Pokial do toho príspevku nezakomponoval svoj včerajší “ tréning “ v mierne zvlnenom teréne s prevládajúcim severozápadným vetrom o rýchlosti 10 km/hod , tak je to ešte dobre ? .
Ano. Tie jeho kydy boli casto na paragraf. O kvicani, kvikani ludi ked tu bude Putler robit "poriadky". Ze si mame pamatat Buratino a pod. Utiekol Draxlerovi na FB. Skoda ze som tie jeho kydy nefotil, alebo fotil? ? Mam toho dost na vela podobnych individui.
Este si to poprezeram ale na jeho mieste by som sa uz stahoval do tej zemlianky co neni na mape oznacenu cislom co furt spominal.
Presne tak. Keby som ja mal rozoberať politiku s niektorými známymi alebo aj z rodiny, tak by sme asi nikdy nerozprávali. Preto osobne nikdy nerozoberám politiku, jedine, že je to človek, ktorý vie normálne komunikovať...
vcera som chtiac-nechtiac musel do blavy na otocku odniest choreho švagra došpitálu. 38 r, prekonana borelyoza, z chlapa je doslova krypel... cesta prebiehala asi tak, ze som svokra 2x skoro vysadil na pumpe.... nevysvetlis ani logicky, ani krikom, ani faktami nicim
Je to tak. Pretože bezpečnostné zložky pod palcom SNS nič nerobili, tak sa to v ľuďoch zakorenilo. Tá strana nepriniesla Slovensku nikdy nič dobrého...
Nezabudajte, ze nepriatel cita aj nase forum a tieto prispevky su verejne.
V piatok som dal prispevok o tom, ze treba bojovat na forach zaplnenych Ruskymi trollmi a tam vyvracat ich nezmysly.
A vcera vecer sa ma nejaky novy clovek bez akejkolvek historie (ucet XTY zalozeny vcera na adrese [email protected]) opytal, na ktorom fore to davam.
Co si o tom mysliet ? V normalnej situacii by som to nebral za podozrive.
Teraz vsak sa da usudzovat, ze som udrel klinec po hlavicke a snazia sa pospajat info z roznych zdrojov aby lepsie identifikovali protivnika. Regulerna informacna vojna.
Vyvijajte protirusku cinnost, nemusite sa tym chvalit - alebo len osobne medzi priatelmi. Nehovorte kde, a robte to pod inymi uctami.
Lebo u nas zatial neziskali uzemie, ale ziskali pomerne znacne mnozstvo ludskych mysli - a tie budu chciet vo volbach preniest na politicke zisky.
na druhej strane, ak spoznas niekoho politicke nazory, spoznas lepsie aj jeho charakter. Napriklad ludia, ktori obhajuju rozkradanie, maju zrejme vacsiu tendenciu sami kradnut a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este si to poprezeram ale na jeho mieste by som sa uz stahoval do tej zemlianky co neni na mape oznacenu cislom co furt spominal.
co sa zásadne zmenilo na obsahu ked som tam pridal ,,ozbrojení,, občania a to o útoku na Lvov ? že im prestalo drbat ? ...
V piatok som dal prispevok o tom, ze treba bojovat na forach zaplnenych Ruskymi trollmi a tam vyvracat ich nezmysly.
A vcera vecer sa ma nejaky novy clovek bez akejkolvek historie (ucet XTY zalozeny vcera na adrese [email protected]) opytal, na ktorom fore to davam.
Co si o tom mysliet ? V normalnej situacii by som to nebral za podozrive.
Teraz vsak sa da usudzovat, ze som udrel klinec po hlavicke a snazia sa pospajat info z roznych zdrojov aby lepsie identifikovali protivnika. Regulerna informacna vojna.
Vyvijajte protirusku cinnost, nemusite sa tym chvalit - alebo len osobne medzi priatelmi. Nehovorte kde, a robte to pod inymi uctami.
Lebo u nas zatial neziskali uzemie, ale ziskali pomerne znacne mnozstvo ludskych mysli - a tie budu chciet vo volbach preniest na politicke zisky.
… a o akom kktovi je prosim ťa reč ? Pozname ho ? Snáď to nie je 😲 …
phoca vitulina