Aby ste to moje predchadzajuce vyjazdrenie o Sulikovi nebrali tak, ze Sulika nemam rad. Prave naopak. Z pohladu ministrovania je to presne clovek, ktoreho potrebujeme. Ci uz na financie (tam je teraz saso), alebo na hospodarstvo. Tak ako bol Ivan Miklos na financiach.
edit: tyka sa to prispevku o Sulikovom poste na FB.
nie,pozri lepšie,zo strechy budovy na pravej strane monitora vyletí strelka,je to asi staré dobré RPG-inak odvaha to odpáliť cca 25 metrov od tanku,ten výbuch mohol pekne schytať aj strelec
ja mám fakt pocit že rusi sa spoliehajú len na početnú prevahu, bez nejakej rozumnej stratégie sa tam tie tanky pohybujú a sú ako cvičné terče
bohužiaľ ich majú dostatok na to aby na ukrajine urobili taký masaker ako urobili.... ale našťastie sú tak slabo koordinovaný že im na oplátku dokážu ukrajinci fakt postupne rozoberať polovicu armády....
ked si dobre vsimnete tak na konci videa vidno tankistu ako uteka z vybuchnuteho tanku
Niekde som videl komentár západného vojenského veterána, ten tvrdil, že išlo o protitankovú mínu, ktorá vybuchla pod ľavým pásom. Z toho tanku už nikto neutiekol, keďže okamžite explodovala aj munícia a zhorelo aj palivo v nádržiach. V skutočnosti ide o kotúľajúce sa kolesá, viac za tankom vidieť doľava sa gúľajúci palivový sud, ktorý zvyknú voziť pripnutý na zadnej hrane tanku. Nech už ten tank odpálilo čokoľvek, toto bola rýchla smrť pre posádku.
Experti však nevedia pochopiť, prečo idú všetky tie tanky bez podpory pechoty, ktorá by prípadne aj eliminovala hrozbu náhleho prepadu zo zálohy.
Mne by sa to nestalo,ked som sluzil v Martine ,som mal ako velitel tankovej caty T72 s odminovacimi klepetami😜. Samozrejme uz vtedy nas ucili ,ze zivotnost tankistu je par sekund....Jeden vrtulnik ve visu a cela tankova rota je v prdeli ,říkal Major Pintě
Niekde som videl komentár západného vojenského veterána, ten tvrdil, že išlo o protitankovú mínu, ktorá vybuchla pod ľavým pásom. Z toho tanku už nikto neutiekol, keďže okamžite explodovala aj munícia a zhorelo aj palivo v nádržiach. V skutočnosti ide o kotúľajúce sa kolesá, viac za tankom vidieť doľava sa gúľajúci palivový sud, ktorý zvyknú voziť pripnutý na zadnej hrane tanku. Nech už ten tank odpálilo čokoľvek, toto bola rýchla smrť pre posádku.
Experti však nevedia pochopiť, prečo idú všetky tie tanky bez podpory pechoty, ktorá by prípadne aj eliminovala hrozbu náhleho prepadu zo zálohy.
ja tam vidim utekajuceho chlapa ale mozno ze len moj mozog to tam vidi, ale oci by mozno videli nejake trosky
Toto je fakt mňamka, to ešte v decembri "experti" objasňovali možné scenáre vojenských operácií, kde blúznili o "vypnutí" západných radarov, obsadení Gotlandu, ktorý by Švédi pod tlakom okolností museli potom "prenajať" Rusom na 99 rokov, nad Baltom by ovládol vzdušný priestor systém S-400 a hladinové sily protivníka by vygumoval systém "Bastion", obyvateľstvo pobaltských republík by vítalo ruské vojská...
Vyzerá to tak, že ešte aj Putin a celé velenie uverilo vlastnej propagande. Úplný magori. Сука, блять!
Ahoj, ako ?
Neviem vsetko - mozno mas lepsi prehlad.
ROVE+SED ZILINA info z prvej ruky na dnes spotreba elektrickej energie
nase zdroje su
jadro 33,29%
biomasa 1,9%
uhlie 3%
solar 0.3%
voda 10%
HA 2%
plyn 3,56%
ropa 1%
import 27% CZ
import 11% PL
export 21% HU
export 8% UA
pre porovnanie nemecko
jadro 5,5%
biomasa 7%
uhlie 34%
veterna 10%
solar 24%
hydro cca 3%
plyn 12%
vyvoz/dovoz nemecka uroven do 3% vsetko iba
my po nabehnuti 3 a 4 bloku v Mochovciach sa staneme mozno najvacsim vyrobcom jadra v EU na spotrebu ele z jadra, FRA cca 58% (prepocet obyvatestlva,resp. hospodarstva) UA=50% z jadra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aby ste to moje predchadzajuce vyjazdrenie o Sulikovi nebrali tak, ze Sulika nemam rad. Prave naopak. Z pohladu ministrovania je to presne clovek, ktoreho potrebujeme. Ci uz na financie (tam je teraz saso), alebo na hospodarstvo. Tak ako bol Ivan Miklos na financiach.
edit: tyka sa to prispevku o Sulikovom poste na FB.
https://www.facebook.com/UkrainianLandForces/videos/636944190942405/
ak je to pravda,tak taktické schopnosti RA sú nulové
Tak hoci ho asi sníma dron, ale toto mi podľa toho výbuchu pripadá ako protitanková mína uložená hneď za zákopom...
Ale to sa toho tanku asi netýkalo.
bohužiaľ ich majú dostatok na to aby na ukrajine urobili taký masaker ako urobili.... ale našťastie sú tak slabo koordinovaný že im na oplátku dokážu ukrajinci fakt postupne rozoberať polovicu armády....
No ved aj to video, co som pridal je s titulkami. Je to to iste video. Citaj poriadne.
ja tam vidim utekajuceho chlapa
Vyzerá to tak, že ešte aj Putin a celé velenie uverilo vlastnej propagande. Úplný magori. Сука, блять!
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dobre načasované. Naspäť nemusí ísť prázdny, može zobrať vyhostených diplomatov.
Mozu si pozriet aj azijsku cast.
Bola to mína ktorá vybuchla hneď ako sa ľavý pás prevážil zo zákopu na predok a ano aj ja tam vidím bežať človeka s horiacimi nohami:-)
Neviem vsetko - mozno mas lepsi prehlad.
ROVE+SED ZILINA info z prvej ruky na dnes spotreba elektrickej energie
nase zdroje su
jadro 33,29%
biomasa 1,9%
uhlie 3%
solar 0.3%
voda 10%
HA 2%
plyn 3,56%
ropa 1%
import 27% CZ
import 11% PL
export 21% HU
export 8% UA
pre porovnanie nemecko
jadro 5,5%
biomasa 7%
uhlie 34%
veterna 10%
solar 24%
hydro cca 3%
plyn 12%
vyvoz/dovoz nemecka uroven do 3% vsetko iba
my po nabehnuti 3 a 4 bloku v Mochovciach sa staneme mozno najvacsim vyrobcom jadra v EU na spotrebu ele z jadra, FRA cca 58% (prepocet obyvatestlva,resp. hospodarstva) UA=50% z jadra
https://pixelforest.itch.io/farmers-stealing-tanks
🔓 : https://dennikn.sk/2770005/vyvoj-bojov-20-den-ukrajinci-urobili-rusom-spust-na-letisku-a-zabili-im-dalsieho-generala/?cst=9c17ecba03d5134db8fac1713ac70dafde1b47aa