uz to tu padlo nejeden krat, vlad, prosim ta ... madari povazuju slovensko za svoju historicku cast .. dufam, ze aj v pripade anexie slovenska madarskom by si zastaval ten isty nazor ako pri kryme
Nemyslim, zeby to bola vhodna analogia ... Rozpad Rakusko-Uhorska a pripojenie Krymu k Ukrajine su totizto uplne odlisne pravne akty. A o platnosti toho druheho su opravnene pochybnosti. Napokon, samotna Ukrajina v minulosti neexistovala ... Ale to ti snad netreba vysvetlovat, ked sa tak ohanas historiou.
Ešte jeden postreh na margo maďarskej karty - prežil som na Orave, a dodnes tam žijem pokiaľ som na Slovensku - a hoci sa sever Slovenska tradične považuje za baštu nacinalizmu, ani raz som si nevšimol, že by sa ľudia v Terchovej, Zázrivej alebo niekde v Zákamennom obávali o územnú celistvosť. Vždy sa maďarskou kartou oháňali dolniaci, aj to len tí (4 roky som robil v Hurbanove), ktorí potrebovali niečo dosishnut. Prečo asi?
Tu predsa nikto netvrdí, že rusi ako národ sú zlí! Tu ide o vedenie tej krajny ako sa prezentuje a správa k susedom a iným národnostiam. Ako aj v našom prípade kde boli, tak čo po nich zostalo-zdevastované územia.
Aj keď každý národ má vládu takú akú si zvolí a zaslúži. To platí aj u nás!
Tu predsa nikto netvrdí, že rusi ako národ sú zlí! Tu ide o vedenie tej krajny ako sa prezentuje a správa k susedom a iným národnostiam. Ako aj v našom prípade kde boli, tak čo po nich zostalo-zdevastované územia.
Hmm ... zato taky Irak, to je dnes raj na zemi ...
Gronkjear, koľko ľudí toľko názorov. Ja mám na Slovensku kamaráta zo zmiešanej rodiny, a predstav si, že sám, hoci mal od narodenia slovenské občianstvo, pred pár rokmi požiadal o občianstvo ruské. A čo má byť? Ja sa akurát úprimne čudujem ľudom, ktorí nemajú problém vyhlásiť, že sa hanbia za svoje rodnú krajinu. Opäť sa vrátim ku môjmu nedávnemu príspevku - podľa mňa neexistuje kolektívna vina, a preto hovoriť že ten alebo onen národ je zlý, agresívny alebo naopak výnimočne dobrý, je podľa mňa blud.
Keby si cital pozorne tak by si si vsimol, ze ja spominam Rusko a nie rusov. To ty do toho pleties rusov. Ja vidim pomerne dost vyrazny rozdiel medzi tymi pojmami. Ty nie?
BTW Ten priklad s tym kamaratom svedci o com? Nechapem. Niekto tu tvrdil, ze sa cosi take nemoze stat?
Napokon, samotna Ukrajina v minulosti neexistovala .
Fantasticky argument. V minulosti neexistovalo kadeco. Napr. Slovensko, Cesko, Ceskoslovensko, Madarsko, Polsko ... a to som nenacrel do vzdialenejsej.
Fantasticky argument. V minulosti neexistovalo kadeco. Napr. Slovensko, Cesko, Ceskoslovensko, Madarsko, Polsko ... a to som nenacrel do vzdialenejsej.
Tak ako pises ... A teda aj argument, ze si Madarsko moze robit narok na Slovensko je bezpredmetny. Z tych tebou vymenovanych ... tam asi nepatri Polsko ... predtym Rzeczpospolita ... ta ma dost dlhu historiu ... Aj co sa tyka "natahovania" s Rusmi. A nie vzdy boli v tych natahovackach rusi tymi agresormi ... tam by som povedal, ze je to fifty-fifty.
Vyzerá to tak, že starí brigádnici sklamali a boli vymenení za nových.
... sme v hybridnej vojne, treba si zvykať.
Laco ... skusme miesto invektiv debatovat konstruktivne ... alebo kaslime na politiku a bavme sa o zenskych.
Este pozeram ... Ty uz si vo vojne? Hmm ... ja som radsej za mier. A myslim, ze aj kazdy normalny clovek.
U mňa sú podozriví tí, ktorí "veľmi" hovoria o mieri. Už si všetko nepamätám, takže neviem komu pripísať výrok: "Ten, kto hovorí o mieri, pripravuje vojnu."
... v Nemecku koncom 30-tych rokov boli podľa hustoty rečí o potrebe mieru samí mierotvorcovia.
... a noví "brigádnici" sa teda začali činiť, to je teda fakt. A čo vy na to, "brigádnici" starí? Máte nové úlohy?
MailoKE Pomaly uz koncim. Na chvilu uz zase stacilo. Okrem ineho by si si mal uvedomit, ze tvoji partneri v debate na druhej strane stola nie su koordinovana masa s jednotnym nazorom. Napriklad to madarskom "nebezpecenstve" nepochadza odo mna.
