Mňa dostalo ako strieľali na vytvorený koridor pre matky s deťmi, potom väčšina koridorov viedla do RuZka a Bieloruska a nakoniec včera viedol koridor na podmínovanú cestu.
Hej, to je hypermodernizácia. Už netreba vydávať povel "Zosadnúť", stačí stlačiť tlačidlo a bigoši sú zosadnutí automaticky ...
Ale v skutočnosti to vôbec nie je smiešne...
Ruský gymnasta Ivan Kuľak si stojí za rozhodnutím propagovať symbol Z počas medailového ceremoniálu na MS v Dauhe. „Ak by som mal druhú možnosť, urobil by som to,“ povedal Kuľak. Symbol Z majú na Ukrajine ruské tanky a vojenské vozidlá.
Dvadsaťročnému Rusovi hrozí dlhý dištanc, no v utorok dal svoj postoj opäť jasne najavo. „Videl som to na vozidlách našej armády a zistil som si, čo tento symbol vyjadruje. Znamená ´za víťazstvo´ a ´za mier´. Chcel som len ukázať môj postoj. Ako športovec zakaždým bojujem za víťazstvo a súťažím za mier,“ uviedol Kuľak pre ruskú štátnu televíziu RT, ktorej vysielanie zakázala Európska únia.
Kuľak obsadil v sobotnej súťaži na bradlách 3. miesto, na pódiu stál vedľa víťazného Ukrajinca Iľju Kovtuna a na ceremoniál prišiel s pripnutým písmenom Z na hrudi. Medzinárodná gymnastická federácia odsúdila jeho gesto ako „šokujúce správanie“ a nariadila svojej etickej komisii, aby spustila vyšetrovanie.
Medzinárodná gymnastická federácia už pred podujatím v Dauhe oznámila, že v reakcii na vojenskú agresiu od 7. marca do odvolania vylúči všetkých ruských gymnastov a rozhodcov z medzinárodných súťaží. (tasr)
Keby som bol tým Ukrajincom čo vyhral, tak by chlapec dostal kopačku do hlavy bez ohľadu na doživotný dištanc...
Ale ja nikde nepíšem, že si snáď posielajú správy poštovými holubmi a inú možnosť nemajú. Narážal som len na to, že pri tom „chirurgickom“ zasahovaní vojenských cieľov mi zničenie vysielačov a následné obmedzenie použitia jednej z top technológií čo majú k dispozícii vôbec nepripadá nereálne.
gebula vsak jasne,len ludia si myslia,ze ked nefunguje 3/4g ze im ich najnovsi system nefunguje
Moznosti je viacej,netreba verit vsetkemu co sa pise
Oborony/hacavy co sme strazii boli zrusene a presli sme potom na tento bae system
"banany" funguju doteraz, jeden taky vidiet za Rimavskou Sobotou/ožďany nad dialnicou smer Košice
Tieto boli na UA znicene medzi prvymi
Trošku UA humoru - nech im to vydrží
Aktuálny top 10 najlepších armád sveta
1. USA
2. Čína
3. Kyjevčania
4. Charkov
5. Sumy ľudia
6. Černihovčania
7. Veľká Británia
8. Mykolaiv
9. Ozbrojený útvar poľnohospodárstva Svirida Opanasenko
10. Rómovia s traktorom
gebula vsak jasne,len ludia si myslia,ze ked nefunguje 3/4g ze im ich najnovsi system nefunguje
Oborony/hacavy co sme strazii boli zrusene a presli sme potom na tento bae system
"banany" funguju doteraz, jeden taky vidiet za Rimavskou Sobotou/ožďany nad dialnicou smer Košice
Snazis sa pouzivat logiku vsetko alebo nic, co je nezmysel. Logicky z toho clanku predsa nevyplyva, ze cela ruska armada teraz pouziva motorolacke walkie-talkie, ale len to, ze pre zlu logistiku a planovanie podstatna cast ich jednotiek nedokaze vyuzit komunikacne technologie, ktore maju a preto siahaju k najjednoduchsim rieseniam. Znovu zopakujem, nie vsetci, ale niektore jednotky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.reddit.com/r/UkrainianConflict/comments/t9g5i8/the_elite_russians_are_now_moving_in/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x
Ale v skutočnosti to vôbec nie je smiešne...
informacia pre fasistov/komunistov
Dvadsaťročnému Rusovi hrozí dlhý dištanc, no v utorok dal svoj postoj opäť jasne najavo. „Videl som to na vozidlách našej armády a zistil som si, čo tento symbol vyjadruje. Znamená ´za víťazstvo´ a ´za mier´. Chcel som len ukázať môj postoj. Ako športovec zakaždým bojujem za víťazstvo a súťažím za mier,“ uviedol Kuľak pre ruskú štátnu televíziu RT, ktorej vysielanie zakázala Európska únia.
Kuľak obsadil v sobotnej súťaži na bradlách 3. miesto, na pódiu stál vedľa víťazného Ukrajinca Iľju Kovtuna a na ceremoniál prišiel s pripnutým písmenom Z na hrudi. Medzinárodná gymnastická federácia odsúdila jeho gesto ako „šokujúce správanie“ a nariadila svojej etickej komisii, aby spustila vyšetrovanie.
Medzinárodná gymnastická federácia už pred podujatím v Dauhe oznámila, že v reakcii na vojenskú agresiu od 7. marca do odvolania vylúči všetkých ruských gymnastov a rozhodcov z medzinárodných súťaží. (tasr)
Keby som bol tým Ukrajincom čo vyhral, tak by chlapec dostal kopačku do hlavy bez ohľadu na doživotný dištanc...
ja som bol doteraz v tom, že Rusi používajú azbuku a Z si tam mýlia s 3kou..asi chcú zmiasť Ukrajincov a západ
Aktuálny top 10 najlepších armád sveta
1. USA
2. Čína
3. Kyjevčania
4. Charkov
5. Sumy ľudia
6. Černihovčania
7. Veľká Británia
8. Mykolaiv
9. Ozbrojený útvar poľnohospodárstva Svirida Opanasenko
10. Rómovia s traktorom
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Myslis tym MOKYS?
Snazis sa pouzivat logiku vsetko alebo nic, co je nezmysel. Logicky z toho clanku predsa nevyplyva, ze cela ruska armada teraz pouziva motorolacke walkie-talkie, ale len to, ze pre zlu logistiku a planovanie podstatna cast ich jednotiek nedokaze vyuzit komunikacne technologie, ktore maju a preto siahaju k najjednoduchsim rieseniam. Znovu zopakujem, nie vsetci, ale niektore jednotky.
https://fb.watch/bDeCPzqyQj/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down