[quote="@1904467"]Je celkom očividné, že dotyčný nemá žiadnu predstavu o kvalite legislatívy v poslednej dobe nielen v sociálnej oblasti Súhlasím.
Že sitom prepadajú aj celkom iné kategórie ako „lenivé a ožraté rodiny. Súhlasím a navrhujem na túto časť doplniť balíček kontrolovaný Balíčkom ale prísne bez použitia peňazí daňových poplatníkov na samotnú kontrolu.
To bude iná úroveň ATOMOVÉHO riešenia a ja osobne si s radosťou priznám že som sa mýlil.
Keď si vyrastal, tak do ktorej z tých dvoch kategórií patrila tvoja rodina, keď ťa nenaučila pravopis?
Naozaj úprimne sa za pravopis hambím.
Obaja moji roďičia boli učitelia a písal som doma diktáty skoro každý deň a kvôli pravopisu som skoro na SVŠke nezmaturoval
EF SVŠT bola pre mňa vyslobodením a opakoval som len jednu skúšku aj to len kvôli omylu skúšajúceho ktorý si dokonca omyl priznal a dal mi ju len preto za 1 hoci to vôbec nebola moja káva.
Každý z nás má schopnosti na niečo iné a ja osobne dokážem obdivovať aj schopnosť okrádať lebo ja osobne som v tejto oblasti na tom ešte horšie ako z pravopisom.
No ale možno že vás vlastne okrádam o čas.
Tak sorrrry a dobrú noc.
Ja hlavne nechápem tie ďalšie ruSSké rozprávky a dokonca filmy, ktoré sa začínajú objavovať v programe. Nie je to náhodou tak, že za ich vysielanie musíme ruSSkej filmovej spoločnosti platiť?
A urcite by si najradsej aj vsetky ruske knihy z kniznic a knihkupectiev nahromadila na kopu a zapalila, vsakze ?
To zdvojene SS v kazdom pouziti slova "rusky" je velavravne. Skatulkovanie vsetkeho ruskeho ako vysite.
Nie je "Ja hlavne nechápem tie ďalšie ruSSké rozprávky a dokonca filmy, ktoré sa začínajú objavovať v programe." nahodou vyjadrenim nesuhlasu s vysielanim ruskych kulturnych diel ?
To zdvojene SS v kazdom pouziti slova "rusky" je velavravne. Skatulkovanie vsetkeho ruskeho ako vysite.
Nie je "Ja hlavne nechápem tie ďalšie ruSSké rozprávky a dokonca filmy, ktoré sa začínajú objavovať v programe." nahodou vyjadrenim nesuhlasu s vysielanim ruskych kulturnych diel ?
Pouzil si analogiu, ktora je skor nepodobna ako podobna. Predpokladam, ze Kristine ako platcovi koncesionarskych poplatkov prekaza, ze za jej platby sa prakticky plati rusku. Na ruske knihy sa vsetci neskladame. Zdvojene SS je na mieste - Rusko sa naozaj sprava ako fasisticky stat (a tak sa k nim treba spravat), bez ohladu na to, ako mas rad Mrazika, Kriznik Potemkin, matriosky, ci vodku. Na druhej strane neviem o tom, ze by Kristina nejako inklinovala k diktature ci nasiliu a ty si jej komentar rovno pripodobnil k paleniu knih nacistami.
Volodja, Kristina Pre ujasnenie, s tym pouzitim zdvojeho SS nemam problem ak je pouzite trefne na oznacenie problemovej casti Ruska (Putin a jeho pato/ritolizacov, vojenske velenie a pod.). Oznacenie rozpravok vsak uz zdvihalo obocie a lahko sa dal nadobudnut dojem, ze by si najradsej zakazovala aj kulturu, ktora s tym rezimom nic nema
Ak to tak nie je, ospravedlnujem sa za moje nespravnu dedukciu a analogiu s palenim knih beriem naspat.
Mam v rodine clenov, ktori boli po 2 sv. vojne kvoli nefer kolektivnej vine presunuti, tak to beriem citlivo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súhlasím.
Že sitom prepadajú aj celkom iné kategórie ako „lenivé a ožraté rodiny.
Súhlasím a navrhujem na túto časť doplniť balíček kontrolovaný Balíčkom ale prísne bez použitia peňazí daňových poplatníkov na samotnú kontrolu.
To bude iná úroveň ATOMOVÉHO riešenia a ja osobne si s radosťou priznám že som sa mýlil.
Naozaj úprimne sa za pravopis hambím.
Obaja moji roďičia boli učitelia a písal som doma diktáty skoro každý deň a kvôli pravopisu som skoro na SVŠke nezmaturoval
EF SVŠT bola pre mňa vyslobodením a opakoval som len jednu skúšku aj to len kvôli omylu skúšajúceho ktorý si dokonca omyl priznal a dal mi ju len preto za 1 hoci to vôbec nebola moja káva.
Každý z nás má schopnosti na niečo iné a ja osobne dokážem obdivovať aj schopnosť okrádať lebo ja osobne som v tejto oblasti na tom ešte horšie ako z pravopisom.
No ale možno že vás vlastne okrádam o čas.
Tak sorrrry a dobrú noc.
https://tv.idnes.cz/zahranicni/ukrajina-vojak-snazit-ziskat-zpet-vojenska-technika.V221223_143913_idnestv_ande
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rus-vypadl-z-okna-podnikatel-poslanec-antov-milionar-jednotne-rusko-indie.A221226_170909_zahranicni_remy
A urcite by si najradsej aj vsetky ruske knihy z kniznic a knihkupectiev nahromadila na kopu a zapalila, vsakze ?
"Russia is a gas station run by a mafia that is masquerading as a country."
-- John McCain
https://echo24.cz/a/HeNrV/zpravy-svet-mlaceni-ruskych-vojaku-valka-na-ukrajine-ustup-zachrana-ranenych?utm_source=%3Ca%20href=
a vďaka nie malému počtu spoluoucanov tam máme celkom slušne našliapnuté aj my
Špeciálna vojenská operácia voči slameným panákom ako z učebnice, za to teda klobúk dole ...
Pouzil si analogiu, ktora je skor nepodobna ako podobna. Predpokladam, ze Kristine ako platcovi koncesionarskych poplatkov prekaza, ze za jej platby sa prakticky plati rusku. Na ruske knihy sa vsetci neskladame. Zdvojene SS je na mieste - Rusko sa naozaj sprava ako fasisticky stat (a tak sa k nim treba spravat), bez ohladu na to, ako mas rad Mrazika, Kriznik Potemkin, matriosky, ci vodku. Na druhej strane neviem o tom, ze by Kristina nejako inklinovala k diktature ci nasiliu a ty si jej komentar rovno pripodobnil k paleniu knih nacistami.
Kde som také niečo napísala? Podľa seba súdim teba?
Ak to tak nie je, ospravedlnujem sa za moje nespravnu dedukciu a analogiu s palenim knih beriem naspat.
Mam v rodine clenov, ktori boli po 2 sv. vojne kvoli nefer kolektivnej vine presunuti, tak to beriem citlivo.