Toto video presne ukazuje úbohosť oboch strán “transakcie”. Ak by to nebolo vážne, bolo by to fakt komické, dvaja týpci v casual oblečení sa stretnú, prvý povie druhému “budeš lovec… a treba s nimi piť aj sa rozprávať”. Na ďalšom stretnutí vytiahne Rus dvakrát po 500 eur v stovkách, 500 pre “kamaráta”, ktorého si slovenský špión akiste vymyslel aby navyše skasíroval Rusa, a 500 pre špióna, ktorý dovysvetľuje, “veď vieš Sergej, náklady na palivo a tak”. Rus pritom sám vykáže náklady na špiónov minimálne vo výške trojnásobku tej tisícky. Všetci sú spokojní, aj keď výsledkom je veľké nič. Ruská špionáž v teréne na Slovensku je prosto reflexiou samotného Ruska (ale čiastočne aj Slovenska, ako vidno). Úpadok, žiadne morálne hodnoty, amatérstvo a primitivizmus. Vitajte v hlavných správach !!!
Tak ale zase na zaklade tohto jedneho videa nemozes posudzovat cely system. A bola by to asi aj chyba, ak by sme si mysleli, ze cela spionaz stoji na takychto pajacoch. Na vyssie postavenych ludi ho poslat vyslovene nechceli, na to sluzia inak vyskoleni ludia. Vo vyssich kruhoch to funguje profesionalnejsie, aj tie sumy su uplne ine.
mareno17 Sergej Solomasov bol hierarchicky najvyšší vojenský predstaviteľ diplomatického zboru Ruskej federácie na Slovensku, takže žiaden pajác.
Aj keď mentálne to pajác bol, keď seriózne zvažoval informáciu, že nejaký primitívny pobehaj sa má “stretnúť s Naďom”, múdro sa zamyslel, a povedal, že “Naď nie, to je nebezpečné”😂😂
no mna tiez napadlo ze ako sa tam vlastne chce dostat a nie to tam este bezpecne zostat na par hodin. na druhu stranu mozno mame trochu skreslene predstavy z medii
LEGO has raised more than $ 16,000 for Ukraine by selling Zelensky figurines and Molotov cocktails. All proceeds will be donated to the victims of the war in Ukraine.
@Srsen, v skutocnosti tie figurky predavala spolocnost Citizen Brick, ktora vyraba specialne Lego-kompatibilne figurky a ine male diely. Legalnost ich cinnosti je diskutabilna (kopirovat lego bez povolenia a licencnych poplatkov sa oficialne nema) a sami na strankach sa k tomu nevyjadruju... asi lebo povolenie nemaju. Navyse tie molotovovy museli sami velmi rychlo stiahnut, lebo to vyvolalo negativne ohlasy, ale stihli zarobit tych 16 litrov na figurkach.
A nepisem to preto, ze by som s tym nesuhlasil. Ale nie je to jednoducho tak, ze danska firma LEGO predava nejake figurky. Viaceri tu sirite dost pokrivene spravy bez realneho overenia... Lepsie nepisat nic ako to, co tu poniektori s nadsenim kopirujete a vydavate za autenticke spravy. To iba podpori konspiratorov...
Ja zas robim pre dansku firmu a celkom trochu poznam ich mentalitu a aj o lego som sa viac dozvedel, preto ma to tiez hned zarazilo. Ziadna danska firma a uz vobec nie lego, by take nieco kontroverzne nespravila. Lego samotne samozrejme pomohlo ovela vyssou sumou, ale relativne v tichosti a nezistne.
Nam slovakom a urcite aj inym sa to ale nezda mozno az take kontroverzne a aj preto sa takychto pokrutenych veci sa internetom siri vela a asi som aj zareagoval trochu prikro, ale v skutocnosti viem, ze ani @Srsen, ani ini ludia, co tomu uveria, nie su nejaki zakerni konspiratori. Treba len vsetko filtrovat a hladat minimalne niekolko doveryhodneych zdrojov.
@Srsen, v skutocnosti tie figurky predavala spolocnost Citizen Brick, ktora vyraba specialne Lego-kompatibilne figurky a ine male diely. Legalnost ich cinnosti je diskutabilna (kopirovat lego bez povolenia a licencnych poplatkov sa oficialne nema) a sami na strankach sa k tomu nevyjadruju... asi lebo povolenie nemaju. Navyse tie molotovovy museli sami velmi rychlo stiahnut, lebo to vyvolalo negativne ohlasy, ale stihli zarobit tych 16 litrov na figurkach.
A nepisem to preto, ze by som s tym nesuhlasil. Ale nie je to jednoducho tak, ze danska firma LEGO predava nejake figurky. Viaceri tu sirite dost pokrivene spravy bez realneho overenia... Lepsie nepisat nic ako to, co tu poniektori s nadsenim kopirujete a vydavate za autenticke spravy. To iba podpori konspiratorov...
Predpokladam ze Lego to len tak nenecha a bude sa od toho distancovat....nech je umysel akykolvek.
A ja si zasa myslím,že je na škodu, že sme tákýto utlocitný. Snažíme sa byť za každú cenu slušný a dodržiavať pravidla. a to je voda na mlyn našich aj zahraničných rusofilov. Tí túto vlastnosť slušných ľudí totálne zneužívajú a potom nám prerastajú cez hlavu. Toto je môj názor.
A ja si zasa myslím,že je na škodu, že sme tákýto utlocitný. Snažíme sa byť za každú cenu slušný a dodržiavať pravidla. a to je voda na mlyn našich aj zahraničných rusofilov. Tí túto vlastnosť slušných ľudí totálne zneužívajú a potom nám prerastajú cez hlavu. Toto je môj názor.
chapem pointu, ale ked je niekto k0k0t neznamena ze ja budem tiez len preto ze s nim nieco riesim, alebo s nim mam nejaky spor. tym ale nechcem povedat ze na rusov ktory zabijaju zeny a male deti, okrem inych, sa ma ist v rukavickach... Na margo toho "Lega", uz len to ze vyraba ta firma fejky je dost odvaha, to ale s vojnou na Ukrajine nema nic spolocne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keď mentálne to pajác bol, keď seriózne zvažoval informáciu, že nejaký primitívny pobehaj sa má “stretnúť s Naďom”, múdro sa zamyslel, a povedal, že “Naď nie, to je nebezpečné”😂😂
Medzi oznamenymi zadrzanymi?
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-fiala-valka-na-ukrajine-zelenskych-morawiecki-jansa-kyjev.A220315_083127_domaci_kop
pekne gesto, velke riziko...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nam slovakom a urcite aj inym sa to ale nezda mozno az take kontroverzne a aj preto sa takychto pokrutenych veci sa internetom siri vela a asi som aj zareagoval trochu prikro, ale v skutocnosti viem, ze ani @Srsen, ani ini ludia, co tomu uveria, nie su nejaki zakerni konspiratori. Treba len vsetko filtrovat a hladat minimalne niekolko doveryhodneych zdrojov.
Predpokladam ze Lego to len tak nenecha a bude sa od toho distancovat....nech je umysel akykolvek.
na toto som zvedavy : /
chapem pointu, ale ked je niekto k0k0t neznamena ze ja budem tiez len preto ze s nim nieco riesim, alebo s nim mam nejaky spor. tym ale nechcem povedat ze na rusov ktory zabijaju zeny a male deti, okrem inych, sa ma ist v rukavickach... Na margo toho "Lega", uz len to ze vyraba ta firma fejky je dost odvaha, to ale s vojnou na Ukrajine nema nic spolocne.
tie reakcie su krasne