BTW laco Ked oni mozu zaplevelovat nase forum tak my mozeme ich temu. Co ste prejednavali na Garmin fore?
Prejednali sme s boris.ko cca 20 GB rôznych vektorových a rastrových máp v jeho novom Oregone 650 pričom nás povzbudzoval Catfish sumeček a Cornel Single Malt.
... ale aby som nebol úplne off topic:
... alebo kaslime na politiku a bavme sa o zenskych.
Toto už poznáme.
Pred desiatimi dňami:
Pozeram, ze tema "Ukrajina a Putin" bude onedlho delit aj tunajsiu komunitu ... Chalani, neblbnite ... bavme sa radsej o zenskych ... do vysokej politiky aj tak nikto z nas nevidi a su to tu iba same pivne kecy. Nechajte politicke debaty na webby, ktore su na to zamerane a ktore z toho ziju.
... a na druhý deň nasledovala guľometná paľba príspevkov autora tejto výzvy v téme "politika" v počte 15 kusov behom cca 10 hodín.
citaj viac triki. mozno ti to rozsiri obzor preco na neho zacali tlacit. mozno sa ukrajina snazi zmenit z ruskeho systemu oligarchie na nejaku prijatelnejsiu zapadnu formu. a mozno len chcu aby sa na ukrajine zacali zakony tykat nielen beznych ludi...
In a separate article, Ukrayinska Pravda quotes Nalyvaichenko as suggesting that Kolomoisky could be the target of several criminal investigations (translated by The Interpreter):
The SBU is scrutinizing high-ranking officials in the Dnipropetrovsk Regional State Administration (OGA) for involvement in the financing of gangs, related to smuggling contraband across the demarcation line in the ATO zone, kidnapping, and the murder of an SBU officer in Volnovakha.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm ... zato taky Irak, to je dnes raj na zemi ...
Keby si cital pozorne tak by si si vsimol, ze ja spominam Rusko a nie rusov. To ty do toho pleties rusov. Ja vidim pomerne dost vyrazny rozdiel medzi tymi pojmami. Ty nie?
BTW Ten priklad s tym kamaratom svedci o com? Nechapem. Niekto tu tvrdil, ze sa cosi take nemoze stat?
A čo taký Kuvajt?
Tak ako pises ... A teda aj argument, ze si Madarsko moze robit narok na Slovensko je bezpredmetny. Z tych tebou vymenovanych ... tam asi nepatri Polsko ... predtym Rzeczpospolita ... ta ma dost dlhu historiu ... Aj co sa tyka "natahovania" s Rusmi. A nie vzdy boli v tych natahovackach rusi tymi agresormi ... tam by som povedal, ze je to fifty-fifty.
Laco ... skusme miesto invektiv debatovat konstruktivne ... alebo kaslime na politiku a bavme sa o zenskych.
Este pozeram ... Ty uz si vo vojne? Hmm ... ja som radsej za mier. A myslim, ze aj kazdy normalny clovek.
... v Nemecku koncom 30-tych rokov boli podľa hustoty rečí o potrebe mieru samí mierotvorcovia.
... a noví "brigádnici" sa teda začali činiť, to je teda fakt. A čo vy na to, "brigádnici" starí? Máte nové úlohy?
http://www.topky.sk/cl/11/1460685/Slovensko-uz-je-v-hybridnej-vojne--Vyplyva-to-z-doktriny--ktoru-zverejnil-rusky-general-
BTW laco Ked oni mozu zaplevelovat nase forum tak my mozeme ich temu. Co ste prejednavali na Garmin fore?
... ale aby som nebol úplne off topic:
Toto už poznáme.
Pred desiatimi dňami:
... a na druhý deň nasledovala guľometná paľba príspevkov autora tejto výzvy v téme "politika" v počte 15 kusov behom cca 10 hodín.
“... Chalani, neblbnite ... bavme sa radsej o zenskych ... do vysokej politiky aj tak nikto z nas nevidi ...
Však, keď niekomu táto téma vadí, môže ju kludne ignorovať.
Takze tu tvoju "radu" som vtedy neposluchol ... ale teraz sa mi vidi ako velmi rozumna ... budem sa jej drzat.
http://zpravy.idnes.cz/porosenko-broji-proti-kolojskeho-soukrome-armade-fsg-/zahranicni.aspx?c=A150323_182433_zahranicni_cen
In a separate article, Ukrayinska Pravda quotes Nalyvaichenko as suggesting that Kolomoisky could be the target of several criminal investigations (translated by The Interpreter):
The SBU is scrutinizing high-ranking officials in the Dnipropetrovsk Regional State Administration (OGA) for involvement in the financing of gangs, related to smuggling contraband across the demarcation line in the ATO zone, kidnapping, and the murder of an SBU officer in Volnovakha.
http://www.interpretermag.com/ukraine-live-day-399-another-bomb-blast-in-odessa/#7620
A War Between The Ukrainian Government and One of the Country's Wealthiest Oligarchs?