Neviem či náckovi Soros s Gatesom aktivovali v mozgu nanočip alebo je to práca AI, ale nechcel by som byť v hlave dezoláta keď si pozrel toto video. To musel byť riadny tajfún.
Musi sa im z hlav parit ako Mazurekovi pri osemsmerovke.
Aj tak si pred ďalšími voľbami poda ruku s hranolom väčší populista ako samotný hranol a pele. Keby sedel s nimi v tých laviciach, tak by tlačil každý gombik, čo by mu nakazali. Len si uvedomuje, že jeho voliči volili Fica a Danka, tak sa ide hrať na chutnučkeho. Dúfam, že po posledných voľbách skončil rovnako ako Magian, na smetisku politických dejín.
Našťastie je to hlupák, nemá nato, aby to dotiahol niekam vyššie,
kľudne ak má niekto chuť nech si na tom kanáli pozrie tie všetky zvyšné videá, kde vo všetkých hlavne kydá na EU, Ukrajinu, Ameriku atď a berie za to EU plat...
Novinári by mali mať novinársku česť a začať tú čvargu ignorovať v maximálnej možnej miere ako im to zákon umožňuje. Prípadne spolupracovať s médiami na indexe tak, aby tá čvarga sama ignorovala všetky normálne médiá. Koho to vydrží dlhšie baviť. Drvivá väčšina dôchodcov nesleduje sračkomety ako infovojna HS etc.
Odkedy je tato nova vlada a mam na bikeu cestu okolo uradu vlady, vzdy si dobre odplujem jeho smerom.
Moja dnesna konstelacia hviezd mi dala do cesty Lubosa Blahu, stojaceho na kraji cesty, chystajuceho sa prejst. Konstelacia hviezd Lubosa Blahu mu dopriala ist na urad vlady s jeho potomkom (ano, nepochopitelne, on ma deti). A taku fajnu slinu som mal na jazyku....:-/
Kamoš mi vravel o debate s koaličným voličom. Mladý chalan na VŠ. Lučanského zabili, PS je horšie ako Smer, kajúcnici si vymýšlali, mainstream média klamú, Matovič rozvrátil krajinu viac ako Fico.
No a takto si tu žijeme. Na dôchodcov je irelevantné nadávať, keď tu máme takúto "budúcnosť". To je jednoducho nemožné mať ochotu s niekým diskutovať, keď druhá strana si aj tak ide svoje a neberie fakty do úvahy.
Mam zlu musku a nechcel som trafit jeho potomka. Este je pre neho nadej, ze neskonci ako Kalinak junior.
kamo ty si dobre na naivny 🤦🏼♂️ ale ako ano suhlasim do kedy nebude mat 18 mal by byt kvazi uchraneny od niecoho takeho aj ked z neho bude rovnaky hajzel ako jeho foter snad uz od 15. kedze vyrasta v rodine v akej vyrasta, potom ked bude mat 18 a zistis ze je taky isty hajzel budes len lutovat snad asi
Mam zlu musku a nechcel som trafit jeho potomka. Este je pre neho nadej, ze neskonci ako Kalinak junior.
Si obycajny sraaac. Napises ako si stretol Blahu a ako na tom mieste odpluvas a zrazu sa vyhovoris na deti! Treba verit ze jeho syn by to pochopil, skor ci neskor.
Kamoš mi vravel o debate s koaličným voličom. Mladý chalan na VŠ. Lučanského zabili, PS je horšie ako Smer, kajúcnici si vymýšlali, mainstream média klamú, Matovič rozvrátil krajinu viac ako Fico.
No a takto si tu žijeme. Na dôchodcov je irelevantné nadávať, keď tu máme takúto "budúcnosť". To je jednoducho nemožné mať ochotu s niekým diskutovať, keď druhá strana si aj tak ide svoje a neberie fakty do úvahy.
Toto je na tom smutné. Sam som študent a v okolí mam ľudí v mojom veku, prípadne len trochu starších, ktorí sa zastávajú RuSSka, Fica, Uhrika. To, že Fico je tam kde je len vďaka dôchodcom už dávno nie je pravda. Prvá generácia voličov mu vymiera, ale prišla druhá. Generácia mozgových atlétov.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No ja som schytal pluvanec a jedine co som pochopil, ze tejto spolocnosti pomoct sa uz nijako neda. A to pred nedávnom Vam vadilo ze sa nezdravime navzájom. Ale tak mozno castejsie demonstracie za slušné Slovensko a nadavanie do dezolatov nejak ten stav zlepsi:) alebo aspoň minimalne kazdy na duši pookreje.
Asi uz vedeli kto si tak sa ine ani stat nemohlo. Verim ze tvoja osobnost rovnako ako osobnost Blahu tym nijako neutrpela vazeni pani revolucionari co mozno barana mydlili. Musel som si trosku ulavit, prepac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/jd2_UIU_Ne4?si=HBRmJUbNqeds8yse
Musi sa im z hlav parit ako Mazurekovi pri osemsmerovke.
kľudne ak má niekto chuť nech si na tom kanáli pozrie tie všetky zvyšné videá, kde vo všetkých hlavne kydá na EU, Ukrajinu, Ameriku atď a berie za to EU plat...
Moja dnesna konstelacia hviezd mi dala do cesty Lubosa Blahu, stojaceho na kraji cesty, chystajuceho sa prejst. Konstelacia hviezd Lubosa Blahu mu dopriala ist na urad vlady s jeho potomkom (ano, nepochopitelne, on ma deti). A taku fajnu slinu som mal na jazyku....:-/
Sa ti ten Blaha zda malo trafeny ???
Toho by chcelo trafit tehlou alebo dlazobnou kockou. Fajny mastny chrchel je veeeelmi malo na toho oneho....
S brozurou si moze vytret kakaove oko... ozaj co maju furt s brozurami bolsevici ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
kamo ty si dobre na naivny 🤦🏼♂️ ale ako ano suhlasim do kedy nebude mat 18 mal by byt kvazi uchraneny od niecoho takeho aj ked z neho bude rovnaky hajzel ako jeho foter snad uz od 15. kedze vyrasta v rodine v akej vyrasta, potom ked bude mat 18 a zistis ze je taky isty hajzel budes len lutovat snad asi
Si obycajny sraaac. Napises ako si stretol Blahu a ako na tom mieste odpluvas a zrazu sa vyhovoris na deti! Treba verit ze jeho syn by to pochopil, skor ci neskor.
Toto je na tom smutné. Sam som študent a v okolí mam ľudí v mojom veku, prípadne len trochu starších, ktorí sa zastávajú RuSSka, Fica, Uhrika. To, že Fico je tam kde je len vďaka dôchodcom už dávno nie je pravda. Prvá generácia voličov mu vymiera, ale prišla druhá. Generácia mozgových atlétov.