Koncom 20 storočia som mal to šťastie v Silicon Valley navštíviť nie len kravatkové obchodnícke priestory ale aj výskumné laboratória a tam okrem Číňanov, Mexikáncov pracovali aj Rusi. Napodiv som tam nestretol žiadneho pôvodného Američana .
Takže áno v nedemokratických podmienkach sa môže vychovať aj nejaká tá elita ale keď sa nemôže slobodne realizovať tak utečie.
Tvrdú výchovu ale pri tom aj dobré možnosti v dospelosti tuším najviac realizujú Japonci takže asi cudziu elitu asi nepotrebujú.
Joe opat si sa blysol svojim prehladom tentoraz o politickej domacej scene, kedze Bihariova uz par mesiacov nie je predsednickou PS. Ale hlavne, ze Fico maka na 200%, ze?
LOL Kde som ja spomínal Biháriovú??? Tá bola ďalšia v rade neschopných predsedov ale rozhodne sa médiách ako tak objavovala. Columbovu ženu majú na čele teraz. Ak si narážal na to. Ten človek rovnako ako celé PS je absolútne neviditeľný. Čo oni robia? Nemám Fb tak netuším, či ešte existujú. Keby ich nespomínali dezoláti v diskusiách tak o nich ani len netušíme.
A či sa vám to páči tak alebo nie, Fico má jediný drive. Bez ohľadu na to, že to je gauner.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Colombova žena je PS aj s ich predsedom. Existujú? Ten posledný predseda je najneviditeľnejší. Posledná zmienka o nich bola, že si zvolili ďalšieho predsedu. Blížia sa voľby a oni žijú v prieskumoch z toho, že fakt nie je koho voliť. A našli Zuzu. Jediná ich zásluha.
Joe o kdh pocuvas? Aliancii? Ak by si trochu sledoval sk media zistis, ze mimoparlamentne (jeden poslanec sa nerata) strany nikto nikde nevola a mozu sa aj roztrhat, priestor v mediach nedostanu. Ale neboj pred volbami budu zase vsade
Dnes rano pri ranajkach citam, ze Matelko obvinil Sulda, ze nedokoncil robotu a povodne avizovane stropy elektriny sa nedaju dodrzat a pojde v buducom roku o 100% hore. Je mi to divne, ze je zrovna v case spustania 3.bloku, ktory zabezpecuje energeticku samostatnost Slovenska a planovom spusteni 4.bloku v priebehu tusim 3 rokov si nevie stat zastropovat cenu elektriky, ked je majoritnym vlastnikom vo vyrobe aj distribucii.
Nas najsamlepsi minister financi zrazu nevie, kde zoberie 1.5mld na zastropovanie cien.
Zacinam mat pocit, ze je bud mentalne nedostatocny, alebo spal posledne mesiace, pretoze o zastropovani sa hovorilo az pred par mesiacmi a jeho az teraz zacalo zaujimat, ze kto to zaplati? o by bola moja prva otazka na vlade, kedy by sa zjavila takato sprava.
Samozrejme, ze to hodil na svojho oblubenca, ktory je btw podobneho razenia, pretoze v case, ked uz sme mali 2 cifernu inflaciu on bohorovne tvrdil, ze v roku 2022 taka u nas nebude.
Osobne som za vladu elit, nevolenych, vybranych na zaklade ich zivotej prace a skusenosti a tito obaja pani mi pridu, ze su diletanti. Matelkovi to este odpustam, on ekonom nie je a nikdy nebude a na financiach je omylom, ale Suldo sa vzdy pasoval do role etablovaneho a vzdelaneho ekonoma, takze nechapem tieto jeho ekonomicke uvahy a predpovede mimo misu.
Za elektraren sa ospravedlnujem, pretoze som mal v pamati, ze Enel to predaval spat pred par rokmi a mal som pocit, ze to kupil stat (aspon sa to vtedy vykrikovalo, ze to kupime spat), ale evidentne z toho vtedy zislo ako som sa docital dodatocne, ale distribucne spolocnosti su stale vlastnene statom ako majoritnym vlastnikom.
