ja som zas dopočul, že osoba z kancelárie primátora Myjavy má za úlohu nahlásiť pracovníkov mestského úradu, ktorí sa zúčastnia protestu 17.11. Je to síce iba JPP ale tu ma už nič neprekvapí
Tak to u nás v Štiavnici je - na moje príjemné prekvapenie - v pondelok mestsky úrad zavretý a je dokonca spoluorganizatorom niektorých spomienkových eventov.
Študentov Katolíckej univerzity v Ružomberku donútili zmyť z chodníka kriedové nápisy. Pracovník SBS z rektorátu si od nich tiež vyžiadal preukazy ISIC. Pred školou len napísali „Ideme zlým smerom“.
Informoval o tom študentský časopis Zumag.
Podľa výpovedí študentov za nimi počas kreslenia prišiel pracovník SBS, upozornil ich, aby neznečisťovali súkromný pozemok, a požiadal ich o predloženie preukazu ISIC. Preukazy následne odniesol na rektorát a o pár minút sa s nimi vrátil.
Študentom nariadil, aby zmazali nápisy vrátane tých, ktoré vznikli už skôr. „Cítila som sa naozaj zle, že som to musela zmyť. Museli sme si kúpiť vlastné špongie a vodu na to, aby sme to zmyli, a SBS-kár si to aj odfotil,“ uviedla jedna zo študentiek Filozofickej fakulty.
Ja nerozumiem hlavne jednému, strana, ktorá sa neustále oháňa rešpektovaním iného názoru ... zrazu nerešpektuje iný názor. Strana, ktorá tvrdí, že do škôl politika nepatrí, tam zrszu politiku nosí ...
Toto úprimne nechápem ani ja. Nejaký SBS pandrlák predsa nie je všemocný - a v tomto prípade si to navyše priam pýta trošku prevetrať jeho oprávnenia v oblasti GDPR ...
Takže opravovať na 3x je správne? No ja neviem. U nás v Bratislave vyfrézujú, dajú asfalt (na zastávkach ak sa dá tak je betón) a vybavené. Nerobia to na 3x. Však to je čisté plytvanie zdrojmi...
Pozrel som si to video z pred skoly na soc.sietach. Za mna zly tah zo strany PS, ze sa tam objavila p. Luscikova lebo to len zase nahrava SSmeru, ktory to aj patricne vyuzil. Ona je zamestnana v tej skole alebo tam bola na zaklade planovanej navstevy Fica? Je nejake vyjadrenie PS?
Ja v tom nevidím problém. Je úplne jedno, čo si pomyslia Ficovi voliči, budú ho voliť tak či taka tak či tak nebudú voliť PS a ostatným je jedno, kde sa zjaví aká poslankyňa.
Tak rozmyslam, co chce el Roberto momentalne medialne prekryt. Dopredu vedeli ako to dopadne, isiel tam s tym, ze vyprovokuje takuto reakciu.
ved prave preto:
uistil svojich volicov v tom ze:
*to studenti su zadpovedni za atentat na neho
* ukazal svojim aki "zly" a "neslusni" ti studenti su
* samozrejme ukazal, ze su riadeni z PS
* Gedra mu to potvrdil
A jeho stado mu toto vsetko zozere aj s navijakom.
Jasne chapem a tiez som sa domnieval, ze tam bola z dovodu navstevy. Len nerozhodnutych volicov to moze zmiast. To je cele.
Mimochodom klobuk dolu pred tymi studentami, ktori sa pocas diskusie postavili a odisli na znak protestu.
Kibib vdaka za zdielanie vysvetlenia.
Toto mu sice zeru aj s navijakom, ale lacnejsie potraviny nie su, mier na ukrajine nie je, kazdy rok sa zvysuju dane a odvody, rusia sa sviatky, pritom sa stamiliony rozkradaju... a Smer spadol zo 23% na sucasnych 16.5%. Smeracke ovce uz zacinaju Fica citit aj na vlastnej penazenke, a to je len dobre. Cim horsie, tym lepsie.
Toto mu sice zeru aj s navijakom, ale lacnejsie potraviny nie su, mier na ukrajine nie je, kazdy rok sa zvysuju dane a odvody, rusia sa sviatky, pritom sa stamiliony rozkradaju... a Smer spadol zo 23% na sucasnych 16.5%. Smeracke ovce uz zacinaju Fica citit aj na vlastnej penazenke, a to je len dobre. Cim horsie, tym lepsie.
Lenže za to môže Šimečková mama a ten cigán Dzurinda a Fico by nás predtým zachránil, keby mu v tom tí študenti v Poprade nebránili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Študentov Katolíckej univerzity v Ružomberku donútili zmyť z chodníka kriedové nápisy. Pracovník SBS z rektorátu si od nich tiež vyžiadal preukazy ISIC. Pred školou len napísali „Ideme zlým smerom“.
Informoval o tom študentský časopis Zumag.
Podľa výpovedí študentov za nimi počas kreslenia prišiel pracovník SBS, upozornil ich, aby neznečisťovali súkromný pozemok, a požiadal ich o predloženie preukazu ISIC. Preukazy následne odniesol na rektorát a o pár minút sa s nimi vrátil.
Študentom nariadil, aby zmazali nápisy vrátane tých, ktoré vznikli už skôr. „Cítila som sa naozaj zle, že som to musela zmyť. Museli sme si kúpiť vlastné špongie a vodu na to, aby sme to zmyli, a SBS-kár si to aj odfotil,“ uviedla jedna zo študentiek Filozofickej fakulty.
O reakciu sme požiadali rektorát.
https://dennikn.sk/minuta/4969773/
https://www.trencinak.sk/clanky/9950/foto-kuriozna-oprava-cesty-v-povazskej-bystrici-vyvolala-u-vodicov-vlnu-kritiky-vyjadril-sa-k-nej-aj-zhotovitel
tolko srandy, "mudrosti" a rozhorcenia okolo niecoho comu clovek nerozumie preco to je tak.
Takže opravovať na 3x je správne? No ja neviem. U nás v Bratislave vyfrézujú, dajú asfalt (na zastávkach ak sa dá tak je betón) a vybavené. Nerobia to na 3x. Však to je čisté plytvanie zdrojmi...
A tiez sa cudujem tym studentov, ze dali nejakemu SBS-karovi preukazy.
https://m.youtube.com/shorts/zvoVgmnp6ww
ved prave preto:
uistil svojich volicov v tom ze:
*to studenti su zadpovedni za atentat na neho
* ukazal svojim aki "zly" a "neslusni" ti studenti su
* samozrejme ukazal, ze su riadeni z PS
* Gedra mu to potvrdil
A jeho stado mu toto vsetko zozere aj s navijakom.
Mimochodom klobuk dolu pred tymi studentami, ktori sa pocas diskusie postavili a odisli na znak protestu.
Kibib vdaka za zdielanie vysvetlenia.
https://x.com/denniksme/status/1989319296632410443?t=1I-QBKSozhvLE2g7LzGDDA&s=19
Na toto potrebuješ tých žandarov ??? Aby strieľali po ľuďoch ??
Lenže za to môže Šimečková mama a ten cigán Dzurinda a Fico by nás predtým zachránil, keby mu v tom tí študenti v Poprade nebránili.