to,že ruská pvo aj s ich super zbraňou s400 je k hovnu sme videli aj pri poslednom útoku na letisko keď im k ničomu nebola.Tu je len vidieť aký debil vládne v turecku.mohli mať f35 a kúpili s 400 takže majú hovno.
..ale tak nieco aspon vzlietlo do vzduchu... kam to dopadlo je uz druha vec
bladerunner po tom, co Turci nakupili S400, im Americania odmietli predat F35, lebo nechceli aby Ruski technici cvicili svoju protivzdusnu obranu na americkych stihackach
Migrantov praveze takmer vobec neberu. Vysku neviem, neskoro nejdu. Na rozdiel od nas si na dochodky uz par generacii sporia. Priebezny system aka prvy pilier je neudrzatelny nezmysel. My sme na to neprisli doteraz. Rozumne krajiny maju dochodkove fondy uz desatrocia. Kym nepochopime, ze dochodky budeme mat z toho co si za zivot nasporime a zarobime a ze je to nasa zodpovednost a nie povinnost "statu", tak budeme stale iba natahovat ruky a volit *****.
Ps prve 4 Zuzky su konecne na Ukrajine, drzte sa baby.
Tu je ešte taký maly návrat k tomu Japonsku a trosku je tam zabrdnute aj do “demografie”. Ja Japonsko milujem ( jedlo, kultúru, prírodu atd /teda z pohladu “turistu” ), ale žiť by som tam teda asi nevedel. To že to tam stále funguje je tvrdo vykúpené ich životným/pracovným štýlom. Len ta ich demografická krivka sa ešte len ma lámať… https://www.postoj.sk/111033/viacdetna-rodina-je-v-japonsku-raritou-detom-sa-nastupom-do-skoly-konci-detstvo
Na chvilku sa vratim k teme rozpadu Ruska. Neviem ci by to malo svet potesit. To mnozstvo jadrovych zbrani, jadroveho materialu a patricneho know how co sa rozpadne do nedefinovatelnych ruk na nedefinovatelnych adresach. Neskutocne to pozdvihne uroven samovrazednych atentaov ... A samozrejme "vyjednavaciu poziciu" krajin ci skupin, ktore by sme radsej nezaradili do zoznamu niekoho s kym by sme mali ochotu vyjednavat.
pista, skôr škoda že Ukrajinci súhlasili s odovzdaním jadrových zbraní výmenou za uznanie hraníc Ukrajiny zo strany Ruska pri rozpade ZSSR.
Ak by nie, dnes by vojna nebola.
Len ďalší dôkaz že rusom sa nedá veriť ani nos medzi očami.
V 90. rokoch bola novovzniknutá Ukrajina, podobne ako Rusko a Kazachstan, jadrovovou veľmocou. Po rozpade Sovietskeho zväzu ostali aj na Ukrajine značné zásoby jadrových zbraní. Ukrajinský raketový priemysel dodnes vyrába nosiče, ktoré by boli použiteľné aj ako balistické medzikontinentálne rakety.
V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a suverenity Ukrajine. Na podklade memoranda sa naopak Ukrajina (podobne ako Kazachstan) zaviazala zničiť svoje zásoby jadrových zbraní.
pišta jediný kto má pod palcom jadrovú triádu ruska jsou vrazi z kremlu.takže oni by si tú kontrolu aj udržali.Je jedno v akej sovjetskej rep.sa momentálne nachádzajú.Klúče od miešačky má kreml.
Z celej matematiky staci k zivotu +-x/
Potom kusok geometrie, ale dolezite su percentá, a prave tým vela ludi nerozumie.
Napriklad som vypozoroval, ze 99% ludi je v tom ze ak v obchode zaplati 100€ tak 20€ je dph.
Pritom 20€ dan je zo 120€, ...a polovica to nepochopi ani ked im to vysvetliš.
toto je skôr príklad ako pracuje mozog, nie ako kto rozumie alebo nerozumie percentám.
Z celej matematiky staci k zivotu +-x/
Potom kusok geometrie, ale dolezite su percentá, a prave tým vela ludi nerozumie.
Napriklad som vypozoroval, ze 99% ludi je v tom ze ak v obchode zaplati 100€ tak 20€ je dph.
V praktickom živote je ešte dosť dôležitá trojčlenka, si myslím......
A k tomu príkladu s DPH....možno pochopia, ak by si im to vysvetľoval na príklade so 100%-nou DPH....no, možno niektorí....
pišta jediný kto má pod palcom jadrovú triádu ruska jsou vrazi z kremlu.takže oni by si tú kontrolu aj udržali.Je jedno v akej sovjetskej rep.sa momentálne nachádzajú.Klúče od miešačky má kreml.
No a po rozpade RF by vznikla ZGrupa? a OSN by im už zrejme nepovolilo previesť všetky miešačky do oblasti Moskovia ale väčšinu alebo dokonca všetky by museli zlikvidovať aby sme im dovolili globálnu výmenu tovarov a kĺúčiky by vystavili v mauzóleu.
