Poniektorym vam s tym Budajom uz trosku svihoce. Co tak sa skusit zamysliet, ako by ste vy reagovali v rovnakej situacii. Ako by ste reagovali niekde na donbase, keby vam na dvere zaklope russak. Samozrejme, ze by ste mu pritakavali na cokolvek, aj podpisali kde co. Samovrazednych hrdinov, co diktature napluju do xichtu alebo podpisu chartu 77 je len par a presne tak aj spravidla dopadnu. Budaj to, ze sa zaplietol musel priznat uz v 1990, odstupil vtedy z volieb, aj ked nemusel, nasledne roky robil dobru robotu a ludia to videli a opakovane ho volili. Co sa tyka MZP, je najlepsi akeho sme tam za celu historiu mali a nebyt vlekara a silikonovych kacic, spravi tej dobrej roboty este nasobne viac.
Neuveritelne, ze taketo primitivne spinenie tak dobre zabera. Vytiahne sa nieco spred 50 rokov, co je navyse davno zname a volici su zrazu pobureni, tak to radsej hodia kovanym dezolatom. Kriste na nebi, myslenie sice boli, ale aspon raz za cas to treba skusit...
Ja nechápem, prečo je tá štb taký problém.. väčšina ľudí neustále používa spojenia typu zlatí komunisti! za socializmu bolo lepšie! tak prečo im tá štb tak vadí? Veď to je predsa podstata komunizmu!
Neskutočné, také živé obludárium Normálne cítim úľavu, že tú kravu „3 deti == 3 milióny eur“ som v živote nestretol, lebo by som mal celkom určite vážny problém ...
Vietnamec je nic, diplomati druhej krajiny ich zneuzili a fetak Kali moze vystupovat este ako chudacik poskodeny, uvedeny do omylu. ...este ani tajna sluzba si nesplnila svoje povinnosti
a netreba zabudnúť,že tam s ním bola aj Saková,aktuálne členka Smeru 2
inak vystrašený boli riadne,asi majú info,že tentoraz ide do tuhého-Fico naliaty ako čík si aj kopol do Pelleho,že nech si nemyslí,že jeho sa to netýka
ešte bude sranda,som zvedavý,čo sa stihne do 30,9.2023
Zaujímavý príspevok z diskusie na sme.sk v článku o Jánovi Budajovi... diskutér Dotcomcz.
Zarážajúce ma recyklované veci okolo pána Budaja, ktorého si mimochodom nesmierne vážim za jeho odvahu, keď mnohí z nás priposr.í sedeli pred televíziou a čakali čo z toho bude. Pamätám sa ako mi pri kopírovaní VHS kazet z Prahy na Národní volali tzv. dobrí známi, aby som s tým prestal, keď nechcem mať problémy. Ako som neskôr zistil, že šéf VPN v našej nemocnici bol agent STB a dokonca sme mali aj pani doktorka ako držitelku prepožičaného bytu. A potom vyšli Cibulkové zoznamy a tam boli ľudia o ktorých by to človek nečakal. Aféra okolo pána Budaja však bola jednoznačne diskrimizačná - živo sa pamätám, ako z nejakého stretnutia sa vykľul podnikový právnik JUDr Mečiar, ktorého neznámo kto pozval a následne zvolil ministrom. Ministrom ktorý už na demonštráciách sľuboval vešať komunistov po kandelábroch. Že je to neskôr známy agent Doktor, ktorý pozbieral kompromaterialy z Tisovej vily a zničil svoj záznam sa zistilo až neskôr. A potom ak sa človek orientoval zistiĺ ako STB začala ovládať Slovensku politiku, ako sa pán Svechota stal šéfom bezpečnostnej agentúry, ako si ďalší právnik, ktorý terorizoval túto krajinu 12 rokov vzal za manželku dcéru prominentného STBaka. Ako ďalší STBak kúpil Slovan Bratislava a načierno postavil hotel. A ako sa infiltrovali STB do SIS a zorganizovala únos Kováča mladšieho. A ako dodnes sú STBaci v SIS a berú si všimné za každý úkon, ktorý urobia. A platba je jeden Pčolinsky = 20 tisíc€. O TOM SA MÁME DNES BAVIŤ a nie o panu Budajovi, ktorý svojim životom dokázal kam patrí. A položme si otázku, komu to poslúži, čo sa deje, že PAN MATOVIČ A ZBERBA okolo SMER odiny. O Fašohlasosmere ani nevraviac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neuveritelne, ze taketo primitivne spinenie tak dobre zabera. Vytiahne sa nieco spred 50 rokov, co je navyse davno zname a volici su zrazu pobureni, tak to radsej hodia kovanym dezolatom. Kriste na nebi, myslenie sice boli, ale aspon raz za cas to treba skusit...
