zásah polície bol úplne adekvátny a až prehnane slušný vzhľadom k tomu,z akých zločinov je obvinený-to mu akože mali zaklopať na dvere,že prosím,zbalte si zubnú kefku a poďte s nami ?
velmi lahko by sa mohlo stať,že mu rupnú nervy a začne po nich strielať,to by celé mohlo dopadnúť velmi zle ...
a súhlasím z tým,čo napísal triki , to ako si s..ú do huby Fico a Pelle,to je niečo neskutočné,neuveritelné-prekonáva ich len súdruh Blaha,ten za tú zmluvu bojoval ako lev,keď bol minister ich nominant Lajčák-a teraz? ja nič,ja som nič také nikdy nepovedal-proste typický bolševický z..d
tiež súhlasím z trikim,že súčasnej opozícii najviac pomáha súčasná koalícia-bohužial je to tak,našťastie sú v tejto vláde silné osobnosti,ktoré to rozhádané stádo držia pokope-podstané je,že sú aspoň nejaké výsledky-hlavne teda očista štátu od mafie im ide celkom dobre-síce pomaly,ale aspoň niečo sa deje ...
eštek tomu videu-zverejnil ho "advokát" Pavol Gašpar,syn Tibora Gašpara,ktorý je obvinený z obzvlášť závažných zločinov-áno,ten Pavol Gašpar,ktorý chcel Kaliňákovi zapichnúť vidličku do čela,alebo ho zraziť z motorky,proste pekná zbierka vagabundov-a takto to tu na tom našom Slovensku funguje
nie je to tak dávno, čo to jeden policajt vysvetľoval, vtedy sa to týkalo zásahu u haščáka (toto tvrdenie mám potvrdené aj z ďalšieho zdroja) ...jednoducho, ak sa týka osoby, kde sú informácie, že ovláda bojové umenia, je držiteľom zbrane a ďalšie veci, oni si nemôžu dovoliť niečo podceniť a ísť tam len tak, nikto ani len netuší, čo sa môže zomlieť...nech si už o tom myslí kto chce, čo chce...určite o tom vie aj ten, ktorý to video zverejnil...ja to považujem za divadlo, ale zo strany pána pod krycím menom: "hoďme to na Milana"
Bolo to tu pekne napísané, nieje to vrah a okrem toho vyšiel sám pred dom. Bolo to divadlo za naše dane
musím na teba reagovať-aké divadlo za naše dane? vieš o tom,že ten pán,ktorý podla teba nie je vrah,je obvinený z masívnej korupcie a rozkrádania,ovládnutia polície,súdov atď ?
tebe sa zdá,že to bol nejaký tvrdý a finančne náročný zásah?
prosím ťa,už sa zobuď,to nie je žiadna nevinná obeť systému,ale človek obvinený z obzvlášť závažných zločinov !!!
musím na teba reagovať-aké divadlo za naše dane? vieš o tom,že ten pán,ktorý podla teba nie je vrah,je obvinený z masívnej korupcie a rozkrádania,ovládnutia polície,súdov atď ?
prosím ťa,už sa zobuď,to nie je žiadna nevinná obeť systému,ale človek obvinený z obzvlášť závažných zločinov !!!
vyzera ze vobec nevies citat a vidis svet ciernobielo.
tiez by ma zaujimalo ze kde sa mrhalo peniazmi? ti policajti niesu zamestnanci ktori dostavaju plat tak ci tak ale nejaky zoldaci? ci je to akoze mrhanie benzinom?
No takéto zásahy so samopalníkmi sú fakt cez čiaru. Neviem aký to malo v tomto prípade zmysel. Je to ekonomický kriminálnik a nič im pri zatýkaní nehrozilo.
Bolo to dobre vysvetlene pri zasahu u Rostasa. Ak je zname, ze zatykany vlastni zbrane/moze byt ozbrojeny, tak automaticky idu aj kuklaci. Bodorovci su polovnici, zaroven vlastnia bezpecnostnu sluzbu, zbrani sa u nich asi vala dost. Spekulovat, ci nieco hrozi alebo nie je scestne, riziko tam je. Proste toto je standardny postup.
Presne tak. Toto je štandardný policajný postup. Pred prípravou každého zadržania prebieha lustrácia databáz držby strelných zbraní všetkých kategórií u osoby, ktorej sa zadržanie bezprostredne týka, ako aj u osôb jemu blízkych, prípadne osôb, ktoré majú v mieste zadržania trvalé bydlisko (ak sú to iné osoby ako osoby jemu blízke). Ak by v mieste predpokladaného zadržania osoby mala sídlo aj iná fyzická alebo právnická osoba, môže sa lustráciou databáz držby strelných zbraní preveriť aj táto fyzická osoba resp. fyzické osoby, ktoré sú spoločníkmi, akcionármi, štatutárnymi orgánmi, atď. tejto právnickej osoby.
