Putin musí niečo svojmu plebsu dať. Postup na Ukrajine žiadny, musel si nájsť iného nepriateľa a našiel ho v oligarchoch.
oligarchovia sa myslím že nebudú teraz vyvážať v “štátnych” lietadlách. Ale zaujímavé destinácie mali…
RSD71 - Tyumen
RSD72 - ten sa otočil nad Novosibirskom a letí naspäť
RSD73 - Ufa
RSD74 - ten sa motal nad Moskvou
RSD78 - Novosibirsk
RSD79 - Omsk
Takto ludia funguju. Toto im spravila ta propaganda.
Ja som sa pri teme obmedzeneho volebneho prava (podla iq / platenia dani / schopnosti aspon trochu kriticky mysliet/ pouzivat sedliacky rozum / whatever) vzdy bavil a povazoval to za absolutne absurdne. Posledne 2 roky a podobne prispevky v diskusiach mi tuto temu posuvaju z kategorie “absurdne” do kategorie “skepticke”. Snad to codkoro nebude “nutne”.
Ja som sa pri teme obmedzeneho volebneho prava (podla iq / platenia dani / schopnosti aspon trochu kriticky mysliet/ pouzivat sedliacky rozum / whatever) vzdy bavil a povazoval to za absolutne absurdne. Posledne 2 roky a podobne prispevky v diskusiach mi tuto temu posuvaju z kategorie “absurdne” do kategorie “skepticke”. Snad to codkoro nebude “nutne”.
Presne tak. Ja som za to, aby hlas mal váhu Tvojho daňového zaťaženia. Ten, kto poctivo platí dane si je vedomý úlohy štátu a prerozdeľovania daňových príjmov na rôzne oblasti (sociálna, kultúrna časť, školstvo a iné).
Takíto trtovia majú rovnaké právo rozhodovať o tom, kam tento štát speje a mňa to neskutočne serie.
Btw to video ako "hrá" na piáne som tu kdesi postoval. Nájdi si to. Želám príjemný kultúrny zážitok.
Vzhľadom na aktuálnu situáciu by ma celkom zaujímalo, čo z toho vyplýva - lebo podľa mňa úplné ***** (dajme tomu, že nič). Ukrajinci, ktorí si ho zvolili z 39 (!!!) možných kandidátov, sú s ním celkom v kľude, takže nevidím dôvod aby to riešil ktokoľvek iný. Človek sa z tej úrovne televíznej zábavy nemusí rozpadať na prach, ale dotyčného to diskvalifikuje z výkonu verejnej funkcie zhruba ako spievanie trojnásobného premiéra v relácii u Pročka. Keď sa človek sústredí skôr na pozitívnu motiváciu národa v extrémnej krízovej situácii, ten rozdiel už je viac ako zrejmý ...
Tak ako pises, spojitost medzi ignorovanim ockovania, popieranim covidu a rovnako popieranim ruskej agresie na ukrajine je sz nepekne casta 🙈 vacsinou su to ti isti jedinci….
Presne tak. Ja som za to, aby hlas mal váhu Tvojho daňového zaťaženia. Ten, kto poctivo platí dane si je vedomý úlohy štátu a prerozdeľovania daňových príjmov na rôzne oblasti (sociálna, kultúrna časť, školstvo a iné).
Takíto trtovia majú rovnaké právo rozhodovať o tom, kam tento štát speje a mňa to neskutočne serie.
To je tragicky omyl si mysliet, ze propaganda nezomelie ludi, co su inteligentny, pracovity alebo maju k dispozicii viacero zdrojov informacii. Funguje to na uplne inych principoch. Zomelie to ludi sklamanych, osamelych, nepochopenych, a je jedno, aku mas inteligenciu, pracovne navyky, ci kolko mas k dispozicii informacnych zdrojov. Uvediem pekny priklad, nejakych 35% americanov veri, ze Biden sa stal prezidentom vdaka podvodu. Pricom urcita cast z nich nie je ani blba, ani leniva a ma pristup k informacia, akym len chce. Na to, aby si clovek zacal v hlave vyrabat vlastnu alternativnu realitu proste stacia silne emocie. Toto treba mat na pamati.
Tu ide hlavne o to, že takúto k...tinu má za potrebu si vyvesiť na profilovú fotku....asi chce naznačiť , že nie je ofca, ale skôr to vyznieva, že sa do stáda práve zaradila...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oligarchovia sa myslím že nebudú teraz vyvážať v “štátnych” lietadlách. Ale zaujímavé destinácie mali…
RSD71 - Tyumen
RSD72 - ten sa otočil nad Novosibirskom a letí naspäť
RSD73 - Ufa
RSD74 - ten sa motal nad Moskvou
RSD78 - Novosibirsk
RSD79 - Omsk
Ale už sa opäť ide proti vlastným, možno sa chceli niektorí rozprchnut…
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-projev-zradci-naroda.A220317_091045_zahranicni_aha?zdroj=otvirak
Este to moze byt plateny troll. Ale v tomto pripade skor nie.
Btw to video ako "hrá" na piáne som tu kdesi postoval. Nájdi si to. Želám príjemný kultúrny zážitok.
Tvrdí kto?
Vzhľadom na aktuálnu situáciu by ma celkom zaujímalo, čo z toho vyplýva - lebo podľa mňa úplné ***** (dajme tomu, že nič). Ukrajinci, ktorí si ho zvolili z 39 (!!!) možných kandidátov, sú s ním celkom v kľude, takže nevidím dôvod aby to riešil ktokoľvek iný. Človek sa z tej úrovne televíznej zábavy nemusí rozpadať na prach, ale dotyčného to diskvalifikuje z výkonu verejnej funkcie zhruba ako spievanie trojnásobného premiéra v relácii u Pročka. Keď sa človek sústredí skôr na pozitívnu motiváciu národa v extrémnej krízovej situácii, ten rozdiel už je viac ako zrejmý ...
🔓 : https://dennikn.sk/2771721/bol-tam-velky-napis-deti-v-znicenom-divadle-v-mariupole-sa-mohli-skryvat-stovky-civilistov/?cst=b54c0a3b63b6743944afe4de3a44dbd3df4157ef
https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/tg9bu5/arnold_schwarzenegger_message_to_the_people_of/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
(anglicky s RU a ENG titulkami)
Tak ako pises, spojitost medzi ignorovanim ockovania, popieranim covidu a rovnako popieranim ruskej agresie na ukrajine je sz nepekne casta 🙈 vacsinou su to ti isti jedinci….
To je tragicky omyl si mysliet, ze propaganda nezomelie ludi, co su inteligentny, pracovity alebo maju k dispozicii viacero zdrojov informacii. Funguje to na uplne inych principoch. Zomelie to ludi sklamanych, osamelych, nepochopenych, a je jedno, aku mas inteligenciu, pracovne navyky, ci kolko mas k dispozicii informacnych zdrojov. Uvediem pekny priklad, nejakych 35% americanov veri, ze Biden sa stal prezidentom vdaka podvodu. Pricom urcita cast z nich nie je ani blba, ani leniva a ma pristup k informacia, akym len chce. Na to, aby si clovek zacal v hlave vyrabat vlastnu alternativnu realitu proste stacia silne emocie. Toto treba mat na pamati.