Nazor priameho ucastnika
https://dennikn.sk/3218177/budajov-spis-a-otazka-viny/
🔓 : https://dennikn.sk/3215500/ak-zvitazia-rusi-budeme-mat-pokoj-pocuvali-sme-ludi-ktori-chcu-aby-putin-vyhral-vojnu/?cst=0bd978aaa8c4a3f9d65aff3f7fd8745dd37d9103
hlavne sú hranol aj s kalim pekne vystrašení
a to ešte vlastne ani neprišiel na stôl vietnemec
inak vystrašený boli riadne,asi majú info,že tentoraz ide do tuhého-Fico naliaty ako čík si aj kopol do Pelleho,že nech si nemyslí,že jeho sa to netýka
ešte bude sranda,som zvedavý,čo sa stihne do 30,9.2023
Robovia sa dosrali hahaha
https://www.facebook.com/jan.sulek.528/videos/705786054536300?idorvanity=200418140661660
z Ta3
https://www.ta3.com/clanok/257933/tb-strany-smer-o-obvineni-roberta-kalinaka-a-jozefa-brhela-z-podplacania
a original od nich, cela dlzka,asi iba pre fanusikov
https://www.youtube.com/live/CB2E-Om8dOk?feature=share
Zarážajúce ma recyklované veci okolo pána Budaja, ktorého si mimochodom nesmierne vážim za jeho odvahu, keď mnohí z nás priposr.í sedeli pred televíziou a čakali čo z toho bude. Pamätám sa ako mi pri kopírovaní VHS kazet z Prahy na Národní volali tzv. dobrí známi, aby som s tým prestal, keď nechcem mať problémy. Ako som neskôr zistil, že šéf VPN v našej nemocnici bol agent STB a dokonca sme mali aj pani doktorka ako držitelku prepožičaného bytu. A potom vyšli Cibulkové zoznamy a tam boli ľudia o ktorých by to človek nečakal. Aféra okolo pána Budaja však bola jednoznačne diskrimizačná - živo sa pamätám, ako z nejakého stretnutia sa vykľul podnikový právnik JUDr Mečiar, ktorého neznámo kto pozval a následne zvolil ministrom. Ministrom ktorý už na demonštráciách sľuboval vešať komunistov po kandelábroch. Že je to neskôr známy agent Doktor, ktorý pozbieral kompromaterialy z Tisovej vily a zničil svoj záznam sa zistilo až neskôr. A potom ak sa človek orientoval zistiĺ ako STB začala ovládať Slovensku politiku, ako sa pán Svechota stal šéfom bezpečnostnej agentúry, ako si ďalší právnik, ktorý terorizoval túto krajinu 12 rokov vzal za manželku dcéru prominentného STBaka. Ako ďalší STBak kúpil Slovan Bratislava a načierno postavil hotel. A ako sa infiltrovali STB do SIS a zorganizovala únos Kováča mladšieho. A ako dodnes sú STBaci v SIS a berú si všimné za každý úkon, ktorý urobia. A platba je jeden Pčolinsky = 20 tisíc€. O TOM SA MÁME DNES BAVIŤ a nie o panu Budajovi, ktorý svojim životom dokázal kam patrí. A položme si otázku, komu to poslúži, čo sa deje, že PAN MATOVIČ A ZBERBA okolo SMER odiny. O Fašohlasosmere ani nevraviac.
Mreže doteraz neboli tak na dosah..