No a navyše ja dúfam že aj miešačky postihla korupcia lebo napr. taká záložná batéria a motor generátor sú použiteľné aj na poľovníckej chate.
Toto čo píšeš platilo kedysi. Resp. platí pre zaostalé oblasti a dediny ďaleko od Moskvy. Dnes sú rusi vo veľkých mestách zvyknutí na dostatok, plné obchody, pohodlie a blahobyt. Títo zatiaľ nepocítili naplno dopady sankcií a ani vojny. O príbuzných zatiaľ prichádzajú chudobné regióny.
Mne sa páči ako sa všetci spoliehajú na to, že koľko Rusi (resp. obyvatelia Ruska) vydržia a taktne pritom zabúdajú na jednu z hlavných príčin rozpadu ZSSR a pádu vtedajšieho režimu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akože aj najprv rozmýšľaš?
s 400 mala predsa zostrelovať f35 rad radom a pritom nie je schopná uchrániť letisko ani proti bežným podzvukovým raketám.
..ale tak nieco aspon vzlietlo do vzduchu... kam to dopadlo je uz druha vec
https://euroweeklynews.com/2022/08/12/watch-pantsir-missile-wreckage-washes-up-on-beach-in-alushta-crimea/
bladerunner po tom, co Turci nakupili S400, im Americania odmietli predat F35, lebo nechceli aby Ruski technici cvicili svoju protivzdusnu obranu na americkych stihackach
Migrantov praveze takmer vobec neberu. Vysku neviem, neskoro nejdu. Na rozdiel od nas si na dochodky uz par generacii sporia. Priebezny system aka prvy pilier je neudrzatelny nezmysel. My sme na to neprisli doteraz. Rozumne krajiny maju dochodkove fondy uz desatrocia. Kym nepochopime, ze dochodky budeme mat z toho co si za zivot nasporime a zarobime a ze je to nasa zodpovednost a nie povinnost "statu", tak budeme stale iba natahovat ruky a volit *****.
Ps prve 4 Zuzky su konecne na Ukrajine, drzte sa baby.
Tu je ešte taký maly návrat k tomu Japonsku a trosku je tam zabrdnute aj do “demografie”. Ja Japonsko milujem ( jedlo, kultúru, prírodu atd /teda z pohladu “turistu” ), ale žiť by som tam teda asi nevedel. To že to tam stále funguje je tvrdo vykúpené ich životným/pracovným štýlom. Len ta ich demografická krivka sa ešte len ma lámať…
https://www.postoj.sk/111033/viacdetna-rodina-je-v-japonsku-raritou-detom-sa-nastupom-do-skoly-konci-detstvo
A tu dobre video od ľudí ktorí tam žijú/často tam pracovne dochádzajú…
https://youtu.be/k8QNJxFE2E8
Ak by nie, dnes by vojna nebola.
Len ďalší dôkaz že rusom sa nedá veriť ani nos medzi očami.
V 90. rokoch bola novovzniknutá Ukrajina, podobne ako Rusko a Kazachstan, jadrovovou veľmocou. Po rozpade Sovietskeho zväzu ostali aj na Ukrajine značné zásoby jadrových zbraní. Ukrajinský raketový priemysel dodnes vyrába nosiče, ktoré by boli použiteľné aj ako balistické medzikontinentálne rakety.
V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a suverenity Ukrajine. Na podklade memoranda sa naopak Ukrajina (podobne ako Kazachstan) zaviazala zničiť svoje zásoby jadrových zbraní.
toto je skôr príklad ako pracuje mozog, nie ako kto rozumie alebo nerozumie percentám.
sorry za offtopic
V praktickom živote je ešte dosť dôležitá trojčlenka, si myslím......
A k tomu príkladu s DPH....možno pochopia, ak by si im to vysvetľoval na príklade so 100%-nou DPH....no, možno niektorí....
No a po rozpade RF by vznikla ZGrupa? a OSN by im už zrejme nepovolilo previesť všetky miešačky do oblasti Moskovia ale väčšinu alebo dokonca všetky by museli zlikvidovať aby sme im dovolili globálnu výmenu tovarov a kĺúčiky by vystavili v mauzóleu.
No a navyše ja dúfam že aj miešačky postihla korupcia lebo napr. taká záložná batéria a motor generátor sú použiteľné aj na poľovníckej chate.
https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1558826742143504384
Mne sa páči ako sa všetci spoliehajú na to, že koľko Rusi (resp. obyvatelia Ruska) vydržia a taktne pritom zabúdajú na jednu z hlavných príčin rozpadu ZSSR a pádu vtedajšieho režimu.
https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/posts/pfbid0G3uzG9GsPUuYgEPuHSYmvsCLkTCL5irBY4wPEj9s2Loecqe6PxTtBBKPYYHDwb8ql