Suhlas Srsen.
Len blahu nepozvali, ale pozvali podobneho manipulatora a idiota danka! Tu nejde o to ze danko je pre vela ludi zabavny idiot, ale pre dalsich minimalne 30% ludi u nas posobi svojou proruskou propagandou. Toto by sa malo aj u nas v mediach zastavit. Je tu vynimocny stav, je tu agresivna VOJNA.
Uz aj rusku propagandu chyta pesimizmus. Solovyova som tu uz raz daval, vtedy na neho boli uvalane prve sankcie, vtedy ho uz smiech presiel, ale stale mal dost energie. Teraz to uz tak nevyzera a to stale operuju len s ruskymi cislami strat. Ktovie, ci maju aj tie presnejsie. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Vidím že som nebol dobre pochopeny (alebo sa zle vyjadrujem… aj to je možné) … chlapci, z celého srdca odsudzujem každú vojnu či konflikt kde zomierajú ľudia .. čo robia Rusi na Ukrajine je cele zle, nepáči sa mi to a odsudzujem to … avšak vadí mi že svet rovnako nekrical keď zomierali ľudia v iných konfliktoch…. Ak by to bolo na mne, v sekunde by som zrušil všetky zbrane sveta okrem noža a sekery…. A za Ukrajinu sa moslim každý deň aby to skončilo a keď tam niekto potrebuje pomoc, kľudne tam pôjdem … pekný deň
nejak neverím, že by sme ako národ dokázali niečo také ako Ukrajinci,
naši "národovci" vedia, že by to nebol náš konflikt, ale konflikt RU- USA, čiže 30% škrtám ihneď,
zvyšok je tak 50/50 a Rómov neškrtám, tí sa ukázali, že pri bežnom zbere by vedeli byť aj užitočný.....
Ruský prezident Vladimir Putin na zasedání bezpečnostní rady vzkázal lidem z okolních států, kteří chtějí bojovat na straně Ukrajiny, že je to proti všem normám. Informuje o tom agentura Reuters.
a hneď potom
„Musíme uvítat dobrovolnáky, kteří chtějí bojovat proti ukrajinským jednotkám,“ řekl na zasedání bezpečnostní rady Vladimir Putin. Dodal, že těmto zájemcům chce pomoct dostat se do oblastí bojů.
avšak vadí mi že svet rovnako nekrical keď zomierali ľudia v iných konfliktoch….
Samozrejme, že svet kričal. A samozrejme, že konflikt vždy rezonuje viac v regióne okolo neho, než vo vzdialenom regióne.
Je to ľudské, nie je v našich silách venovať rovnakú emočnú kapacitu všetkým konflktom, obetiam či genocídam na svete. Ty tiež viac oplakávaš, keď ti zomrie niekto blízky/blízko, než keď zomrie niekto v severnej Kanade - a pritom je to rovnaká smrť. Je to prirodzené a ľudské, je to prirodzená emočná obrana jednotlivca aj spoločnosti.
Samozrejme, že svet kričal. A samozrejme, že konflikt vždy rezonuje viac v regióne okolo neho, než vo vzdialenom regióne.
Je to ľudské, nie je v našich silách venovať rovnakú emočnú kapacitu všetkým konflktom, obetiam či genocídam na svete. Ty tiež viac oplakávaš, keď ti zomrie niekto blízky/blízko, než keď zomrie niekto v severnej Kanade - a pritom je to rovnaká smrť. Je to prirodzené a ľudské, je to prirodzená emočná obrana jednotlivca aj spoločnosti.
Jedna otázka od nezávislého pozorovateľa tejto témy: nepamätám si vylúčenie amerických športovcov pri akomkoľvek konflikte do ktorého sa USA zapojili, alebo už mi pamäť neslúži.Dakujem za každú normálnu odpoveď
vox populi vox dei
"Zhruba polovina Němců, na rozdíl od jejich vlády, je kvůli invazi na Ukrajinu pro ukončení dovozu zemního plynu, ropy a uhlí z Ruska. Vyplývá to z průzkumu společnosti YouGov pro agenturu DPA.
70% většina dotázaných se pak v jiném průzkumu s ohledem na závislost Německa na importu energií z Ruska vyslovila pro prodloužení životnosti zbývajících tří německých jaderných elektráren" (ČTK)
"populi" ale nema ziadne prakticke informacie. Mna napriklad prekvapilo, ze ak by chcel Slovnaft prejst z ruskej ropy na inu, znamenalo by to znacnu upravu technologii. Kazda ropa ma totiz ine zlozenie a podla toho sa spracovava. Zatialco ruska tecie kontinualen stale ta ista, ropy od inych dodavatelov sa mozu lisit podla toho, odkial pride. Ja davam takisto obe ruky hore za odstrihnutie sa od ruska, ale realita je skratka ina a to nie len v tomto jednom pripade, o ktorom som sa dozvedel z jedneho rozhovoru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.kompot.sk/eshop/home-and-deco/puck-futin/
Len blahu nepozvali, ale pozvali podobneho manipulatora a idiota danka! Tu nejde o to ze danko je pre vela ludi zabavny idiot, ale pre dalsich minimalne 30% ludi u nas posobi svojou proruskou propagandou. Toto by sa malo aj u nas v mediach zastavit. Je tu vynimocny stav, je tu agresivna VOJNA.
https://dennikn.sk/2762287/newsfilter-moskovski-masiari-robia-vsetko-pre-to-aby-z-ruska-spravili-vydedenca/?ref=tit
https://domov.sme.sk/c/22857025/rusko-ukrajina-vojna-slovensko-vzdusny-priestor-lietadla-nato.html?ref=njct
naši "národovci" vedia, že by to nebol náš konflikt, ale konflikt RU- USA, čiže 30% škrtám ihneď,
zvyšok je tak 50/50 a Rómov neškrtám, tí sa ukázali, že pri bežnom zbere by vedeli byť aj užitočný.....
Véd nám sa to už raz podarilo - SNP
https://9gag.com/gag/agg1q6x
Bohužiaľ, sú to Čečenci https://twitter.com/200_zoka/status/1500855878051840006
https://www.facebook.com/kubo.kubsky/videos/1015381739185930
Každý zničený, poškodený, opustený a zajatý kus techniky je doložený fotografiami. Odporúčam link odložiť, nič spoľahlivejšie som zatiaľ nenašiel.
a hneď potom
„Musíme uvítat dobrovolnáky, kteří chtějí bojovat proti ukrajinským jednotkám,“ řekl na zasedání bezpečnostní rady Vladimir Putin. Dodal, že těmto zájemcům chce pomoct dostat se do oblastí bojů.
Jedna otázka od nezávislého pozorovateľa tejto témy: nepamätám si vylúčenie amerických športovcov pri akomkoľvek konflikte do ktorého sa USA zapojili, alebo už mi pamäť neslúži.Dakujem za každú normálnu odpoveď
"Zhruba polovina Němců, na rozdíl od jejich vlády, je kvůli invazi na Ukrajinu pro ukončení dovozu zemního plynu, ropy a uhlí z Ruska. Vyplývá to z průzkumu společnosti YouGov pro agenturu DPA.
70% většina dotázaných se pak v jiném průzkumu s ohledem na závislost Německa na importu energií z Ruska vyslovila pro prodloužení životnosti zbývajících tří německých jaderných elektráren" (ČTK)