Takze opatrne s tym vysmechom, pomylit sa moze kazdy, som zvedavy, ci zlavis z toho povyseneckeho postoja teraz,
Za elektraren sa ospravedlnujem, pretoze som mal v pamati, ze Enel to predaval spat pred par rokmi a mal som pocit, ze to kupil stat (aspon sa to vtedy vykrikovalo, ze to kupime spat), ale evidentne z toho vtedy zislo ako som sa docital dodatocne, ale distribucne spolocnosti su stale vlastnene statom ako majoritnym vlastnikom.
Takze opatrne s tym vysmechom, pomylit sa moze kazdy, som zvedavy, ci zlavis z toho povyseneckeho postoja teraz,
chod sa radsej prejst,a nemontuj sa to politiky potom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
použili tzv. mikrobetón = zhruba na 1 tonu betónu - 1 tonu mikrofónov
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ambasada-stenice-cia-kgb.A210423_185246_zahranicni_kzem&h=877054C598F93B8C5897ADACAEFE690D
ukrajinská raketa po dopade sa otočí o 180°, aby to vyzeralo, že bola vypálená zo strany kde sú rusi
https://twitter.com/CasualArtyFan/status/1565703254255992832
🔓 : https://e.dennikn.sk/2993617/kym-putin-zije-nevratia-sa-co-su-zac-a-ako-uvazuju-statisice-rusov-ktori-emigrovali-od-vypuknutia-vojny/?cst=4bec0f7b45255ea653a09ce55345a829ac886c48
Koncom 20 storočia som mal to šťastie v Silicon Valley navštíviť nie len kravatkové obchodnícke priestory ale aj výskumné laboratória a tam okrem Číňanov, Mexikáncov pracovali aj Rusi. Napodiv som tam nestretol žiadneho pôvodného Američana .
Takže áno v nedemokratických podmienkach sa môže vychovať aj nejaká tá elita ale keď sa nemôže slobodne realizovať tak utečie.
Tvrdú výchovu ale pri tom aj dobré možnosti v dospelosti tuším najviac realizujú Japonci takže asi cudziu elitu asi nepotrebujú.
🔓 : https://dennikn.sk/2994091/nikdy-nevieme-ci-sa-vratime-zivi-a-zdravi-svedectva-zamestnancov-zaporizzskej-atomovej-elektrarne/?cst=96df963dc433eb2a22ed333b723e03bad4ac0f6d
LOL Kde som ja spomínal Biháriovú??? Tá bola ďalšia v rade neschopných predsedov ale rozhodne sa médiách ako tak objavovala. Columbovu ženu majú na čele teraz. Ak si narážal na to. Ten človek rovnako ako celé PS je absolútne neviditeľný. Čo oni robia? Nemám Fb tak netuším, či ešte existujú. Keby ich nespomínali dezoláti v diskusiách tak o nich ani len netušíme.
A či sa vám to páči tak alebo nie, Fico má jediný drive. Bez ohľadu na to, že to je gauner.
https://dennikn.sk/2994091/nikdy-nevieme-ci-sa-vratime-zivi-a-zdravi-svedectva-zamestnancov-zaporizzskej-atomovej-elektrarne/?ref=inc&cst=94752e14ff9af7e8ca2aeda5aa62baa02e7ac428
Nas najsamlepsi minister financi zrazu nevie, kde zoberie 1.5mld na zastropovanie cien.
Zacinam mat pocit, ze je bud mentalne nedostatocny, alebo spal posledne mesiace, pretoze o zastropovani sa hovorilo az pred par mesiacmi a jeho az teraz zacalo zaujimat, ze kto to zaplati? o by bola moja prva otazka na vlade, kedy by sa zjavila takato sprava.
Samozrejme, ze to hodil na svojho oblubenca, ktory je btw podobneho razenia, pretoze v case, ked uz sme mali 2 cifernu inflaciu on bohorovne tvrdil, ze v roku 2022 taka u nas nebude.
Osobne som za vladu elit, nevolenych, vybranych na zaklade ich zivotej prace a skusenosti a tito obaja pani mi pridu, ze su diletanti. Matelkovi to este odpustam, on ekonom nie je a nikdy nebude a na financiach je omylom, ale Suldo sa vzdy pasoval do role etablovaneho a vzdelaneho ekonoma, takze nechapem tieto jeho ekonomicke uvahy a predpovede mimo misu.
https://www.youtube.com/watch?v=t4yx02Bcoqo&t=11s