K tomu Bodorovi ma napadla jedna vec. Hoci mi je ten človek nesympatický a pravdepodobne má toho na rováši viac než dosť, to jeho zatknutie na prvý pohľad nevyzerá ako "učebnicový príklad." Skúšal som hladať v zákone o policajnom zbore (171/1993), ako má prebiehať takýto úkon, a našiel som iba v paragrafe 60 zmienku o tom kedy môžu policajti použiť hrozbu zbraňov (čo teda na tom videu použili) a nejako to čo ten paragraf hovorí nesedí na Bodora.Navyše som som niekde zachytil, že policajti sa pohybovali po Bodorovom dome aj potom, čo ho zatkli vonku - neviem či majú právo vstupovať do obydlia, keď zaistia osobu mimo neho? Ten zákrok naozaj vyzerá, že je skôr demonštráciou sily ako niečím čo je opodstatnené - aspoň pre laika ako som ja. Niekto kto sa v tom vyzná možno vie argumenty prečo to takto bolo správne.
A kde presne si v tom videu bez zvuku pocul policajta zakricat stoj lebo strelim alebo nieco podobne?
A o tom, na co vsetko im sudca odklepol opravnenie, vies tiez velke kulove, tak aky zmysel ma tato fabulacia? Ver tomu ze keby tam bola jedina chybicka, Para by uz davno bol nastupeny pred televiznymi kamerami.
Nepočul to je pravda, ale to mi chceš povedať, že tam na neho len nemo mierili? A ked ich tam Bodor tak nemo videl stáť so zbraňami namierenými na neho tak mu prišlo ľuto a bosý sa vybral oproti nim s rukami za hlavou? Akože je chápem, že po neho prišli a prečo to urobili. Len mi nieje jasné či takéto teátra nerobia práve medvediu službu Ficovi a jeho posluhovačom?
Ako je to so zverejnením zaznamu? Bol som v tom, ze sa to nemoze.
Cize mozem nahravat ulicu pred domom (bez oznamenia/upozornenia) a zverejnit kedykolvek? Alebo len ked sa hnevam/su dovody a vynimky, napr ked su tam policajti? Advokat/pravnik asi vie co robi.
Nevyznam sa, zijem v inom casopriestore.
Nikto prosim nevie, ako to naozaj je?
// predposledne 2 vety bola lahka ironia, Dano5 a vikino1 nadviazali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
velmi lahko by sa mohlo stať,že mu rupnú nervy a začne po nich strielať,to by celé mohlo dopadnúť velmi zle ...
a súhlasím z tým,čo napísal triki , to ako si s..ú do huby Fico a Pelle,to je niečo neskutočné,neuveritelné-prekonáva ich len súdruh Blaha,ten za tú zmluvu bojoval ako lev,keď bol minister ich nominant Lajčák-a teraz? ja nič,ja som nič také nikdy nepovedal-proste typický bolševický z..d
tiež súhlasím z trikim,že súčasnej opozícii najviac pomáha súčasná koalícia-bohužial je to tak,našťastie sú v tejto vláde silné osobnosti,ktoré to rozhádané stádo držia pokope-podstané je,že sú aspoň nejaké výsledky-hlavne teda očista štátu od mafie im ide celkom dobre-síce pomaly,ale aspoň niečo sa deje ...
eštek tomu videu-zverejnil ho "advokát" Pavol Gašpar,syn Tibora Gašpara,ktorý je obvinený z obzvlášť závažných zločinov-áno,ten Pavol Gašpar,ktorý chcel Kaliňákovi zapichnúť vidličku do čela,alebo ho zraziť z motorky,proste pekná zbierka vagabundov-a takto to tu na tom našom Slovensku funguje
https://www.noviny.sk/slovensko/656202-obranna-zmluva-s-usa-rozvirila-vody-v-politickych-kruhoch-korcok-varuje-pred-populizmom
vyzera ze vobec nevies citat a vidis svet ciernobielo.
a ktorej časti z toho,čo som napísal o mafii na najvyšších poschodiach štátu,si nerozumel ?
tak touto vetou si sa posunul na úroveň Blahu
Bolo to dobre vysvetlene pri zasahu u Rostasa. Ak je zname, ze zatykany vlastni zbrane/moze byt ozbrojeny, tak automaticky idu aj kuklaci. Bodorovci su polovnici, zaroven vlastnia bezpecnostnu sluzbu, zbrani sa u nich asi vala dost. Spekulovat, ci nieco hrozi alebo nie je scestne, riziko tam je. Proste toto je standardny postup.
môžeš túto svoju myšlienku aj doplniť o vysvetlenie,čo si tým vlastne myslel ?
A o tom, na co vsetko im sudca odklepol opravnenie, vies tiez velke kulove, tak aky zmysel ma tato fabulacia? Ver tomu ze keby tam bola jedina chybicka, Para by uz davno bol nastupeny pred televiznymi kamerami.
Cize mozem nahravat ulicu pred domom (bez oznamenia/upozornenia) a zverejnit kedykolvek? Alebo len ked sa hnevam/su dovody a vynimky, napr ked su tam policajti? Advokat/pravnik asi vie co robi.
Nevyznam sa, zijem v inom casopriestore.
Nikto prosim nevie, ako to naozaj je?
// predposledne 2 vety bola lahka ironia, Dano5 a vikino1 nadviazali