Tvrdenia toho casu, ze Krym bude navzdy rusky, ze za plyn sa bude platit v rubloch - vtedy to vyzeralo, ze to tak naozaj bude, ale naco "vyhrnat nohavice, ked brod je este daleko". Nejasny postoj k ockovaniu (cast SAS su antivaxxeri), obstrukcie ohladom lockdownov (aj tak vsetci vedeli, ze budu). OK, nemusi sa dat kazdy ockovat, ale mali zaujat postoj, ktory je podlozeny vedou a vseobecne odporucany odbornikmi. V podstate sa ciastocne priklonili k dezolatom.
Mne sa na SAS/Sulikovi paci, ze veci riesia pragmraticky, ale niekedy treba do toho dat aj moralku a charakter, nie len vysledky z excelu, resp. neda sa na vsetko pozerat len cez peniaze. V ekonomicko-hospodarskych veciach sa nejak nevyznam, ale tie spomenute veci pochopi kazdy.
Lotyšsko, Litva, Estonsko, Polsko, Česká republika, Slovensko, Dánsko, Belgie a Nizozemsko již nepřijímají doklady pro turistická víza od Rusů, uvedla Asociace cestovních kanceláří Ruska.
flegko
poprosím KONKRÉTNE zlahania Sulíka
(ale nie typu: nenakúpil testy)
Konkretne som to tu uz raz spominal. V jednom rozhovore na zaciatku tohoto roku (uz bola vojna), ked bolo jasne, ze ideme do recesie a to poriadnej a ze bude 2 percentna inflacia on bohorovne prehlasil, ze nebude.
Asi o mesiac sme prekrocili 10%.
Toto je silne fopa v jeho podani a necakal som takto populisticke a amterske vyhlasenie od cloveka, co sa hrdi, ze je erudovany ekonom.
Konkretne som to tu uz raz spominal. V jednom rozhovore na zaciatku tohoto roku (uz bola vojna), ked bolo jasne, ze ideme do recesie a to poriadnej a ze bude 2 percentna inflacia on bohorovne prehlasil, ze nebude.
Toto je silne fopa v jeho podani a necakal som takto populisticke a amterske vyhlasenie od cloveka, co sa hrdi, ze je erudovany ekonom.
Mas dokaz na svoje tvrdenie ?
Len tak mimochodom Sulik tvrdi nieco uplne ine ako pises a tiez pred zacatim vojny.
ECB podľa Sulíka pustila do obehu tisícky miliárd eur, ktoré neboli ničím kryté, lebo vykupovali dlhopisy: "S tým programom aj prestali, no pred dvoma rokmi zase začali, a to znehodnocuje menu a zvyšuje infláciu."
Mam. Moju pamat. Spravy citam na telefone cez Google spravy, kde sa tocia Aktuality, Sme, DennikN, Cas a pod.
Kde to bolo netusim, ale pamatam si ten silny pocit, ze toto snad nemysli chalan vazne..
Nepredpokladam, zeby slo o vymysleny rozhovor alebo zeby som treple stareckou demenciou a vymyslel si rozhovor, ktory sa nestal.
Navyse som viedol sukromnu konverzaciu s dotycnym panom ohladom pandemie, kde som mu faktograficky dokazal, ze sa myli a to dokonca 2x.
Prvy krat este skusil rychly argument, po zaslani dalsieho grafu to uzavrel so slovami "Tak ja potom neviem".
Ako som povedal vazim si ho, ze dokaze komunikovat aj s beznym clovekom, ale sposob jeho komunikacie a riesenia problemov mi sympaticky nie je.
flegko nie že by som ti neveril, ale mám pochybnosti či to bolo doslovne tak a či to bolo aj tak myslené v kontexte rozhovoru
áno Sulík sa občas vyjadruje "tvrdo a neohrabane" ale vie na základe akých podkladov to povie
(podobne, ako keď povedal o ru plyne, že "ak bude treba, bude sa platit aj ináč", dobre technokraticky chápal, že keby sa vypol plyn okamžite, SK by do 48 (72) hodín skolabovalo) na čo sa zniesla ostrá kritika "odborníkov", že podporuje ru
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
heh, Miki nech na navrat do politiky ani nepomysla, ale tu pekne zhrnul a vylozil vsetko aj pre tych najzabrzdenejsich, priatelia.
