďov, trochu viac Matoviča, trochu viac imigrantov, trochu viac hejtu na Ukrajinu a na parlamentnú väčšinu by stačil sám SmeroHlas. Od začiatku to bol mega výmysel ako oj*b*ť menej rozhľadených spoluobčanov.
ja som mal lepsiu konspiraciu - pelle je ficov trojsky kon, na poslednu chvilu sa spoji s PS aby to tam do 2 rokov rozvratil a fico bude mat tolko hlasov ze vladu zostavi aj sam
Odomykám
S týmto plne súhlasím, volebná kampaň a moratórium sa ako tak reguluje ale vzťahuje sa len na tradičné médiá
sociálne siete nie sú do toho nezahrnuté a tam bola fest špinavá hra / výhra založená na ruskej propagande a dezinformáciách
Víťazstvo Smeru je nezaslúžené vzhľadom na to, aká špinavá kampaň to bola, myslí si bývalá premiérka Iveta Radičová. Kampaň podľa nej poznačí aj spoločnosť z hľadiska toho, čo je dovolené. „To už nebola politika, ale nechutná hra s hnevom a strachom. Keby som to povedala futbalovou metaforou, tak vyhrali, ale bol to hnusný futbal, nefér škaredá hra.“
Včera som v aktuálnom komentári počul zaujímavú myšlienku, a to že Pellemu dával samostatný projekt zmysel v čase keď považoval Fica za politickú mŕtvolu. Keďže ten ale dokázal nemožné, Hlas už postráda zmysel existencie. Takže konštruk že Pelle skúsi prezidentovať a nechá opustených odídencov vrátiť sa na materskú loď do istej miery znie uveriteľne.
Jedine co mi nesedí je, že Pelle dosiaľ vyzeral akože má záujem o exekutívu v rámci ktorej sa dajú presadzovať politiky. Na druhej strane ozdobná funkcia prezidenta mláďatko sa vykonáva jednoduchšie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bude to zle.... veľmi zle.
Bolo bud zle, alebo este horsie.
Ako som písal po voľbách, už pred voľbami boli dohodnutý. Statusy s tým nič nemajú, je to len jedna z mnohých výhovoriek pre Pelleho.
Krásna krajina v srdci Európy 😉
Jednohlasné stanovisko Hlasu v prospech koalície so Smerom a s SNS je správou, že táto strana zo Smeru nikdy naozaj neodišla. Prihlásili sa k všetkým zločinom politikov a ich ľudí, ktoré za posledné tri roky polícia a prokuratúra vyšetrili.
https://dennikn.sk/3618146/nastupuje-fico-iv-a-s-nim-aj-sumrak-burka-vichrica-a-bonaparte/?ref=mwat
niečo ako, áno som podržtaška a handrová bábika v rukách fika
S týmto plne súhlasím, volebná kampaň a moratórium sa ako tak reguluje ale vzťahuje sa len na tradičné médiá
sociálne siete nie sú do toho nezahrnuté a tam bola fest špinavá hra / výhra založená na ruskej propagande a dezinformáciách
Víťazstvo Smeru je nezaslúžené vzhľadom na to, aká špinavá kampaň to bola, myslí si bývalá premiérka Iveta Radičová. Kampaň podľa nej poznačí aj spoločnosť z hľadiska toho, čo je dovolené. „To už nebola politika, ale nechutná hra s hnevom a strachom. Keby som to povedala futbalovou metaforou, tak vyhrali, ale bol to hnusný futbal, nefér škaredá hra.“
https://dennikn.sk/3617481/radicova-vasaryova-gyarfasova-toto-vitazstvo-smeru-je-nezasluzene/?ref=inc&cst=cf564620096ece5138aa40b51a87b05ba2e4796c676f05cbe31b963fc9f252d0
Jedine co mi nesedí je, že Pelle dosiaľ vyzeral akože má záujem o exekutívu v rámci ktorej sa dajú presadzovať politiky. Na druhej strane ozdobná funkcia prezidenta mláďatko sa vykonáva jednoduchšie...