Ze sa to robi aj inde (tusim, ze podobne to prebiehalo aj v Demanovej), nie je tajomstvom. Ale ze to daju tak "nahulvata", vratane tej poziarnej zbrojnice, to len krasne dokresluje mentalitu ludi z prostredia SmeroHlasu. Neschopni, ale schopni vsetkeho.
"Voľby by začiatkom roka vyhral Smer s podporou 17,9 percenta. Nasledovala by strana Hlas s podporou 15,6 percenta a Sme rodina s 10,9 percenta." (Median SK)
Neviem ci si si aspon precital kam ten odkaz smeruje, ale su to standardne vecerne spravy. Ja si spravy rad pozriem kedze nesledujem dianie na weboch nonstop cely den.
On sa ide mstiť a už vôbec sa tým netají ako si je sebaistý...
ale z nezávislého pohľadu ma potešil tento názor:
V akom sme podľa vás štádiu?
Slovensko je členom EÚ a NATO, zvládli ste éru Mečiara, nevzdali to za Fica, nenechali sa zastrašiť vraždou novinára a jeho snúbenice. Tak si kladiem otázku, prečo by ste nemali zdolať aj frustráciu z Matoviča a z facebookových „vlastencov“, ktorí sú ochotní podrobiť sa Rusku.
"Voľby by začiatkom roka vyhral Smer s podporou 17,9 percenta. Nasledovala by strana Hlas s podporou 15,6 percenta a Sme rodina s 10,9 percenta." (Median SK)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://komentare.sme.sk/diskusie/5193110/cynicka-obluda-chmelarova-divoka-noc.html
Vyzera , ze to komentoval niekto miestny z PK.
Narodil sa v Modre, v dome, v ktorom zomrel Ľudovít Štúr. Jeho detstvo sa spája s Pezinkom, kam chodil na základnú školu i gymnázium a žil tu do roku 1996.
koho chleba (ruble) jes, toho piesen spievaj
ale z nezávislého pohľadu ma potešil tento názor:
V akom sme podľa vás štádiu?
Slovensko je členom EÚ a NATO, zvládli ste éru Mečiara, nevzdali to za Fica, nenechali sa zastrašiť vraždou novinára a jeho snúbenice. Tak si kladiem otázku, prečo by ste nemali zdolať aj frustráciu z Matoviča a z facebookových „vlastencov“, ktorí sú ochotní podrobiť sa Rusku.
z rozhovu - Julija z Ruska: Od Slovákov stále počúvam, že som prišla z vysnívanej krajiny
odomknuté tu:
https://dennikn.sk/3248470/julija-z-ruska-od-slovakov-stale-pocuvam-ze-som-prisla-z-vysnivanej-krajiny/?cst=5cc4e77fc1387d6bf82e796f5b9d7882257e2c02b62e3829fbdc298e781b9d5c
ale zase za republiku palec hore
Je tam o i aj https://1989.sng.sk/bicyba-chran-cyklistu
1. Ukrajinský rok bolesti, smútku, viery a jednoty. 2. Najlepší počin bývalej koalície, totálny suterén opozície. 3. Pohánka a „pochody za mier“.
https://dennikn.sk/3255864/newsfilter-slava-ukrajine/?ref=tit