Matovic vieme presne co je zac, ale Sulik z tohto celeho vychadza jak keket. Politika je rehola a mas byt hoc aj fackovaci panak, ak si tvrdo ides za svojou agendou (v ramci umenia mozneho). Mas dealovat a vykrucat lakte a mat laser focus na svojich volicov, pomoct im jak to len ide (presne na to som myslel ked sa dnes Excel pridrbane lucil zo svojim ministerskym timom. Tak diky. Nabuduce čau.). A vysledky mas predavat svojim, nie kolosalne otravne, nekonecne divadlo s ultra-debilnym ultimatom mimo veskeru realitu, nad ktorym sa Miki len pousmial. Excel bud zostal politickym diletantom alebo tu hra nejaku skaredu falosnu hru, alebo oboje.
jasne, Sulik mal so sklopenymi usami schvalovat miliardove atomove bomby Matovica ked mame absolutne nedofinancovane skolstvo a zdravotnictvo... ako by povedal klasik: len idiot moze takto hazardovat s ludskymi zivotmi
heh, Miki nech na navrat do politiky ani nepomysla, ale tu pekne zhrnul a vylozil vsetko aj pre tych najzabrzdenejsich, priatelia.
S prvou časťou celkom súhlasím, ale aby zrovna on poučoval "najzabrzdenejších" po tom, ako sa mu podarilo "zhodnotiť" náladu v spoločnosti a volebný výsledok z roku 2010, na to dnes vážne nemám nervy ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa na SAS/Sulikovi paci, ze veci riesia pragmraticky, ale niekedy treba do toho dat aj moralku a charakter, nie len vysledky z excelu, resp. neda sa na vsetko pozerat len cez peniaze. V ekonomicko-hospodarskych veciach sa nejak nevyznam, ale tie spomenute veci pochopi kazdy.
https://dennikn.sk/2938001/prehovoril-admin-stranky-armada-ruskej-federacie-tlacila-na-nas-aj-ruska-ambasada-vojna-zmenila-moje-nazory/
edit: chvíľami je to silný tabak
Odomkne niekto? Toto by malo byt povinne citanie, fakt odporucam otvorit si flasu a precitat
Ukrajina potrebuje lietadlá!
https://twitter.com/GoncharenkoUa/status/1569644299104522240
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1569633113122250753?t=X6ExhaeXbNgW9zxUyFF6Rg&s=19
Mas dokaz na svoje tvrdenie ?
Len tak mimochodom Sulik tvrdi nieco uplne ine ako pises a tiez pred zacatim vojny.
Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/22844083/ekonom-nbs-inflacia-bude-horsia-ako-sme-predpokladali.html
A tu tiez : https://www.finreport.sk/financie/podla-richarda-sulika-je-za-zdrazovanie-na-slovensku-zodpovedny-guverner-nbs-peter-kazimir/
Mam. Moju pamat. Spravy citam na telefone cez Google spravy, kde sa tocia Aktuality, Sme, DennikN, Cas a pod.
Kde to bolo netusim, ale pamatam si ten silny pocit, ze toto snad nemysli chalan vazne..
Nepredpokladam, zeby slo o vymysleny rozhovor alebo zeby som treple stareckou demenciou a vymyslel si rozhovor, ktory sa nestal.
Navyse som viedol sukromnu konverzaciu s dotycnym panom ohladom pandemie, kde som mu faktograficky dokazal, ze sa myli a to dokonca 2x.
Prvy krat este skusil rychly argument, po zaslani dalsieho grafu to uzavrel so slovami "Tak ja potom neviem".
Ako som povedal vazim si ho, ze dokaze komunikovat aj s beznym clovekom, ale sposob jeho komunikacie a riesenia problemov mi sympaticky nie je.
áno Sulík sa občas vyjadruje "tvrdo a neohrabane" ale vie na základe akých podkladov to povie
(podobne, ako keď povedal o ru plyne, že "ak bude treba, bude sa platit aj ináč", dobre technokraticky chápal, že keby sa vypol plyn okamžite, SK by do 48 (72) hodín skolabovalo) na čo sa zniesla ostrá kritika "odborníkov", že podporuje ru
Matovic vieme presne co je zac, ale Sulik z tohto celeho vychadza jak keket. Politika je rehola a mas byt hoc aj fackovaci panak, ak si tvrdo ides za svojou agendou (v ramci umenia mozneho). Mas dealovat a vykrucat lakte a mat laser focus na svojich volicov, pomoct im jak to len ide (presne na to som myslel ked sa dnes Excel pridrbane lucil zo svojim ministerskym timom. Tak diky. Nabuduce čau.). A vysledky mas predavat svojim, nie kolosalne otravne, nekonecne divadlo s ultra-debilnym ultimatom mimo veskeru realitu, nad ktorym sa Miki len pousmial. Excel bud zostal politickym diletantom alebo tu hra nejaku skaredu falosnu hru, alebo oboje.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
S prvou časťou celkom súhlasím, ale aby zrovna on poučoval "najzabrzdenejších" po tom, ako sa mu podarilo "zhodnotiť" náladu v spoločnosti a volebný výsledok z roku 2010, na to dnes vážne nemám nervy ...